Bryllupsrejse

Hotel Chapel Number 5

“Følg bare efter mig,” siger Alexandra og går foran mig op af trappen. Jeg er spændt på, hvad hun vil vise mig. Selv om jeg har en fornemmelse af, at det har noget at gøre med ‘afslapning’. Da jeg ankom til Chapel Number 5 her i morges, fortalte den australske ejer mig nemlig, at jeg ville være totalt udhvilet, når jeg forlod Malta.

Jeg udstøder et lille begejstret Yes!, da vi er kommet op ovenpå. Der står en massagebriks på tagterrassen. Udsigten over kapellet på kirken, der ligger næsten lige ved siden af dette Bed & Breakfast er fantastisk. ”Malcom og jeg byggede det her gamle hus fra det 18. århundrede om til et B&B sidste år. For mig var det vigtigt, at der blev reserveret noget plads til yogatimer og en massagebriks,” forklarer Alexandra mig. Med den varme sol på mine skuldre er jeg næsten ved at falde i søvn. Og jeg har svært ved at samle tankerne. Hvor er her smukt. De byggede stedet om og renoverede alle værelser. Gulvene på de franske balkoner har de selv lavet af fliseskår, som de har sat sammen til smukke, farverige mosaikker. Alexandra har ret. Jeg kommer helt sikkert til at slappe totalt af her på øen.
 • Stemningsfyldt B&B
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Tag en yogatime
 • Nyd en skøn massage
Bryllupsrejse

Bryllupsrejse

Den smukkeste dag i dit liv inkluderer også en unik bryllupsrejse. Derfor har jeg udvalgt en række specielle steder, der har den smule ekstra romantik og charme du leder efter til en bryllupsrejse. Når du foretager bookingen, så angiv at det er din bryllupsrejse. Jeg kan ofte arrangere lidt ekstra med ejeren!

 • Eventyrlige ferieboliger
 • En romantisk getaway for to
 • Med sans for detaljerne
 • En oase af ro for par

Værelsestyper

Ejerne Malcom og Alexandra har gennemrenoveret deres Chapel Number 5 og lavet stedet om til et skønt Bed & Breakfast. Der er i alt ti suiter, der alle har hver sin farve. Indretningen bærer tydeligt præg af parrets sikre sans for detaljen. Der er to swimmingpools og Wi-Fi, og på tagterrassen kan man deltage i yogatimer og få en skøn massage. Du kan nyde din morgenmad i patioen.
Suite
2 personer
Soveværelserne er indrettet med indonesiske møbler og har en charmerende og romantisk udstråling. Alle værelser har badeværelse med brusebad. Suiterne er udstyret med aircondition , hårtørrer og toiletartikler. Hotel Chapel Number 5 er egnet til børn fra seks år.

Pris udelukkende baseret på ophold med  morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Safetybox (i receptionen)
 • Lobby
 • Morgenmadssal
 • TV-hjørne
 • Ikke egnet for handicappede
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 3 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 18 år ca. 0,50 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk fra 01-06-2022 indtil 31-10-2022)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 4 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 1,6 og 1,6 meter)(ferskvand, liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Yoga
 • Massage

Omgivelser

Adresse

5 Alley 5 Lucy Street, Naxxar, Malta

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
2 meter
Mundbind
Ja
Det er obligatorisk at bære mundbind på offentlige områder både indendørs og udendørs. På udendørs arealer er det kun tilladt for vaccinerede personer i grupper af højst 2 personer at tage mundbindet af. Brugen af mundbind på strande og i svømmehaller anbefales stadig, men er ikke påkrævet ved lov. Børn under tre år, personer, der dyrker fysisk træning og personer med åndedrætsbesvær (skal kunne fremvise lægeerklæring), er undtaget.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
6 personer eller 1 husstand
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Ja
Rejsende har lov til at dele værelse med personer fra en anden husstand, men myndighederne anbefaler kun at dele med personer fra samme husstand.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben
Maks. kapacitet 1 person pr. 4 m2. Maks. 6 personer pr. bord (kan øges til 8 personer på restauranter, der kun accepterer vaccinerede gæster). Lukker senest kl. 02:00. Mundbind er påkrævet.
Barer
Åben

Maks. kapacitet 1 person pr. 4 m2. Maks. 6 personer pr. bord (kan øges til 8 personer på restauranter, der kun accepterer vaccinerede gæster).

Lukker senest kl. 02:00.

Mundbind er påkrævet.

Diskoteker / natteliv
Åben
Lukker senest kl. 02.00. 6 personer pr. bord. Kun siddende gæster.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind og 2 meters afstand er påkrævet
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Mundbind er påkrævet
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis tilladt
Kun bryllupper og religiøse begivenheder er tilladt.
Regler for transfer
Ja
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet
Strande
Åben
Det er obligatorisk at holde en afstand på to meter. Der kan indføres separate regler for hver strand.
Godt at vide
Nej
Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.