Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Feriehus i Grækenland

Fred, ro og privatliv

  1. Home
  2. Ophold
  3. Villa
  4. Graekenland

Ophold i en græsk feriebolig væk fra folkemængderne

De græske øers magi

Jeg husker tydeligt, da jeg mødte min græske ven Manos første gang. Tidligt om morgenen på en kaffebar ved havnen på den græske ø Kreta begyndte vi at tale sammen. Han spurgte mig med sin kasket på og sit typiske græske udseende, hvor jeg boede. Jeg fortalte ham, at jeg stadig ledte efter et godt sted at bo de næste par dage. Han fik et glimt i øjnene. "Min veninde har en pragtfuld ferievilla her på denne græske ø!"

Det er blevet en af mine yndlingsferier: i et privat feriehus i Grækenland. De ligger ofte i uspoleret natur, tæt på det lokale liv, så jeg kan udforske området med min lejebil. Jeg bor nu regelmæssigt i mit "eget" sommerhus på de forskellige øer. For det er ikke kun på Kreta, at det kan lade sig gøre, også på Korfu har jeg opdaget utallige fantastiske ferieboliger, hvor man kan tilbringe en dejlig ferie.

Ferieboligudlejning i Grækenland

Kan du ligesom jeg godt lide at holde dig langt væk fra store ferieparker, overfyldte strande og overfyldte turistbusser? Så må der være et feriehus blandt mine tilbud til dig. Hvor alle andre drejer til højre, drejer jeg til venstre, og det er sådan, jeg fandt de mest unikke ferieadresser på mine rejser i Grækenland. Hvis du ønsker at leje et feriehus i Grækenland hos mig, kan du være sikker på, at det altid ligger langt væk fra mængden. Men mine steder er altid stille og omgivet af grønne områder. De befinder sig også midt i det lokale liv. Nyd en ferievilla på de græske øer med autentisk karakter, rummelige værelser, en privat have og terrasse eller endda en privat swimmingpool. Der er garanti for en unik oplevelse!

Leder du efter et græsk feriehus, der passer til dig og dit rejseselskab? Jeg har listet et par adresser til dig nedenfor. De er meget populære steder, så book din ferie i god tid. Vil du have råd om et af disse steder? Så kontakt os, og sammen finder vi dit ideelle feriehus!
 
  • Væk fra mængden: fred og ro
  • Refunderingsgaranti
  • Ombookingsgaranti
  • Finansiel sikkerhed gennem SGR
  • Altid sikker hjemrejse

Opdag mine ferieboliger i Grækenland

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Hvor er din ideelle ferievilla i Grækenland?

Fra Zakynthos til Kreta

Lige siden jeg mødte Manos, vidste jeg med sikkerhed, at der stadig er så mange unikke steder at finde i Grækenland! Og det er sandt. Jeg bliver gang på gang overrasket over tips fra de lokale. Det er sådan jeg får de smukkeste solnedgange hver gang, lander på skjulte bugter og spiser på de lækreste lokale restauranter.... Hvis du stadig er i tvivl: Grækenland er fantastisk!

Uanset om du vælger idylliske Karpathos eller uberørte Zakynthos; jeg har fundet unikke ferieboliger mange forskellige steder i Grækenland. Når du lejer et feriehus i Grækenland hos mig, er flyrejse og lejebil altid inkluderet. Så du kan selv udforske din adresse. Når du ankommer, giver en lejebil dig mulighed for at udforske hele regionen efter hjertens lyst!
 

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking