Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
ferie ophold ved havet eliza was here

Ferie ved havet

Fred, ro og masser af frihed

  1. Home
  2. Ophold
  3. Ved havet

Bo ved havet

Bølgeskvulp i baggrunden

Stille, for ikke at vække mine venner Celia og Aurora, sniger jeg mig hen over lokalet. Forsigtigt åbner jeg døren og smutter ud. Et par sekunder senere er jeg på stranden. Hvis du ligesom jeg kan lide tidlige gåture langs stranden, er en ferie ved havet i Middelhavet noget for dig. Jeg vender mit ansigt mod solen og fanger de første solstråler. Selvom det stadig er tidligt, føles sandet allerede behageligt varmt under mine fødder.

Jeg tager en dyb indånding af den salte havluft, det er et løfte for de kommende dage. Med det samme indser jeg, at med en badeferie vil jeg slappe helt af.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Oplev min ferie ved havet

Stranddestinationer i Middelhavet

Når jeg tænker tilbage på alle mine ferier ved havet, dukker der straks gode minder op. Under disse ture på de smukke græske øer som Zakynthos og Lefkas kunne jeg fortsætte med at nyde den smukke udsigt over havet. Men også i Italien, Portugal og Spanien opdagede jeg hurtigt betagende kystdestinationer, hvor jeg tilbragte min ferie. Nyd solen, stilheden og naturen her blandt de lokale.

Der er et utal af skønne destinationer i Europa, hvor du kan opleve en fantastisk ferie ved havet. Middelhavet har altid ligget mit hjerte nær. Her ynder jeg at nyde den salte halvluft, mens jeg arbejder med en workation ved havet. Min ferie ved havet kunne ikke gå galt alene på grund af udsigten.

Steder med havudsigt

Og så gjorde jeg utallige opdagelser af steder med en imponerende udsigt over havet. På Kreta forlod udsigten over havet mig aldrig. Fra stranden, ved swimmingpoolen og også ved tavernaen på min adresse kan du fortsat se en imponerende udsigt. Det azurblå havvand blev bare ved med at blinke i mine øjne. Et paradis på jorden! Selvom jeg har så mange specielle opdagelser, foretrækker jeg at rejse til en destination ved havet.