Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
ferie ophold ferielejlighed eliza was here

Ferielejligheder til din rejse

  1. Home
  2. Ophold
  3. Ferielejligheder

Unikke ferielejligheder i Middelhavet

Nyd en ferie sammen eller med hele familien

Som regel nyder jeg at tage ukendte steder hen alene, men af og til rejser jeg også med vennerne. Sidste år var jeg på en dejlig ferie med nogle af mine tætte venner, hvor vi boede i en skøn lejlighed på Kreta. Lejlighederne lå lige ud til stranden, med en smuk havudsigt. De hyggelige aftener i de charmerende landsbyer, solbadning på den hvide sandstrand og de lækre måltider i de lokale restauranter... Det var virkelig en uforglemmelig ferie!

Jeg vil altid nyde en ferie i en stilfuld lejlighed, uanset om det er alene eller med vennerne, for det er og forbliver en fantastisk måde at holde ferie på!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine ferielejligheder væk fra mængden

Nyd en ferie i din helt egen lejlighed

Noget af det bedste i verden er at kunne spise morgenmad på en altan med udsigt over havet. Et lille frirum hvor man kan nyde solskinnet og nippe til et glas friskpresset appelsinjuice. På mine pakkerejser til Middelhavet bliver jeg altid så positivt overrasket over de mange rummelige og behagelige ferielejligheder der er står til rådighed. Både små og store, med eller uden havudsigt og mange med unikke, autentiske detaljer. Det glæder mig at jeg ikke kun tilbyder enestående villaer og quintas, men også kan finde lejligheder med den skønne charme jeg så gerne vil fremme hos alle mine steder.

De lækreste ferielejligheder i Middelhavet

Hvor kan du så finde den bedste lejlighed til dig? De mest populære steder at leje en feriebolig blandt danskerne er Mallorca og Toscana. Her kan du både opleve spændende kultur og få fantastiske smagsoplevelser ved at prøve de lokale specialiteter.