• Stemningsfyldt B&B
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Perfekt base til udflugter
 • Elsket af livsnydere

B&B Herdade dos Frades

Da jeg her til morgen mødte det hollandske par Loek og Tedde i den lille mauriske by Lagos, var det som om solen begyndte at skinne endnu mere klart fra himlen. Intet er tilfældigt, var min første tanke. Jeg havde nemlig gået og fantaseret om et Bed & Breakfast på en bakketop med skønne værelser, en swimmingpool med mageløse udsigter og en frugthave, hvor jeg kunne ligge og nyde solen. Hvor jeg indsnusede duften af friskbagt brød og grillede sardiner. Loek og Tedde viste sig at eje det sted, jeg havde fantaseret om. ”Herdade dos Frades passer nøjagtigt til din beskrivelse, og det er lige her i nærheden.”

Loek besluttede sig for en del år siden til at udleve drømmen om et mere afslappet liv i et behageligt klima og slog sig ned i det portugisiske Lagos. Også Tedde havde planer om at starte forfra under den portugisiske sol. Hun drømte om sit eget Bed & Breakfast, men det skulle være et helt specielt sted. Lige efter ankomsten til Portugal mødte hun Loek, og de to besluttede at fortsætte deres søgen sammen. Det tog dem et godt stykke tid at finde et egnet sted, men omsider lykkedes det dem i form af en gammel ruin. Sådan opstod planen om at opføre et helt nyt hus på stedet, et hus , der skulle ligne en karakteristisk, portugisisk landejendom. Og nu, mange år senere, ligger deres smukke landejendom, som om den altid har ligget der på stedet. Herdade dos Frades er omgivet af frugttræer med udsigt over Lagos og havet ude i horisonten. Parret har indrettet de hyggelige værelser ud fra forskellige, unikke temaer, og der er udendørsfaciliteter som fx swimmingpool, udekøkken med træovn samt grill. “Har du lyst til et spil skak?” Loek peger på skakspillet i naturlig størrelse, der er opstillet i frugthaven. ”Tilfældigvis er jeg ret skrap til at spille skak,” siger jeg og skynder mig hen til de sorte skakbrikker. ”Intet er tilfældigt,” siger han med et blink i øjet. Jeg ler og kigger op mod solen, der skinner over Herdade dos Frades. ”Jeg har faktisk allerede vundet.”

Værelsestyper

De hollandske ejere Loek og Tedde ledte efter et sted, der var perfekt egnet til deres Bed & Breakfast. Et sted for alle, der vil slappe af og nyde livet i nærheden af den gamle, mauriske by Lagos og områdets skønne strande. Da de fandt den flere hundrede år gamle landejendom på bakketoppen med den mageløse udsigt, tvivlede de ikke et sekund. Det her var det perfekte sted. Da det desværre ikke var muligt at genopbygge ruinen, blev der opført en flot, moderne bygning, der med sine karakteristiske detaljer leder tanken hen på en traditionel portugisisk landejendom. Herdade dos Frades ligger ikke langt fra Lagos og er omgivet af en dejlig frugthave. Bygningen er i et plan og har udsigt over Lagos og Atlanterhavet ude i horisonten. Moderne komfort, gæstfrihed og rolige og private omgivelser er i højsædet på Herdade dos Frades. Loek og Tedde har indrettet de skønne værelser ud fra forskellige temaer, og udenfor er der en stor saltvandspool med solstole og parasoller, udekøkken med grillfaciliteter, stort spisebord samt træovn. Der er fælles tv-rum og bibliotek samt Wi-Fi. Stilheden er vidunderlig, og du befinder dig på kun kort afstand af en af Portugals smukkeste byer. Drømmen blev virkelighed for Loek og Tedde, men også for enhver, der gæster stedet.
Dobbeltværelse
1-2 personer
Værelserne er unikt og smagfuldt indrettet med hvert sit eget tema. De har alle de samme faciliteter, som fx stor, komfortabel dobbeltseng, bred åben bruseniche samt lille hyggehjørne. Der er 6 værelser i alt, og de ligger på nordsiden af villaen, så nætterne er behageligt kølige. Via skydedøren med myggenet er der udgang til den overdækkede terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Kort

Faciliteter

Generelt
 • TV-hjørne
 • Handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • have
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • Petanque

Omgivelser

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.