Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
ferie ophold bed and breakfast eliza was here

Ferie hos en Bed & Breakfast

Charme og hygge

  1. Home
  2. Ophold
  3. Bed and Breakfast

Unikke B&Bs i Middelhavet

En vidunderlig måde at tilbringe ferien på!

Solens stråler føles varme på min kind, og duften af nybagt brød spreder sig lige så stille fra gangen ind på mit værelse. Jeg vender mig om på ryggen og strækker mig i den bløde seng. Der findes intet bedre end at vågne op i en klassisk Middelhavs Bed & Breakfast.

Da jeg sidder ved morgenmadsbordet lidt senere, placerer min værtinde en skål med saftige figner foran mig. "Mangia, Eliza," Opfordrer hun mig, og hun skynder sig ud i køkkenet for at hente en omgang frisk sfogliatelle fra ovnen. Generøsiteten og gæstfriheden er noget af det bedste ved en charmerende B&B!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag den perfekte Bed & Breakfast væk fra mængden

Vågn op til lokal charme

Jeg foretrækker altid at bo blandt de lokale fremfor turister, og gerne i et smukt naturområde med autentisk charme. Derfor er mine B&Bs altid væk fra mængden, og som regel med meget få værelser, for at din oplevelse skal være helt unik og uforstyrret. Ejerne der driver disse steder er hjertevarme og venlige, og du kan altid regne med en varm velkomst.

En rejse med alt du har brug for

Hos en bed and breakfast får du ikke bare overnatning med morgenmad, men også en chance for at opleve det lokale liv og den autentiske hygge ved at bo væk fra mængden. På alle rejser du booker hos mig, er der en fuldt forsikret lejebil inkluderet, så du kan udforske omgivelserne ved din destination i dit eget tempo. Om du så vil på en afslappende sommerferie, hvor du kan læne dig tilbage med et køligt glas hvidvin, eller måske på en familieferie med fokus på hygge og nærvær, så kan du finde en bed and breakfast der vil passe til dine behov! Nogle af mine bedste B&Bs kan du finde i Italien, og på Mallorca.