Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie med inkluderet lejebil

Komplet frihed

 1. Home
 2. Lejebil

En rejse med inkluderet leje af bil

Tag på opdagelsesrejse i Middelhavet

Hos Eliza was here er der altid inkluderet en lejebil i din ferie. Det giver dig al den frihed, du har brug for til at komme ud og rejse. Vores udlejningsbiler er All Inclusive, hvilket betyder, at alle forsikringer ligeså er inkluderet.

På denne side kan du finde flere oplysninger om billeje. Gå direkte til:

 • Væk fra mængden: Fred og ro
 • Ifølge COVID-19 regulationerne
 • Financiel sikkerhed igennem SGR
 • Altid sikret repatriering
 • Gør brug af din corona voucher med det samme!

Alt du behøver at vide om lejebiler med Eliza was here

Hvad kan du forvente?

Book nemt og simpelt med Eliza

Sunny Cars

Vi arbejder sammen med Sunny Cars for at sikre den højeste kvalitet og service.

Ingen ekstra forsikring er nødvendig! Alle forsikringer er nemlig inkluderet, og du vil derfor ikke opleve uventede omkostninger. 

Sunny Cars' alarmnummer kan kontaktes døgnet rundt.

All risk forsikring

 • Ubegrænset kilometertal
 • Supplerende ansvarsforsikring på €7.5 millioner som standard
 • Skade- (CDW) og tyveriforsikring (TP)
 • Refusion af fradragsberettiget glas, dæk, bund og tagskader


 

Lejebilen

Der er altid en lejebil kategorien Small inkluderet i din rejse. Du får den viste model eller en tilsvarende bil.

I booking trin 1 og i 'My Eliza' har du mulighed for at opgradere lejebilen, hvis du ønsker dette.
Dit kreditkort

Når du henter bilen, skal du bruge et gyldigt kreditkort med pinkode. Ellers kan det ikke muligt at resevere depositummet på dit kort, og den lokale partner vil derfor ikke give dig en bil.

Bemærk venligst, at kreditkortet skal være i den primære chaufførs navn.Ofte stillede spørgsmål om billeje på din ferie

Alt, hvad du har brug for at vide

Før booking

1. Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil?
Dette er forskelligt fra destination til destination. Da Sunny Cars samarbejder med de lokale udlejningsfirmaer på destinationen, gælder der forskellige udlejningsbetingelser for hver enkelt destination. På denne side finder du alle udlejningsbetingelser pr. destination. På nogle destinationer er der også en maksimumsalder. Når du foretager din reservation, kan du finde de tilsvarende betingelser, herunder navnet på det lokale biludlejningsfirma for det gældende tilbud i trin 1 i bookingprocessen. 
 
2. Hvad er inkluderet?
Din flyrejse inkluderer en lejebil i hele perioden. Lejebilen er altid fuldt forsikret. Det er ikke nødvendigt at tegne en ekstra forsikring. Du betaler lokalt for valgfrie ekstra tjenester eller tilbehør.
 
Selv om bilen er forsikret med en all risk forsikring, dækker dette ikke skader forårsaget af:
 • Misbrug eller uagtsomhed
 • Tab af nøgler eller bilpapirer
 • Skader på interiør
 • Skader på personlige ejendele
 • Skader forårsaget af forkert brændstof, bøder eller vejafgifter
 • I tilfælde af en bøde vil biludlejningsfirmaet opkræve et administrationsgebyr oven i bøden
3. Hvad skal jeg have med for at leje en bil?
For at leje en bil skal den primære fører af bilen have et kreditkort med pinkode i sit eget navn. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt EU-kørekort samt et gyldigt id-kort.
 
I nogle tilfælde er det muligt at anmode om et kontant depositum fra det lokale biludlejningsfirma. Hvorvidt dette er muligt eller ej, kan du se i bookingtrin 1 i bookingprocessen. Med den ønskede biludlejningsklasse kan du finde de tilsvarende vilkår og betingelser, herunder navnet på det lokale biludlejningsfirma, der tilbyder det aktuelle tilbud. Bemærk venligst, at tilbud og priser kan variere.

Hvis du kan se i de tilsvarende udlejningsbetingelser, at der kan anmodes om et kontant depositum, kan du i det sidste bookingtrin i kommentarfeltet angive, at du ønsker at anmode om denne mulighed. Vi vil derefter undersøge, om dette kan bekræftes, og vende tilbage til dig.

 
4. Hvor mange biler er inkluderet i min bookede flyrejse?
En lejebil i kategorien Small er altid inkluderet i din flyrejse. Hvis du har behov for mere end en lejebil, bedes du kontakte os for at drøfte muligheder og priser. Bemærk, at hver lejebil kræver en primær fører, som bl.a. skal have et kreditkort med pinkode i sit eget navn.
 

Under booking

5. Hvilken bilklasse skal jeg vælge?
Der vælges som standard en lejebil i kategorien Small med all risk forsikring til din ferie. Efter reservationen kontrollerer vi, om den valgte bil er ledig. Du har mulighed for at opgradere din lejebil efter anmodning. Hvis dette ikke er muligt, vil vi finde et passende alternativ. Eventuelle yderligere omkostninger er for din egen regning. Hvis der ikke findes et passende alternativ, har du mulighed for at annullere den valgte lejebil gratis inden afrejse.
 
