Bæredygtig

Villa Epicurea

Jeg dufter til de friske blomster, der står på bordet i min suite og føler mig rigtig godt tilpas. Mmm, jeg elsker blomster, så det er en god begyndelse på min ferie ved Costa de Lisboa. Jeg pakker mine ting ud og får lidt vand i hovedet. Ved ankomsten stod der en velkomstdrink parat og jeg faldt i snak med Marianna, stedets ejer. Vi havde masser af samtalestof, og hun inviterede mig til frokost på terrassen. Det lød som en rigtig god ide, især da hun fortalte, at hendes private chefkok tilbereder alle retter med friske, lokale og økologiske råvarer. 

Jeg installerer mig på terrassen og falder i staver over udsigten. Naturen er helt vidunderlig! Ude i det fjerne ser jeg havet. Jeg mærker, at de smukke omgivelser gør mig fuldstændig rolig. “Jeg havde præcis den samme følelse, da jeg kom hertil den allerførste gang, Eliza,” siger Marianna, der kommer gående hen imod mig. “Den betagende udsigt, den grønne natur og den unikke ro, det ramte mig alt sammen lige i hjertet.” Jeg forstår præcis, hvad hun mener. 

Vi taler videre under en skøn frokost, der ledsages af den lokale vin. Marianna flyttede hertil fra Rusland for mange år siden, efter at hun havde forelsket sig i Portugal. Det må have været noget af et eventyr. Som fotograf havde hun altid været i nær kontakt med naturen – og med yoga. Disse interesser genfandt hun her. “Min første dukkert i swimmingpoolen, helt alene, det føltes bare helt vildt. Jeg var omringet af naturen og lå og plaskede rundt med udsigt over havet, så fantastisk. Og den første gang jeg tændte op i pejsen om vinteren… magisk.” Jeg lader mig rive med af Mariannas historier og timerne flyver afsted. Én ting ved jeg med sikkerhed: Hvert ord hun har sagt om stedets magi er sandt.
 • Moderne feriebolig
 • Omgivet af vidunderlig natur
 • Retter lavet med hjemmedyrkede råvarer
 • Nyd solen på terrassen

Værelsestyper

Føl dig ét med naturen på din ferie ved Costa de Lisboa. Villa Epicurea er unikt beliggende i Serra d'Arbida, og ejer Marianna har opført stedet med især én ting for øje: at gæsterne skal føle sig rigtig godt tilpas. De miljøvenlige ferieboliger ligger i grønne omgivelser med en magisk udsigt over havet. På terrassen med udendørs swimmingpool kan du nyde den portugisiske sol og den uforstyrrede ro. Få en god start på dagen med en yogatime (på forespørgsel). Nyd den skønne morgenmad med friske, hjemmedyrkede råvarer. Det er også muligt at spise frokost eller middag (reserveres i forvejen). Prøvesmag også de økologiske vine, diverse ølvarianter og lokale oste i honesty-baren. 

Lissabon ligger bare ca. 40 minutters kørsel fra din feriebestemmelse, så måske er det en god ide at tage en tur til denne skønne by. Omgivelserne kan byde på mange andre oplevelser, tag fx en afslappende vandre- eller cykeltur over Arrábida Medicin Plants-ruten. Eller tag på opdagelse til små, uberørte strande som fx Baleia, Praia de Foz og Praia da Ribeiro do Cavalo. Også dinosaurusfodsporene ved Cabo Espichel er et besøg værd.
2-værelses villa
1-4 personer
Kom helt ned i gear i denne 2-værelses villa. Soveværelset er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Til en 3. og 4. gæst er der to enpersons sovesofaer i opholdsstuen. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Køkkenet er udstyret med køleskab, mikroovn, kaffemaskine, elkedel samt opvaskemaskine. Desuden er der en ventilator og kan du nyde solen på din balkon.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
1-2 personer
Kom helt ned i gear i denne suite. Soveafdeling med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer. Desuden er værelset udstyret med ventilator, køleskab samt kaffe- og tefaciliteter.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Moderne indrettet
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder lejlighedshotel
 • solterrasse
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. dag
 • Husdyr tilladt
 • husdyr, ekskl. mad: 15,00 € pr. stk.
Restaurant
 • Spisesteder: à la carte-restaurant
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol)
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
14ºC
15ºC
23ºC
24ºC
27ºC
28ºC
28ºC
26ºC
26ºC
19ºC
15ºC
Min. temp.
8ºC
7ºC
10ºC
13ºC
15ºC
18ºC
18ºC
18ºC
16ºC
16ºC
11ºC
8ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Delvis

- Alle rejsende (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.

- Derudover skal passagerer fra lande med en smitte på min. 500 tilfælde pr. 100.000 indbyggere overholde en isolation på 14 dage hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndigheder  (Gælder ikke essentielle rejser, hvor opholdsperioden i landet er mindre end 48 timer)

Covid-test på destinationen
Delvis
- Alle rejsende med afgang fra Portugal (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.
Se mere
Sundhedserklæring
Ja
Inden afgang skal du have udfyldt en sundhedserklæring der kan findes her
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand indtil 4 april. 2021:

- Bliv hjemme så meget som muligt med undtagelse af: professionelle formål, sundhedsmæssige årsager, kortvarige gåture med kæledyr. Er du ikke borger i landet, skal du kunne dokumentere hvilket hotel du opholder dig på under din tur.
- Rejser mellem regioner er forbudt fra kl. 20.00 fredag d. 19 marts til kl. 05.00 mandag den 22. marts.
- Rejser mellem regioner er forbudt i påsken fra kl. 20.00 torsdag d. 25. marts til kl. 05.00 tirsdag den 6. april.

Restauranter
Lukket

* Mulighed for take away og levering.

Restauranter åbner igen fra d. 19 april. Maks. 4 personer indenfor eller 6 personer udenfor. Åben til kl. 22 i hverdagene og kl. 01 i weekenderne. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

Barer
Lukket
Barer åbner igen fra d. 19 april. Maks. 4 personer indenfor eller 6 personer udenfor. Åben til kl. 22 i hverdagene og kl. 01 i weekenderne. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Lukket
Butikker på op mod 200 m2 åbner fra d. 5 april og resterende butikker åbner fra d. 19 april.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Museum og monumenter åbner fra d. 5 april.
Biograf og teater åbner fra d. 19 april.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
* Tilladt fra d. 19 april med et begrænset antal gæster.
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger i lufthavnen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.