20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Fazenda Grande

Roen og stilheden er allestedsnærværende i frugttræernes dal. Jeg opholder mig på familien Chaves’ flere hundrede år gamle landejendom Fazenda Grande. Datteren Conceição har inviteret mig på lidt quality time og fredfyldt landliv på et sted, hvor total afslapning står øverst på dagsordenen.

Det er et stykke tid siden, jeg har været på den østlige del af Algarve-kysten. Man finder i den østlige – men også i den vestlige – del af Algarve stadig den autentiske atmosfære. Der er cafeer i Tavira, hvor du for mindre end en euro kan få en bica (en portugisisk espresso). Derfra er der ikke langt til Fazenda Grande, hvor jeg ankommer først på dagen. Der går dog ikke ret lang tid, så står Conceição og jeg på en stige og plukker modne mandariner i frugthaven. ”Det her er quality time for sanserne,”  siger hun drillende. Jeg smiler, for hun har ret. Alt på quintaen udstråler en skøn, afslappet atmosfære: De fem lejligheder, der er indrettet på det sted, hvor høsten blev opbevaret før i tiden, moder natur der tilsyneladende stortrives her på stedet, stilheden eller den dejlige swimmingpool. ”Min familie var i ugevis beskæftiget med at bringe de 29 hektars mandarin-, appelsin- og limehøst i hus i rette tid. Det var dengang.” Vi slentrer tilbage til huset med røde, solvarme kinder og kurven fyldt med mandariner. Der er planlagt fælles grillmad i aften med alle gæster bænket omkring det lange træbord. ”Du kan nyde et lækkert måltid og få en snak om, hvad der er vigtigt her i livet, eller bare sidde og kigge op i stjernehimlen. Du må gøre lige, hvad du har lyst til,” smiler Conceição. ”Den helt perfekte quality time altså,” smiler jeg tilbage. ”Min yndlingshobby!” Langsomt slentrer jeg hen til swimmingpoolen, hvor palmerne står og vifter sagte frem og tilbage i solskinnet.
 • Autentiske lejligheder
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Rolig beliggenhed
 • Benyt dig af grillen

Værelsestyper

Familien Chaves’ gamle landejendom ligger omgivet af frugttræer og bakkeskråninger. Oplev det ægte, portugisiske landliv, der indbyder til total afslapning. Familien har de sidste mange hundrede år levet af den frugt, de dyrkede på de frugtbare marker, men nu om stunder deler de også deres smukke quinta og det ægte landliv med andre. Staldene, der før i tiden blev brugt til opbevaring af frugthøsten, er bygget om til fem lejligheder i rustik stil og moderne farvenuancer. Tre af de fem lejligheder bliver lejet ud. Det er roen og de rummelige omgivelser, der virker tiltrækkende ved første øjekast, men stedet er også en perfekt base, hvis du ønsker at opleve det autentiske portugisiske landliv. Quintaen ligger nemlig ikke langt fra Tavira, hvor de lokale indbyggere stadig samles på torvet, eller du kan tage en båd til en af de små ubeboede øer langs kysten. Fazenda Grande har stor swimmingpool, rummelig have og fælles grillfaciliteter samt borde og bænke under palmerne. Der er Wi-Fi på fællesområderne.
Ved ankomsten står der en frugtkurv klar! Du kan også bestille en madpakke til 8 euro. Du skal nævne dette på forhånd ved reservationen, og derefter kan du betale det på stedet på Fazenda Grande.
2-værelses lejlighed alm.
2-4 personer
Komfortabel og rummelig lejlighed  indrettet i landlig stil. Der er stue med sofahjørne og satellit-tv, og der står også en stor sovesofa til en 3. eller 4. person. En evt. barneseng anbringes i stuen, da der ikke er plads i soveværelset. Lejligheden har endvidere spiseplads samt fuldt udstyret køkken med mikroovn, tre kogeplader, kaffemaskine, elkedel, brødrister samt køleskab. Badeværelse med brusebad og bidet. Hver lejlighed har privat terrasse med bord og stole. Under palmernes skygge står der store, hyggelige borde og bænke, og den overdækkede grill befinder sig lige om hjørnet. Tag også en dukkert i Conceição’s nye, skønne infinity-pool. Lejligheden er beregnet til maksimalt 3 voksne.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • autentisk overnatningssted
 • safetybox (på værelset)
 • parkeringsplads
 • faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 2 gange pr. uge
 • bagageopbevaring
 • have
 • solterrasse
 • vaskeriservice
 • rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
 • fødevarepakke: 8,00 € pr. enhed pr. ophold (skal nævnes ved bestilling)
Børn
 • babyseng
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 10 meter, bredde 2 meter)(saltvand, liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • cykeludlejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 8 kilometer (sandstrand)
afstand til centrum: ca. 7 kilometer
afstand til lufthavn ca. 30 kilometer
afstand til togstation ca. 7 kilometer
afstand til busstoppested ca. 7 kilometer
afstand til pengeautomat ca. 7 kilometer
afstand til nærmeste butikker ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 5 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste apotek ca. 7 kilometer
afstand til nærmeste læge ca. 7 kilometer
afstand til nærmeste hospital ca. 7 kilometer
rolig beliggenhed

Adresse

Asseca, 08800, tavira, Portugal

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
15ºC
17ºC
22ºC
25ºC
29ºC
29ºC
30ºC
27ºC
27ºC
21ºC
16ºC
Min. temp.
7ºC
6ºC
11ºC
13ºC
16ºC
19ºC
19ºC
19ºC
17ºC
17ºC
11ºC
8ºC
Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning