Monte do Cristina

Jeg er ikke særlig god til at lave mad, men jeg gør i hvert fald altid mit bedste. Da jeg ankom til Monte do Cristina, lagde jeg med det samme mærke til den hyggelige, overdækkede terrasse med grill. Alletiders sted at teste min kogekunst. Noget af det, der giver mig den allerbedste feriefornemmelse, er at spise udenfor. Med levende lys, lyden af syngende fårekyllinger, en funklende stjernehimmel og intet andet. Skønt! Her i Portugal er jeg selvfølgelig nødt til at lave en typisk portugisisk ret. Piri Piri kylling står på hvert eneste menukort i Portugal, så den har jeg tænkt mig at prøve kræfter med!

Efter en tur i supermarkedet og et par praktiske tips fra kassedamen er det lykkedes mig at få fat i alle ingredienser. Hvor er portugiserne dog et venligt og hjælpsomt folkefærd! Der var i supermarkedet endda en ældre dame, Diana, der på dårligt engelsk tilbød at komme og hjælpe mig med madlavningen. Alletiders ide! Diana har boet i Tunes de sidste 40 år, og hun havde allerede hørt, at Monte do Cristina var et skønt og roligt sted at holde ferie, og nu var hun blevet lidt nysgerrig. Da hun ankom, viste jeg hende først rundt i min rummelige lejlighed. Hun syntes, det var et hyggeligt sted med en vidunderlig beliggenhed! Det kunne jeg kun give hende ret i. Der stod vi så, mig og min madlavningsekspert. Jeg tog mig af hovedretten. Diana stod for forretten og desserten. Hun kunne ikke lade være med at grine ad min klumrede måde at lave mad på og gav mig gode tips og anvisninger. Indimellem fortalte hun mig om Portugals historie, så nu ved jeg også noget om den! Jeg var faktisk blevet temmelig sulten af alle lækkerierne omkring mig. Vi begyndte med en lækker fiskesuppe, efterfulgt af min kylling Piri Piri. Den smagte super godt, når jeg selv skal sige det! Diana var også ret tilfreds med resultatet. Men Dianas dessert var himmelsk og overgik alt! Hun havde lavet en sød risbudding, som jeg selvfølgelig skyndte mig at få opskriften på. Jeg har kun været her i to dage, men ferien er allerede mere end vellykket! Ferieboligen er skønt beliggende i rolige omgivelser. Lejligheden har hyggelig og komfortabel indretning. Jeg har prøvesmagt de lækre, lokale retter sammen med Diana, en ældre portugisisk kvinde, der kan fortælle spændende ting om Portugals historie. Det her er det ægte Portugal. Jeg er spændt på hvilke oplevelser, der venter mig resten af ugen.
  • Komfortable lejligheder
  • Hop i den store swimmingpool
  • Rolig beliggenhed
  • Traditionel indretning

Det er ikke muligt at vise værelser lige nu.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Delvis

- Alle rejsende (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.

- Derudover skal passagerer fra lande med en smitte på min. 500 tilfælde pr. 100.000 indbyggere overholde en isolation på 14 dage hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndigheder  (Gælder ikke essentielle rejser, hvor opholdsperioden i landet er mindre end 48 timer)

Covid-test på destinationen
Delvis
- Alle rejsende med afgang fra Portugal (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.
Se mere
Covid-test på destinationen ved hjemrejse
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Inden afgang skal du have udfyldt en sundhedserklæring der kan findes her
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 10 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand indtil 4 april. 2021:

- Bliv hjemme så meget som muligt med undtagelse af: professionelle formål, sundhedsmæssige årsager, kortvarige gåture med kæledyr. Er du ikke borger i landet, skal du kunne dokumentere hvilket hotel du opholder dig på under din tur.
- Rejser mellem regioner er forbudt fra kl. 20.00 fredag d. 19 marts til kl. 05.00 mandag den 22. marts.
- Rejser mellem regioner er forbudt i påsken fra kl. 20.00 torsdag d. 25. marts til kl. 05.00 tirsdag den 6. april.

Restauranter
Lukket

Maks. 6 personer indendørs eller 10 personer udendørs. Åben til kl. 22.30. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

Bortset fra kommunerne Odemira og Portimão Aljezur, Carregal do Sal og Resende Paredes, Miranda do Douro og Valongo her er kun åben for take-away & levering.

Barer
Lukket
Maks. 6 personer indendørs eller 10 personer udendørs. Åben til kl. 22.30. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Lukket
Butikker på op mod 200 m2 åbner fra d. 5 april og resterende butikker åbner fra d. 19 april.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Maks. 5 personer pr. 100 m2. Åben til kl. 21 i hverdagene og kl. 19 i weekenden + helligdage
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Åben til kl. 22.30
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
* Tilladt fra d. 19 april med et begrænset antal gæster.
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger i lufthavnen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.