Monte da Galrixa

Efter en skøn vandretur langs Rota Vicentinas klippefulde kyst er jeg klar til at slappe helt af. Jeg kører den korte tur gennem landskabet og ankommer ved Monte da Galrixa, hvor jeg skal bo den kommende uge. Jeg er ved første øjekast forelsket i udsigten til naturparken, som man kan se, når man ankommer. Det klare blå vand i swimmingpoolen, omringet af det grønne græs er også et smukt blikfang. Her er så flot!

Ud af øjenkrogen ser jeg én komme gående. ”Bem vindo!” José hilser venligt på mig og viser mig stolt rundt ved lejlighederne. Her mærker man den afslappede portugisiske stemning. De blå farver komplementerer de flotte hvide bygninger. Alle naturens farver står flot i kontrast til indkvarteringens farver. Josés rundvisning slutter ved swimmingpoolen. Vandets friske duft er lokkende… Poolen er omringet af store grønne træer, og den blå himmel spejler sig i vandet. Jeg kan næsten ikke vente med at tage en dukkert!

Et glas portugisisk vin og en solnedgang fuldender billedet. I morgen vil jeg tage på opdagelse i Zambujeira do Mar, en lille fiskerlandsby. José har allerede fortalt mig, hvor jeg kan finde Alentejos lækreste fisk. Det bliver endnu en fantastisk dag i Algarve.
  • Autentisk feriebolig
  • Hop i den flotte swimmingpool
  • Midt i det grønne
  • Drøm dig væk i udsigten

Værelsestyper

Monte da Galrixa er en komfortabel indkvartering bygget i traditionel portugisisk stil. Det ligger i dejligt grønne omgivelser og har en panoramisk udsigt. Der er 10 lejligheder og tre dobbeltværelser.

Midt imellem lejlighederne ligger der en stor saltvandsswimmingpool. Her kan du nyde at slappe helt af i liggestolene. Der er en reception, et spillerum med billardbord samt en stor, grøn legeplads til børnene. I fællesområderne er der gratis wi-fi.
Dobbeltværelse
2 personer

Dobbeltværelset har en dobbeltseng. På badeværelset er der brusebad eller badekar. Værelset har et tv og en elkedel. Der er en terrasse, hvor du kan sidde og nyde solen. Værelset har aircondition.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

2-værelses lejlighed
2-3 personer

2-værelses lejligheden har et spisehjørne, et siddehjørne og et soveværelse. I siddehjørnet står der en 1-personssovesofa. I soveværelset er der en dobbeltseng. Badeværelset har brusebad og der er en føntørrer. Der er tekøkken med køleskab, kogeplader, fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og en brødrister. I lejligheden står der et satellit-tv. Der er aircondition.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 1,5 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 6 år.
Covid-test inden afrejse
Delvis

- Alle rejsende (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.

- Derudover skal passagerer fra lande med en smitte på min. 500 tilfælde pr. 100.000 indbyggere overholde en isolation på 14 dage hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndigheder  (Gælder ikke essentielle rejser, hvor opholdsperioden i landet er mindre end 48 timer)

Covid-test på destinationen
Delvis
- Alle rejsende med afgang fra Portugal (med undtagelse af børn under 2 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding.
Se mere
Sundhedserklæring
Ingen
Karantæne
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand indtil 4 april. 2021:

- Bliv hjemme så meget som muligt med undtagelse af: professionelle formål, sundhedsmæssige årsager, kortvarige gåture med kæledyr. Er du ikke borger i landet, skal du kunne dokumentere hvilket hotel du opholder dig på under din tur.
- Rejser mellem regioner er forbudt fra kl. 20.00 fredag d. 19 marts til kl. 05.00 mandag den 22. marts.
- Rejser mellem regioner er forbudt i påsken fra kl. 20.00 torsdag d. 25. marts til kl. 05.00 tirsdag den 6. april.

Restauranter
Lukket

* Mulighed for take away og levering.

Restauranter åbner igen fra d. 19 april. Maks. 4 personer indenfor eller 6 personer udenfor. Åben til kl. 22 i hverdagene og kl. 01 i weekenderne. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

Barer
Lukket
Barer åbner igen fra d. 19 april. Maks. 4 personer indenfor eller 6 personer udenfor. Åben til kl. 22 i hverdagene og kl. 01 i weekenderne. Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.
Klubber, Natteliv
Lukket
Til kl. 01. Intet dansegulv.
Butikker
Lukket
Butikker på op mod 200 m2 åbner fra d. 5 april og resterende butikker åbner fra d. 19 april.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen salg efter kl.20 kun i forbindelse med et måltid
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Museum og monumenter åbner fra d. 5 april.
Biograf og teater åbner fra d. 19 april.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
* Tilladt fra d. 19 april med et begrænset antal gæster.
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Lufthavne
Åben
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Inden ankomst skal alle have udfyldt denne form, der kan findes her
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger i lufthavnen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.