Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Feriebolig på Cypern

Et sted for sig selv under solen

  1. Home
  2. Ophold
  3. Villa
  4. Cypern

Ophold i en autentisk villa på Cypern

Magien ved denne særlige ø

En kølig brise strejfer gennem mit hår. Forsigtigt mærker jeg, hvordan den stryger hen over min kind. Jeg åbner øjnene og kigger fremad. Det bedste er, at jeg fra min feriebolig her på Cypern træder direkte ud på stranden. Efter en kort gåtur langs havet lagde jeg mig på min liggestol og lukkede øjnene. Dejligt, at det altid er muligt på ferien.

I morgen vil jeg besøge en af de omkringliggende landsbyer. Med en lejebil kan jeg komme dertil på ingen tid fra min villa! Jeg er altid nysgerrig efter, hvad disse landsbyer har at byde på. Maleriske gader, hyggelige restauranter, søde lokale beboere; jeg er sikker på, at det bliver godt.

Lej en feriebolig på Cypern

Uanset om du tager på ferie med venner eller familie i en feriebolig på Cypern, er der plads nok til et rejseselskab på op til otte personer. I den ene villa kan du nyde grillen sammen ved den private pool, og i en anden kan du gå direkte ud i havet. Under alle omstændigheder vil omgivelserne på Cypern aldrig kede dig. Indretningen er forskellig i de enkelte ferieboliger, fra farverig til moderne. Fælles for alle stederne er, at de er fuldt udstyrede.

Leder du efter en feriebolig eller villa på Cypern, der passer til dig og dit rejseselskab? Jeg har listet nogle indkvarteringer til dig nedenfor. Disse ferieboliger på Cypern er meget populære, så vær hurtig! Vil du have råd om et af disse steder? Så er det bare at tage kontakt, og sammen finder vi din ideelle ferie!
 

Opdag mine ferieboliger på Cypern

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Charmen ved en villa på Cypern

Oplev alle sider af øen

Jeg har fundet unikke ferieboliger mange forskellige steder på Cypern. Fælles for alle mine ferievillaer på Cypern er en swimmingpool, hvor jeg kan tage en forfriskende dukkert. Og for at gøre det endnu bedre, er det ofte en privat pool, som jeg har helt for mig selv. Så næste gang jeg lejer et sommerhus på Cypern, vil jeg tage nogle venner med mig. Fordi særlige steder som dette skal deles!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking