Herdade da Rocha

De seneste par dage har jeg oplevet en smuk del af Portugal, og jeg kan sige med sikkerhed at Alentejo har stjålet mit hjerte. Den idylliske natur og de historiske landsbyer har virkelig overrasket mig. Her til morgen satte jeg mig ind i min lejebil og kørte mod Maria. Sammen med sin familie ønsker hun at tilbyde deres gæster en oplevelse frem for bare et ophold. Jeg er spændt på hvad der er mig i vente!

Maria venter allerede på mig ved den smukke vingård, som jeg ser på afstand da jeg kommer gående. Huset udstråler luksus og swimmingpoolen er indbydende. Maria fortæller stolt at hun har lagt hjerte og sjæl i for at skabe en unik oplevelse for sine gæster. Hun henter mine ting og fører mig til mit værelse. Det er rummeligt og behageligt indrettet. Men den bedste del? Den betagende udsigt. Jeg ser ud over vinmarken der blomstrer smukt. Maria giver mig en flaske vin. ”Fra vores egen vingård.” Det må smage godt!

Da jeg har pakket mine ting ud, vil jeg udforske området. Meditationsrummet ser smukt og roligt ud. Måske vil jeg tage herhen i morgen for at starte dagen godt. Da Maria ser mig kommer hun hurtigt hen til mig. ”Vil du se området på cykel? Det kan være vi kan se nogle vilde dyr.” Det behøver jeg slet ikke tænke over! Jeg griber hurtigt mit kamera og vi cykler afsted sammen. Du kan slappe af her på mange måder!
 • Moderne feriebolig
 • Altid en varm velkomst
 • Nyd stilheden
 • Smag autentiske retter i restauranten

Værelsestyper

Maria er den stolte ejer af Herdade da Rocha i Alentejo. Sammen med sin familie har hun omdannet stedet til en fredelig oase. Ro er derfor i fokus i løbet af en ferie her. Der er et meditationsrum og en smuk udendørs swimmingpool. Rundture i vingården og prøvesmagninger kan også arrangeres. Der er også en restaurant med bar hvor du kan spise et lækkert, traditionelt måltid eller få en god drink.

Du kan udforske området til fods eller på cykel. Du kan leje cykler gratis hos Herdade da Rocha og køre en tur rundt i landskabet. Hvis du er heldig kan det være du kan se vilde dyr undervejs. Der er også mange historiske bygninger som du kan besøge i området, såsom Castelo de Marvão.

Bemærk: Denne bolig er ikke tilgængelig for folk der er dårligt gående.

Er du nysgerrig efter hvad du kan lave i området? Læs om mine oplevelser i <a href=" insert link">Alentejo</a>.
Suite Terrasse
2-3 personer
Oplev en oase af fred i denne suite, der er velegnet til højst to voksne og et barn op til 12 år gammel. Der er et soveområde med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. I opholdsområdet er der en enkelt sovesofa til en tredje person. Badeværelset har brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer og hjemmesko. Der er lavet et hyggeligt opholdsområde hvor du kan sidde behageligt. Suiten er også udstyret med en kaffemaskine, køleskab, tv og aircondition. Du kan nyde den portugisiske sol på terrassen med siddepladser udendørs.

Du vil bo her baseret på ophold med morgenmad/bed and breakfast. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 8
 • Moderne indrettet
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 00:00)
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Lobby
 • Roomservice
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet
 • Bagageopbevaring
 • souvenirbutik (på stedet)
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. dag
 • Husdyr tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant (antal: 1)
 • Barer: Bar antal: 1
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
 • Barnestol (begrænset antal)
Tilkøb
 • husdyr, ekskl. mad: ca. 20,00 € pr. dag (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool(saltvand, liggestole (gratis) , parasol (gratis) )
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Adresse

Lugar Couto do Saramago, Crato, Portugal

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind
Ja
Mundbind er obligatorisk på alle offentlige områder inkl. offentlig transport, restauranter når du ikke er siddende og udendørs når der er under 2 m afstand mellem personer. Mundbind er obligatorisk for alle over 10 år.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

Alle rejsende (med undtagelse af børn under 12 år) skal vise et negativt PCR-testresultat af SARSCoV-2 taget senest 72 timer inden boarding eller en Antigen test taget senest 48 timer inden boarding. Er du fuld vaccineret (min. i 14 dage) skal du ikke vise en test.

Efter indtjekning skal du udfylde en 'Passenger Locater Card' online (sædenummer skal bruges). Du kan finde den her

Ved indtjekning i lufthavnen og hoteller er et EU Digital COVID Certifikat eller en negative test obligatorisk at fremvise.

Covid-test på destinationen ved ankomst
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år vil få foretaget en test ved ankomst til Danmark
Sundhedserklæring
Ja
Inden afgang skal du have udfyldt en sundhedserklæring der kan findes her
Karantæne ved ankomst
Delvis
Du skal i karantæne, hvis du er smittet eller kommer fra et højrisikoland
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 10 personer. Større events kræver tilladelse fra myndighederne
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

I højrisiko områder: Restauranter lukker kl. 22.30, og der kræves en negativ test eller EU Digital COVID-certifikat for adgang på restauranter på bestemte dage og tidspunkter (se generelle regler ovenfor). Begrænsning af grupper på 6 personer inde og 10 personer på terrasserne.

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Maks. 10 personer pr. bord.

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel , Seixal, Sesimbra, Setubal. Maks. 6 personer pr. bord.

Barer
Åben

Mundbind er påkrævet hos alle personer over 6 år når du går rundt.

I højrisiko områder: Barer lukker kl. 22.30, og der kræves en negativ test eller EU Digital COVID-certifikat for adgang på barer på bestemte dage og tidspunkter (se generelle regler ovenfor). Begrænsning af grupper på 6 personer inde og 10 personer på terrasserne.

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Maks. 10 personer pr. bord.

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel , Seixal, Sesimbra, Setubal. Maks. 6 personer pr. bord.

Klubber, Natteliv
Lukket
Supermarkeder og apoteker
Åben

Områder i risiko zonen: Coimbra, Santiago do Cacém, Tavira, Trofa, Valongo, Viana do Alentejo og Vila Real de Santo António. Åbent til kl. 21.00

Områder i højrisiko zonen: Albufeira, Alcoutim, Aveiro, Cascais, Faro, Lagos, Lisboa, Loulé, Nazaré, Odivelas, Olhão, Oliveira do Bairro, Palmela, Peniche, Portimão, Porto, Santo Tirso, Sao Bras de Alportel, Seixal, Sesimbra, Setubal. Åbent til kl. 21.00 (16.30 i weekenden og på helligdage)

Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Åben til kl. 22.30
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Strande
Åben
1,5 m afstand til alle du ikke er sammen med. 3 m afstand mellem parasoller
Regler for transfer
Ja
Transport må maks. være 2/3 fyldt og første række må ikke benyttes
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Offentlig transport er tilladt, må dog maks. være 2/3 fyldt.
Godt at vide
Det er muligt at der bliver foretaget kropstemperaturmålinger.

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.