20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

B&B Herdade dos Frades

Da jeg her til morgen mødte Tedde, i den lille mauriske by Lagos, var det som om, solen begyndte at skinne endnu mere klart fra himlen. Intet er tilfældigt, var min første tanke. Jeg havde nemlig gået og fantaseret om et Bed & Breakfast på en bakketop med skønne værelser, en swimmingpool med mageløse udsigter og en frugthave, hvor jeg kunne ligge og nyde solen; hvor jeg indsnusede den lokale duft af friskbagt brød og grillede sardiner. Tedde viste sig at eje det sted, jeg havde fantaseret om. ”Herdade dos Frades passer nøjagtigt til din beskrivelse, og det er lige her i nærheden.”

Efter et travlt liv besluttede Tedde for flere år siden at vælge et afslappet liv i et behageligt klima. Hun fandt sin endelige destination i Lagos. Hun havde en drøm: et bed & breakfast. Men "det skulle være noget helt særligt". Efter lang tids søgen fandt hun ruinerne af en bondegård. Der blev designet en moderne bygning med de karakteristiske træk fra et portugisisk bondehus.

Og nu, mange år senere, står hendes smukke gæstehus som et hus. Herdade dos Frades er omgivet af frugttræer og har udsigt over Lagos og havet i det fjerne. Hun har skabt stemningsfulde værelser med hver sit tema, en swimmingpool, et udendørs køkken med brændeovn og grill. "Har du lyst til et spil skak?" Tedde peger på det skakspil i naturlig størrelse, der pryder frugtplantagen her. "Tilfældigvis er jeg meget god til det," svarer jeg og stiller mig hurtigt ved de sorte skakbrikker. "Tilfældigheder findes ikke," siger hun med et glimt i øjet. Jeg smiler og ser på solen, der skinner over Herdade dos Frades. "Nå, men jeg har jo alligevel allerede vundet"

  • Stemningsfyldt B&B
  • Dejligt kølende swimmingpool
  • Perfekt base til udflugter
  • Imødekommende ejer

Værelsestyper

De hollandske ejere Loek og Tedde ledte efter et sted, der var perfekt egnet til deres Bed & Breakfast. Et sted for alle, der vil slappe af og nyde livet i nærheden af den gamle, mauriske by Lagos og områdets skønne strande. Da de fandt den flere hundrede år gamle landejendom på bakketoppen med den mageløse udsigt, tvivlede de ikke et sekund. Det her var det perfekte sted. Da det desværre ikke var muligt at genopbygge ruinen, blev der opført en flot, moderne bygning, der med sine karakteristiske detaljer leder tanken hen på en traditionel portugisisk landejendom. Herdade dos Frades ligger ikke langt fra Lagos og er omgivet af en dejlig frugthave. Bygningen er i et plan og har udsigt over Lagos og Atlanterhavet ude i horisonten. Moderne komfort, gæstfrihed og rolige og private omgivelser er i højsædet på Herdade dos Frades. Loek og Tedde har indrettet de skønne værelser ud fra forskellige temaer, og udenfor er der en stor saltvandspool med solstole og parasoller, udekøkken med grillfaciliteter, stort spisebord samt træovn. Der er fælles tv-rum og bibliotek samt Wi-Fi. Stilheden er vidunderlig, og du befinder dig på kun kort afstand af en af Portugals smukkeste byer. Drømmen blev virkelighed for Loek og Tedde, men også for enhver, der gæster stedet.
Dobbeltværelse
1-2 personer
Værelserne er unikt og smagfuldt indrettet med hvert sit eget tema. De har alle de samme faciliteter, som fx stor, komfortabel dobbeltseng, bred åben bruseniche samt lille hyggehjørne. Der er 6 værelser i alt, og de ligger på nordsiden af villaen, så nætterne er behageligt kølige. Via skydedøren med myggenet er der udgang til den overdækkede terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
17ºC
21ºC
23ºC
27ºC
27ºC
28ºC
25ºC
25ºC
18ºC
16ºC
Min. temp.
8ºC
10ºC
11ºC
13ºC
15ºC
18ºC
18ºC
18ºC
16ºC
17ºC
11ºC
10ºC
Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.