Bæredygtig

Villa Valbom

Fortrøstningsfuldt afventer jeg den næste chance. Jeg ser bølgen på lang afstand og gør mig klar. Jeg håber, at det lykkes denne gang, nu skal der bare padles! Mine fødder dukker op af vandet, jeg stiller mig på brættet og bevæger langsomt med på bølgen. “Det gik da allerede meget bedre, Eliza!”, lyder det i det fjerne. Jeg har kursus i windsurfing i dag, og hollandske Jasper opmuntrer mig ude fra vandet. Jeg mærker også selv, at jeg gør fremskridt og svømmer ind til kanten for at komme lidt til hægterne igen. Kaster lige et blik ud af øjenkrogen for at se, hvordan de andre elever klarer sig.

Det er ikke svært at se, at fiskerlandsbyen Ericeira bliver betragtet som den portugisiske hovedstad for windsurfing. Ligegyldigt hvor man kommer, ser man surfbrætter i aktion. Da jeg ankom til Villa Valbom, fik jeg mig en snak med Jasper, der ejer stedet, og han rådede mig med det samme til at tage et kursus i windsurfing. Han kom til Portugal for ca. 15 år siden, og efter at have arbejdet som chefkok i årevis besluttede han sig til at åbne denne bed & breakfast. Han havde forelsket sig i de skovrige omgivelser og beliggenheden tæt ved havet, og jeg forstår ham fuldt ud. I går aftes sad jeg på terrassen til mit værelse og hørte kun stilheden omkring mig. Og jeg nød det i fulde drag.

Jeg stornyder også at plaske rundt i vandet. Omgivelserne har diverse skønne oplevelser at byde på, så der er mange ting på min to-do-liste, jeg kan krydse af efter min ferie ved Costa de Lisboa. At lære at windsurfe er en af dem. Jeg indånder glædeligt den salte havluft og forbereder mig på den næste bølge…
 • Moderne B&B
 • Tæt på skove
 • Forkæl dig selv i spaen
 • Solbadning i haven

Værelsestyper

Det moderne bed & breakfast Villa Valbom ligger gemt væk i det skovrige Valmbom ved Costa de Lisboa. Jasper, den hollandske ejer, står parat til at gøre din ferie i Portugal til en unik oplevelse. Værelserne og suiterne er udstyret med enhver komfort og har egen altan eller terrasse. Par kan ugeneret nyde hinanden i romantiske omgivelser og familier kan nyde alle de spændende aktiviteter, som omgivelserne har at byde på. 

Denne B&B har en skøn have, hvor du kan solbade eller slappe af ved swimmingpoolen. Her dyrkes også grønsager og krydderurter, der anvendes i restauranten. To gange om måneden arrangeres der Movie Night med øl og pizza, i sommerperioden er der tre arrangementer med musik omkring bålet og i juli og august kan du være med til grillaftener. Har du brug for at slappe lidt af efter ovennævnte aktiviteter, kan du forkæle dig selv med lidt wellness: nyd livet i spaen, hop i jacuzzien eller spørg om mulighederne for at få en massage.

Villa Valbom ligger i bogstavelig forstand for enden af vejen midt i naturen. Der venter dig en afstressende feriedestination omgivet af et blødt bakkelandskab, frodige dale og floder, som munder ud i havet. Tag på travetur eller lej en cykel hos Jasper. Du vil blive enormt forbavset over alle de flotte udsigtspunkter, du møder på din vej ude i naturen. Og tag naturligvis også på udflugt til de smukke, nærliggende byer som fx Sintra, Convento de Mafra, Nazare og Lissabon.
Dobbeltværelse
1-2 personer
Mød den portugisiske gæstfrihed i dette dobbeltværelse. Soveafdelingen består af en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med bad eller brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Opholdsafdelingen er udstyret med køleskab og kaffemaskine. Der er endvidere tv, ventilator, strygejern og strygebræt. Slap af i solen på din altan eller terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
1-4 personer
Mød den portugisiske gæstfrihed i denne suite. Soveafdelingen består af en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er en sovesofa til en tredje eller fjerde gæst. Badeværelse med bad eller brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Opholdsafdelingen er udstyret med køleskab og kaffemaskine. Der er endvidere tv, ventilator, strygejern og strygebræt. Slap af i solen på din altan eller terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • Roomservice
 • Værelserne er forbundet med døre
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • stor have
 • Rengøring af værelset 2 gange pr. uge
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Tilkøb
 • babyseng: ca. 12,50 € pr. ophold (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, liggestole (gratis), parasol (gratis))
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Wellness/spainkluderer: sauna, jacuzzi, afslapningsrum, massage (mod betaling) (mod betaling)

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Delvis

- Rejsende fra lande med over 500+ smittede om dagen pr. 100.000 indbyggere, skal vise et negativt PCR-testresultat taget senest 72 timer inden boarding + karantæne ved ankomst enten i egen indkvartering eller et sted tildelt af sundhedsvæsenet. Karantæne gælder ikke væsentlige rejser, hvor opholdstiden i landet er mindre end 48 timer.

- Rejsende fra lande med mellem 150 og 500 smittede om dagen pr. 100.000 indbyggere, skal vise et negativt PCR-testresultat taget senest 72 timer inden boarding.

- Ingen test nødvendigt for rejsende fra lande, hvor antal smittede er under 150 om dagen pr. 100.000 indbyggere. 

Covid-test på destinationen
Nej
Sundhedserklæring
Ingen
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Lockdown fra d 15. januar 2021:

- Bliv hjemme så meget som muligt
- Butikker er lukket (undtagen supermarkeder og apoteker)
- Restauranter er lukket (mulighed for Take away)

Restauranter
Lukket
Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt. Lukker kl. 01. Maks. 6 personer pr. bord.
Barer
Lukket
Til kl. 01. Mundbind er påkrævet. (Åben til kl. 22.30 i Albufeira, Lagoa, Portimão, Vila do Bispo, Faro og Lagos.)
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Lukket

Kommercielle virksomheder skal lukke mellem kl. 20 og 23, i overensstemmelse med reglerne fra rådhuset i det geografiske område.

I kommuner, der anses for at være i høj risiko, skal virksomheder lukke kl. 22.00.

Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvist tilladt
Max. 10 personer og tilladelse fra myndighederne kræves
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.