20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Herdade da Rocha

De seneste par dage har jeg oplevet en smuk del af Portugal, og jeg kan sige med sikkerhed at Alentejo har stjålet mit hjerte. Den idylliske natur og de historiske landsbyer har virkelig overrasket mig. Her til morgen satte jeg mig ind i min lejebil og kørte mod Maria. Sammen med sin familie ønsker hun at tilbyde deres gæster en oplevelse frem for bare et ophold. Jeg er spændt på hvad der er mig i vente!

Maria venter allerede på mig ved den smukke vingård, som jeg ser på afstand da jeg kommer gående. Huset udstråler luksus og swimmingpoolen er indbydende. Maria fortæller stolt at hun har lagt hjerte og sjæl i for at skabe en unik oplevelse for sine gæster. Hun henter mine ting og fører mig til mit værelse. Det er rummeligt og behageligt indrettet. Men den bedste del? Den betagende udsigt. Jeg ser ud over vinmarken der blomstrer smukt. Maria giver mig en flaske vin. ”Fra vores egen vingård.” Det må smage godt!

Da jeg har pakket mine ting ud, vil jeg udforske området. Meditationsrummet ser smukt og roligt ud. Måske vil jeg tage herhen i morgen for at starte dagen godt. Da Maria ser mig kommer hun hurtigt hen til mig. ”Vil du se området på cykel? Det kan være vi kan se nogle vilde dyr.” Det behøver jeg slet ikke tænke over! Jeg griber hurtigt mit kamera og vi cykler afsted sammen. Du kan slappe af her på mange måder!
  • Moderne feriebolig
  • Altid en varm velkomst
  • Nyd stilheden
  • Smag autentiske retter i restauranten

Værelsestyper

Maria er den stolte ejer af Herdade da Rocha i Alentejo. Sammen med sin familie har hun omdannet stedet til en fredelig oase. Ro er derfor i fokus i løbet af en ferie her. Der er et meditationsrum og en smuk udendørs swimmingpool. Rundture i vingården og prøvesmagninger kan også arrangeres. Der er også en restaurant med bar hvor du kan spise et lækkert, traditionelt måltid eller få en god drink.

Du kan udforske området til fods eller på cykel. Du kan leje cykler gratis hos Herdade da Rocha og køre en tur rundt i landskabet. Hvis du er heldig kan det være du kan se vilde dyr undervejs. Der er også mange historiske bygninger som du kan besøge i området, såsom Castelo de Marvão.

Bemærk: Denne bolig er ikke tilgængelig for folk der er dårligt gående.

Er du nysgerrig efter hvad du kan lave i området? Læs om mine oplevelser i <a href=" insert link">Alentejo</a>.
Suite Terrasse
2-3 personer
Oplev en oase af fred i denne suite, der er velegnet til højst to voksne og et barn op til 12 år gammel. Der er et soveområde med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. I opholdsområdet er der en enkelt sovesofa til en tredje person. Badeværelset har brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer og hjemmesko. Der er lavet et hyggeligt opholdsområde hvor du kan sidde behageligt. Suiten er også udstyret med en kaffemaskine, køleskab, tv og aircondition. Du kan nyde den portugisiske sol på terrassen med siddepladser udendørs.

Du vil bo her baseret på ophold med morgenmad/bed and breakfast. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.