Aldeia da Mata Pequena

Når du ser de autentiske huse ved Aldeia da Mata Pequena første gang, er det svært at tro, at stedet for et par år siden bestod af ruiner. Da Ana og Diego stødte på den forladte landsby, forelskede de sig med det samme i stedet. Som restauratør gik der ikke lang tid, før Diegos fantasi arbejdede på højtryk. Han ville sammen med Ana bringe landsbyen tilbage til sin originale stand og opbygge den til en lille by af autentiske landlige ferieboliger. Og det er lykkedes! Når du træder over stentrappen, kan du let ledes til at tro, at husene altid har stået her, stolte og strålende i det grønne landskab.

Fuld af forundring går jeg langs husene, der alle er unikke. Det ene hus er af bygget natursten, det næste er hvidt sandblæst med blå eller gule detaljer. Vinduerne, som er af træ, omringes af smukke lyserøde blomster, og fra disse vinduer har du den fineste udsigt til de gyldne bakker i området. Da Ana ser mig, kommer hun mig i møde med et glas portvin. Sammen kigger vi indenfor i husene. Hvert hus er indrettet med masser af kærlighed; Møblerne er antikke og samlet blandt familiemedlemmer og venner i området. Jeg kan sidde i timevis og lytte til Anas fortællinger om dette sted. Deres unikke indkvartering bringer fortiden tilbage til os.

Da vi kommer ud igen, tager jeg en dyb indånding, mens jeg kigger ud over det flotte landskab. Luften er så frisk og ren. ”Smukt ikke?” siger Ana. ”Jeg bliver heller aldrig færdig med at kigge på denne udsigt”. Jeg tror, at det her bliver en skøn ferie…
 • Landlige lejligheder
 • Midt i naturen
 • Drøm dig væk i udsigten
 • Nyd stilheden

Værelsestyper

Aldeia da Mata Pequena er en lille rustik indkvartering i Costa de Lisboa, tæt ved byen Sintra. Indkvarteringen består af 13 lejligheder, beliggende i renoverede landsbyhuse. Ejerne Ana og Diego modtager dig med åbne arme og fortæller med masser af kærlighed og stolthed om deres sted. Ved ankomst får alle gæster et glas portvin, lige bortset fra børnene selvfølgelig. Børnene kan i stedet fortsætte direkte hen til den lille bondegård, hvor de må hjælpe med at fodre de søde dyr, hvis de har lyst.

Ved Aldeia da Mata Pequena er der ikke en fælles swimmingpool, fordi Ana og Diego ville genopbygge landsbyen på så autentisk vi som muligt og fordi myndighederne har valgt at beskytte landsbyen som kulturarv. Én af værelsestyperne (4-værelses lejlighed privat swimmingpool) har dog sin egen lille pool. Stranden er desuden blot en 30 minutters køretur væk.

