Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ares do Monte - Turismo Rural

 1. Home
 2. Portugal
 3. Alentejo
 4. Ares do Monte - Turismo Rural

Ares do Monte - Turismo Rural

Da jeg ankommer til Ares do Monte - Turismo Rural, springer mit hjerte et slag over. Jeg kan næsten ikke tro, at dette er mit midlertidige hjem. Det, der straks slår mig, er den fred, som jeg søgte. De smukke landlige omgivelser får al min stress til at forsvinde som sne i solen.

Jeg går ind på mit værelse og hører den muntre kvidren fra alle mulige fugle. Kan jeg høre lyden af hyrdeklokker? Ja, der er en i det fjerne. Sikke en fest! Jeg er også meget tilfreds med den smukke, grønne have med solsenge. Og swimmingpoolen giver mig også et stort smil på læben. Jeg vil helt sikkert få en vidunderlig tid her!

Mit værelse er en ægte oase! De lyse farver og trædetaljer smiler til mig. Og træbjælkerne på loftet fortæller mig straks: "Eliza, du er virkelig i Portugal!" I morgen tager jeg til stranden; strandene i Vila Nova Milfontes og Porto Côvo ligger i nærheden, og jeg har fået at vide, at jeg kan slappe godt af her. Og når vi nu taler om afslapning, fortæller ejeren Nelson mig, at jeg er ankommet lige i tide til yogaundervisningen. De afholdes kun om sommeren. Og så er der noget andet, som jeg glæder mig til: vinsmagningen. Det bliver en vidunderlig ferie!

Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 
 • Nyd stilheden
 • Genopladning ved den smukke pool
 • Altid frisk morgenmad
 • Let og friskt indrettet

Det er ikke muligt at vise værelser lige nu.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 

Omgivelser

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

Oplev din feriedestination med din egen lejebil   

På alle Eliza was here ferier er en lejebil i den mindste kategori (Small) inkluderet i prisen, inklusive fuld forsikring. Lejebilen bringer dig ikke kun til din autentiske indkvartering, men du kan også se meget mere af destinationen, når du har en bil!    

I booking trin 1 kan du opgradere din bil. Vil du gerne foretage nogle ændringer efter reservationen? Så gå til til din profil på Min Eliza for at opgradere din lejebil, tilføje et barnesæde eller andet tilbehør. Tip: Hvis du rejser med fire eller flere personer, anbefaler vi, at du booker en større klasse eller en ekstra bil. Hvis du ønsker en ekstra bil, bedes du kontakte os. 

Den primære fører skal:

 •  Opfylde den minimums- eller maksimumsalder, der er angivet i biludlejningsbetingelserne
 •  Være i besiddelse af et kreditkort (inklusive pinkode)
 • Have et gyldigt kørekort

Hvis du vælger en lejebil, der er på forespørgsel, kontrollerer vi tilgængeligheden efter reservationen. Hvis bilen ikke er ledig, giver vi dig et passende alternativ.
For ferier med egen transport er der ingen lejebil inkluderet. Se venligst elizawashere.dk/lejebil for yderligere oplysninger.   

Desværre...

Denne indkvartering er ikke tilgængelig.

Se mine andre unikke indkvarteringer.