Casa Colibri

 1. Home
 2. Portugal
 3. Algarve
 4. Casa Colibri

Casa Colibri

Mine kufferter ligger på sengen, og jeg går fløjtende frem og tilbage og hænger mit tøj på plads i klædeskabet. Mine kufferter ligger på sengen, og jeg går fløjtende frem og tilbage og hænger mit tøj på plads i klædeskabet. Jenny og Teun har inviteret mig til at tilbringe en uge på Casa Colibri. Jeg hører nogen banke på fordøren og går ned ad trappen til villaens stueetage. “Eliza, dejligt at se dig her!” siger Jenny.  Jenny og Teun er Casa Colibris værter og gør alt for at give deres gæster et skønt ophold. Det har jeg også erfaret på deres anden indkvartering Villa Borboleta.

Fra den hvide villa er der en vidunderlig udsigt over de grønne, bjergagtige omgivelser og små, hyggelige landsbyer. Villaen har en yderst stilfuld indretning med naturlige materialer og moderne detaljer.  Alle værelset er afstemt efter hinanden, og der er endda en pejs! Jenny fortæller mig, at villaen er beregnet til seks personer. Udenfor ligger swimmingpoolen og venter - som om den vil invitere mig på en sval dukkert. “Jeg har en overraskelse til dig, Eliza,” siger Jenny. Hun giver mig en kuvert, som jeg lukker op. Jeg ser et billede af en luftballon. “Er det her, hvad jeg tror, det er?” spørger jeg. “Ja, i eftermiddag tager vi på ballontur over det smukke Algarve. Skynd dig at tage dine ting og kom med, vi kører nu; det bliver alletiders!”

WOW, ballonflyvning! Det er første gang, jeg oplever det. Jeg skynder mig at samle mine ting sammen. Swimmingpoolen løber nok ingen steder…
 • Rummelig villa
 • Nyd din private swimmingpool
 • Perfekt til en aktiv ferie
 • Stilfuld indretning

Værelsestyper

Casa Colibri er en rummelig villa med stilfuld indretning. Fra villaen er der en fantastisk udsigt over den grønne, bjergagtige natur. Værtsparret Teun og Jenny gør alt for deres gæster og organiserer gerne (på opfordring) diverse udflugter. Man kan fx tage på sejltur, komme på delfinsafari, tage på jeepsafari gennem det pragtfulde, portugisiske landskab, dykke, tage på rundtur i en luftballon eller sågar i en helikopter.

Bemærk! Rygning er ikke tilladt inde i villaen.
4-værelses villa
1-6 personer
Casa Colibri har tre soveværelser og er beregnet til seks personer. Badeværelse nr. 1 har bad, brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer. Badeværelse nummer to har bad, brusebad, håndvask og toilet. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplade med 4 blus, fryser, kombimikroovn, Nespresso-kaffemaskine, elkedel, brødrister samt opvaskemaskine. Endvidere har villaen vaskemaskine, tørretumbler og strygejern/strygebræt. Stuen er indrettet med sofahjørne med tv med internationale stationer samt radio. Villaen har aircondition, så rummene er behagelig kølige. Udenfor finder du den private swimmingpool med solsenge.

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Nej
Du behøves ikke at blive testet inden ankomst og du bliver heller ikke testet ved ankomst.
Covid-test på destinationen
Nej
Sundhedserklæring
Ingen
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand indtil den 15. januar 2021:

- Rejser mellem regioner er ikke tilladt fra kl. 11 d. 8. januar til og med kl.5 d. 11. januar. Gælder ikke rejser af medicinske årsager, haste opgaver eller andet specifikt.

- I regionerne med høj, meget høj og ekstrem risiko er det ikke tilladt at rejse på de offentlige veje i weekenden 9. og 10. januar fra kl. 13 og til kl. 5 den følgende dag.

- I regioner med høj risiko er det kun tilladt at cirkulere mellem kl. 23 og kl. 05 i visse situationer, såsom: sundhedsmæssige årsager, bistand til sårbare mennesker, gåture med kæledyr, eller tankning på tankstationer i visse situationer..

- I regioner med meget høj og ekstrem risiko er det også tilladt at rejse til købmandsforretninger og supermarkeder samt andre virksomheder, der sælger mad og hygiejneprodukter til mennesker og dyr, samt rejse for at få adgang til arrangementer og kulturelle faciliteter.

- Høj risiko: Loulé, Sintra, Castro Marim, Lagos, Olhão og Nazare

- Meget høj risiko: Albufeira, Cascais, Lissabon, Sesimbra, Beja

Restauranter
Åben
Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt. Lukker kl. 01. Maks. 6 personer pr. bord.
Barer
Lukket
Til kl. 01. Mundbind er påkrævet. (Åben til kl. 22.30 i Albufeira, Lagoa, Portimão, Vila do Bispo, Faro og Lagos.)
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Åben

Kommercielle virksomheder skal lukke mellem kl. 20 og 23, i overensstemmelse med reglerne fra rådhuset i det geografiske område.

I kommuner, der anses for at være i høj risiko, skal virksomheder lukke kl. 22.00.

Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvist tilladt
Max. 10 personer og tilladelse fra myndighederne kræves
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.