Promotion

Pakkerejser

Samlede feriepakker med Eliza was here

Hvis der er noget der kan stresse mig når jeg booker rejser, så er det at skulle navigere imellem de mange tilbud med fly, bil og hoteller. For at gøre din ferieoplevelse så nem og bekymringsfri som muligt, tilbyder jeg alle mine rejser som samlede pakkerejser. Du kan selvfølgelig også vælge den afrejsedato og rejselængde der passer dig bedst.

En skræddersyet ferie til dig

For mig er det vigtigt at din rejseoplevelse bliver fantastisk og uforglemmelig. Om du så vil på en familieferie eller en almindelig sommerferie, så sørger jeg for at din pakkerejse tager dig til et autentisk og charmerende sted væk fra masseturismen. Du bestemmer naturligvis selv hvor du vil hen, hvor længe du vil være der, og om du vil have ekstra tillæg såsom morgenmad, m.m. For at give dig ekstra frihed er der også en lejebil inkluderet i pakken. På en rejse med bil kan du nemlig selv tage rundt i de smukke omgivelser uden at skulle bekymre dig om transport.

De bedste rejsepakker til dig

Sidder du og sukker efter sol og saltvand? Mine rejser til Middelhavet har netop rigeligt af den slags! Hvis du gerne vil bo i en lækker villa, kan jeg stærkt anbefale mine pakkerejser til Grækenland. Er du mere til agroturismo er mine pakkerejser til Italien det perfekte for dig.

Sorter efter:

Lufthavn

Afrejse

Rejselængde

Pris per person

Ophold

Antal værelser

Forplejning

Transport

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteter

Wi-Fi

Kategori

Temaer

Specialiteter