Casa Colibri

 1. Home
 2. Portugal
 3. Algarve
 4. Casa Colibri

Casa Colibri

Mine kufferter ligger på sengen, og jeg går fløjtende frem og tilbage og hænger mit tøj på plads i klædeskabet. Mine kufferter ligger på sengen, og jeg går fløjtende frem og tilbage og hænger mit tøj på plads i klædeskabet. Jenny og Teun har inviteret mig til at tilbringe en uge på Casa Colibri. Jeg hører nogen banke på fordøren og går ned ad trappen til villaens stueetage. “Eliza, dejligt at se dig her!” siger Jenny.  Jenny og Teun er Casa Colibris værter og gør alt for at give deres gæster et skønt ophold. Det har jeg også erfaret på deres anden indkvartering Villa Borboleta.

Fra den hvide villa er der en vidunderlig udsigt over de grønne, bjergagtige omgivelser og små, hyggelige landsbyer. Villaen har en yderst stilfuld indretning med naturlige materialer og moderne detaljer.  Alle værelset er afstemt efter hinanden, og der er endda en pejs! Jenny fortæller mig, at villaen er beregnet til seks personer. Udenfor ligger swimmingpoolen og venter - som om den vil invitere mig på en sval dukkert. “Jeg har en overraskelse til dig, Eliza,” siger Jenny. Hun giver mig en kuvert, som jeg lukker op. Jeg ser et billede af en luftballon. “Er det her, hvad jeg tror, det er?” spørger jeg. “Ja, i eftermiddag tager vi på ballontur over det smukke Algarve. Skynd dig at tage dine ting og kom med, vi kører nu; det bliver alletiders!”

WOW, ballonflyvning! Det er første gang, jeg oplever det. Jeg skynder mig at samle mine ting sammen. Swimmingpoolen løber nok ingen steder…
 • Rummelig villa
 • Nyd din private swimmingpool
 • Perfekt til en aktiv ferie
 • Stilfuld indretning

Værelsestyper

Casa Colibri er en rummelig villa med stilfuld indretning. Fra villaen er der en fantastisk udsigt over den grønne, bjergagtige natur. Værtsparret Teun og Jenny gør alt for deres gæster og organiserer gerne (på opfordring) diverse udflugter. Man kan fx tage på sejltur, komme på delfinsafari, tage på jeepsafari gennem det pragtfulde, portugisiske landskab, dykke, tage på rundtur i en luftballon eller sågar i en helikopter.

Bemærk! Rygning er ikke tilladt inde i villaen.
4-værelses villa
1-6 personer
Casa Colibri har tre soveværelser og er beregnet til seks personer. Badeværelse nr. 1 har bad, brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer. Badeværelse nummer to har bad, brusebad, håndvask og toilet. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplade med 4 blus, fryser, kombimikroovn, Nespresso-kaffemaskine, elkedel, brødrister samt opvaskemaskine. Endvidere har villaen vaskemaskine, tørretumbler og strygejern/strygebræt. Stuen er indrettet med sofahjørne med tv med internationale stationer samt radio. Villaen har aircondition, så rummene er behagelig kølige. Udenfor finder du den private swimmingpool med solsenge.

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 2 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 10 år.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

Alle rejsende (med undtagelse af børn under 12 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding eller en Antigen test taget senest 48 timer inden boarding. Er du fuld vaccineret (min. i 14 dage) skal du ikke vise en test.

Efter indtjekning skal du udfylde en 'Passenger Locater Card' online (sædenummer skal bruges). Du kan finde den her

Ved indtjekning i lufthavnen og hoteller er et EU Digital COVID Certifikat eller en negative test obligatorisk at fremvise.

Covid-test på destinationen ved ankomst
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år vil få foretaget en test ved ankomst til Danmark
Sundhedserklæring
Ja
Inden afgang skal du have udfyldt en sundhedserklæring der kan findes her
Karantæne ved ankomst
Delvis
Du skal i karantæne, hvis du er smittet eller kommer fra et højrisikoland
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 10 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

I højrisiko områder: Restauranter lukker kl. 22.30, og der kræves en negativ test eller EU Digital COVID-certifikat for adgang på restauranter på bestemte dage og tidspunkter (se generelle regler ovenfor). Begrænsning af grupper på 6 personer inde og 10 personer på terrasserne.

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Maks. 10 personer pr. bord.

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel , Seixal, Sesimbra, Setubal. Maks. 6 personer pr. bord.

Barer
Åben

Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

I højrisiko områder: Barer lukker kl. 22.30, og der kræves en negativ test eller EU Digital COVID-certifikat for adgang på barer på bestemte dage og tidspunkter (se generelle regler ovenfor). Begrænsning af grupper på 6 personer inde og 10 personer på terrasserne.

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Maks. 10 personer pr. bord.

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel , Seixal, Sesimbra, Setubal. Maks. 6 personer pr. bord.

Klubber, Natteliv
Lukket
Supermarkeder og apoteker
Åben

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Åbent til kl. 21.00

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel, Seixal, Sesimbra, Setubal. Åbent til kl. 21.00 (16.30 i weekenden og på helligdage)

Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Åben til kl. 22.30
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger.

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.