Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Villa Epicurea

Jeg dufter til de friske blomster, der står på bordet i min suite og føler mig rigtig godt tilpas. Mmm, jeg elsker blomster, så det er en god begyndelse på min ferie ved Costa de Lisboa. Jeg pakker mine ting ud og får lidt vand i hovedet. Ved ankomsten stod der en velkomstdrink parat og jeg faldt i snak med Marianna, stedets ejer. Vi havde masser af samtalestof, og hun inviterede mig til frokost på terrassen. Det lød som en rigtig god ide, især da hun fortalte, at hendes private chefkok tilbereder alle retter med friske, lokale og økologiske råvarer. 

Jeg installerer mig på terrassen og falder i staver over udsigten. Naturen er helt vidunderlig! Ude i det fjerne ser jeg havet. Jeg mærker, at de smukke omgivelser gør mig fuldstændig rolig. “Jeg havde præcis den samme følelse, da jeg kom hertil den allerførste gang, Eliza,” siger Marianna, der kommer gående hen imod mig. “Den betagende udsigt, den grønne natur og den unikke ro, det ramte mig alt sammen lige i hjertet.” Jeg forstår præcis, hvad hun mener. 

Vi taler videre under en skøn frokost, der ledsages af den lokale vin. Marianna flyttede hertil fra Rusland for mange år siden, efter at hun havde forelsket sig i Portugal. Det må have været noget af et eventyr. Som fotograf havde hun altid været i nær kontakt med naturen – og med yoga. Disse interesser genfandt hun her. “Min første dukkert i swimmingpoolen, helt alene, det føltes bare helt vildt. Jeg var omringet af naturen og lå og plaskede rundt med udsigt over havet, så fantastisk. Og den første gang jeg tændte op i pejsen om vinteren… magisk.” Jeg lader mig rive med af Mariannas historier og timerne flyver afsted. Én ting ved jeg med sikkerhed: Hvert ord hun har sagt om stedets magi er sandt.
  • Moderne feriebolig
  • Omgivet af vidunderlig natur
  • Retter lavet med hjemmedyrkede råvarer
  • Nyd solen på terrassen

Det er ikke muligt at vise værelser lige nu.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
14ºC
15ºC
23ºC
24ºC
27ºC
28ºC
28ºC
26ºC
26ºC
19ºC
15ºC
Min. temp.
8ºC
7ºC
10ºC
13ºC
15ºC
18ºC
18ºC
18ºC
16ºC
16ºC
11ºC
8ºC

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

Oplev din feriedestination med din egen lejebil   

På alle Eliza was here ferier er en lejebil i den mindste kategori (Small) inkluderet i prisen, inklusive fuld forsikring. Lejebilen bringer dig ikke kun til din autentiske indkvartering, men du kan også se meget mere af destinationen, når du har en bil!    

I booking trin 1 kan du opgradere din bil. Vil du gerne foretage nogle ændringer efter reservationen? Så gå til til din profil på Min Eliza for at opgradere din lejebil, tilføje et barnesæde eller andet tilbehør. Tip: Hvis du rejser med fire eller flere personer, anbefaler vi, at du booker en større klasse eller en ekstra bil. Hvis du ønsker en ekstra bil, bedes du kontakte os. 

Den primære fører skal:

  •  Opfylde den minimums- eller maksimumsalder, der er angivet i biludlejningsbetingelserne
  •  Være i besiddelse af et kreditkort (inklusive pinkode)
  • Have et gyldigt kørekort

Hvis du vælger en lejebil, der er på forespørgsel, kontrollerer vi tilgængeligheden efter reservationen. Hvis bilen ikke er ledig, giver vi dig et passende alternativ.
For ferier med egen transport er der ingen lejebil inkluderet. Se venligst elizawashere.dk/lejebil for yderligere oplysninger.   

Desværre...

Denne indkvartering er ikke tilgængelig.

Se mine andre unikke indkvarteringer.