Hver dag bliver der lavet en frisk morgenmad ved Aldeia da Mata Pequena. Det er også muligt at få bragt denne morgenmad til dit værelse.
3-værelses lejlighed almindelig
1-6 personer
Hver lejlighed er unikt indrettet i landlig portugisisk stil. Denne lejlighed består af en stue og to soveværelser. I stuen er der et siddehjørne med tv, radio og en (sove)sofa, hvor en person vil kunne sove. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikroovn og fryser. Desuden er der også strygejern- og bræt. I det ene soveværelse er der en dobbeltseng (200 x 150 cm). I det andet soveværelse er der to enkeltsenge. På badeværelset finder du et brusebad, håndvask, toilet, bidet og føntørrer. Lejligheden har aircondition, radiatorer og en ventilator. Desuden er der en terrasse med havestole og et bord, hvor du kan nyde solen og den smukke natur.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed almindelig
1-8 personer
Hver lejlighed er unikt indrettet i landlig portugisisk stil. Denne lejlighed består af en stue og tre soveværelser. I stuen er der et siddehjørne med tv, radio og en (sove)sofa, hvor en person vil kunne sove. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikroovn og fryser. Desuden er der også strygejern- og bræt. I det første og andet soveværelse er der en dobbeltseng (200 x 150 cm). I det tredje soveværelse er der to enkeltsenge. På badeværelset finder du et brusebad, håndvask, toilet, bidet og føntørrer. Lejligheden har aircondition, radiatorer og en ventilator. Desuden er der en terrasse med havestole og et bord, hvor du kan nyde solen og den smukke natur.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed privat swimmingpool
1-8 personer
Hver lejlighed er unikt indrettet i landlig portugisisk stil. Denne lejlighed består af en stue og tre soveværelser. I stuen er der et siddehjørne med tv, radio og en (sove)sofa, hvor en person vil kunne sove. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikroovn og fryser. Desuden er der også strygejern- og bræt. I det første og andet soveværelse er der en dobbeltseng (200 x 150 cm). I det tredje soveværelse er der to enkeltsenge. På badeværelset finder du et brusebad, håndvask, toilet, bidet og føntørrer. Lejligheden har aircondition, radiatorer og en ventilator. Desuden er der en terrasse med havestole og et bord, hvor du kan nyde solen og den smukke natur. Desuden er der en lille swimmingpool, hvor du kan køle lidt af.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed almindelig
1-4 personer
Hver lejlighed er unikt indrettet i landlig portugisisk stil. Denne lejlighed består af en stue og et soveværelse. I stuen er der et siddehjørne med tv, radio og en (sove)sofa, hvor to børn vil kunne sove. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikroovn og fryser. Desuden er der også strygejern- og bræt. I soveværelset er der en dobbeltseng (200 x 150 cm). På badeværelset finder du et brusebad, håndvask, toilet, bidet og føntørrer. Lejligheden har desuden en terrasse med havestole og et bord, hvor du kan nyde solen.
Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Samlet antal værelser: 14
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 23:00)
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Mulighed for at bestille morgenbrød
 • Handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • stor have
 • Rengøring af værelset 1 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant (antal: 1)
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
 • Barnestol (begrænset antal)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 13 år ca. 2,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Delvis

- Alle rejsende (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.

- Derudover skal passagerer fra lande med en smitte på min. 500 tilfælde pr. 100.000 indbyggere overholde en isolation på 14 dage hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndigheder  (Gælder ikke essentielle rejser, hvor opholdsperioden i landet er mindre end 48 timer)

Covid-test på destinationen
Delvis
- Alle rejsende med afgang fra Portugal (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.
Se mere
Covid-test på destinationen ved hjemrejse
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Inden afgang skal du have udfyldt en sundhedserklæring der kan findes her
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 10 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand indtil 4 april. 2021:

- Bliv hjemme så meget som muligt med undtagelse af: professionelle formål, sundhedsmæssige årsager, kortvarige gåture med kæledyr. Er du ikke borger i landet, skal du kunne dokumentere hvilket hotel du opholder dig på under din tur.
- Rejser mellem regioner er forbudt fra kl. 20.00 fredag d. 19 marts til kl. 05.00 mandag den 22. marts.
- Rejser mellem regioner er forbudt i påsken fra kl. 20.00 torsdag d. 25. marts til kl. 05.00 tirsdag den 6. april.

Restauranter
Lukket

Maks. 6 personer indendørs eller 10 personer udendørs. Åben til kl. 22.30. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

Bortset fra kommunerne Odemira og Portimão Aljezur, Carregal do Sal og Resende Paredes, Miranda do Douro og Valongo her er kun åben for take-away & levering.

Barer
Lukket
Maks. 6 personer indendørs eller 10 personer udendørs. Åben til kl. 22.30. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Lukket
Butikker på op mod 200 m2 åbner fra d. 5 april og resterende butikker åbner fra d. 19 april.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Maks. 5 personer pr. 100 m2. Åben til kl. 21 i hverdagene og kl. 19 i weekenden + helligdage
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Åben til kl. 22.30
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
* Tilladt fra d. 19 april med et begrænset antal gæster.
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger i lufthavnen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.