Rejser med mere end fire personer
Skal du på ferie med fire eller flere personer? Så anbefales det at vælge en opgradering eller leje en ekstra bil. Du kan vælge opgradering af bilen i andet trin af bookingprocessen. Dette sker altid efter anmodning. Hvis der ikke er en større biltype til rådighed, kontakter vi dig. Kun hvis lejebilen har nok sikkerhedsseler til antallet af passagerer, er alle passagerer forsikret. Fra og med Economy Class er der garanti for fem sikkerhedsseler.
 
Mere kraftfuld motor til din destination
Det kan være, at der er mange bjerge på din destination, hvilket betyder, at motoren i en bil i kategori Small ikke er stærk nok. I dette tilfælde anbefaler vi, at du opgraderer bilen til en stærkere motor i bookingtrinnene. Det er bl.a. tilfældet på Madeira, på nogle græske og spanske øer og i Andalusiens bjerge.
 
6. Hvordan kan jeg opgradere min lejebil?
I bookingtrinnet kan du opgradere modellen og bestille ekstraudstyr som f.eks. et barnesæde. Det kan bedst betale sig at opgradere bilen under bookingprocessen end på destinationen. Opgradering af lejebilen er altid muligt efter anmodning. Hvis der ikke er en større biltype til rådighed, kontakter vi dig.  

7. Kan jeg vælge en automatisk bil?
Efter reservationen kan vi anmode om dette fra Sunny Cars. De vil lave et forslag baseret på tilgængelighed, som vi derefter sender videre til dig. Du beslutter selv, om du vil acceptere forslaget. Hvis ikke, kan vi annullere den manuelle bil efter anmodning.

8. Kan jeg tilføje et barnesæde?
Det kan du helt sikkert! I Min Eliza kan du bestille forskelligt ekstraudstyr herunder en barnesæde. Leje af en barnesæde koster ca. 5 euro pr. dag, afhængigt af destinationen. Udgifterne til reservation af et barnesæde er ikke inkluderet i prisen for biludlejningen, og du betaler for den hos det lokale biludlejningsfirma.
 
9. Kan jeg leje flere biler?
Skal du på ferie med fire eller flere familiemedlemmer eller venner? Så anbefales det at vælge en opgradering eller leje en ekstra bil. I bookingfasen kan du se, hvor mange sæder, og hvor meget plads der er i bagagerummet i lejebilen. 
 
Bemærk, at alle passagerer kun er forsikret, hvis lejebilen har nok sikkerhedsseler til antallet af passagerer. Fra og med Economy Class er der garanti for fem sikkerhedsseler. 
 
Ønsker du at bestille en ekstra bil? Så kontakt os på info@elizawashere.dk (husk at oplyse dit bookingnummer).

10. Er der andre obligatoriske betingelser?
Ja, der er andre obligatoriske betingelser for biludlejning.Du finder disse i bookingtrin 1 på den ønskede bilklasse, herunder navnet på det lokale biludlejningsfirma med det aktuelle tilbud. Bemærk venligst, at tilbuddet og priserne varierer. Det er vigtigt at læse vilkårene og betingelserne for biludlejning omhyggeligt for at undgå misforståelser. Tjek for eksempel, hvor længe du skal have et gyldigt kørekort. Du skal også altid kunne fremvise biludlejningskuponen (digitalt), som du nemt kan finde digitalt i Min Eliza eller i Eliza was here appen. 

Det lokale udlejningsfirma beder også om et obligatorisk depositum. For dem er det en garanti i tilfælde af eventuel skade, tyveri, svig eller forsømmelighed. Hvor højt dette depositum er, afhænger af den lokale partner. For at betale depositummet skal du fremvise et gyldigt kreditkort i den primære haufførs navn. Sørg for at kende pinkoden på dit kreditkort.

Efter booking

11. Kan jeg tjekke min lejebil ind online?
Hvis der på din bilkupon på side to er en knap "check ind online", er det muligt at tjekke lejebilen ind online inden afrejse. Dette er muligt op til 24 timer før ankomst til lufthavnen. Ved at tjekke ind på forhånd sikrer du dig, at lejekontrakten allerede er udfyldt for dig, når du henter lejebilen.
 
12. Kan jeg stadig hente min lejebil, hvis mit fly ankommer senere end udlejningsskranken lukketid?
Hvis du har bestilt en flyrejse hos os, kan det lokale biludlejningsfirma se, om der er forsinkelser. Så dette behøver du ikke at bekymre dig om. Er du mere end to timer forsinket? Så anbefales det at kontakte Sunny Cars' alarmnummer. Dette nummer findes i den grønne boks på biludlejningsvoucheren.
 
13. Hvad skal jeg gøre, når jeg henter og afleverer bilen?
Du skal aflevere lejebilen tilbage med samme brændstofniveau. Kontroller det derfor omhyggeligt, når du henter bilen. Det anbefales ikke at lave andre aftaler, da det ofte vil være dyrere. Før du kører i lejebilen til din destination, skal du kigge rundt i bilen for at se på eventuelle tidligere skader.
 
Husk at tage alle dine private ejendele med dig, når du afleverer bilen. Opbevar lejekontrakten, der er underskrevet lokalt, i mindst otte uger. Har du lavet nogen skader? Opbevar derefter skadesrapporten i mindst otte uger.
 
14. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har fået en skade?
Er du kommet til skade ved et uheld under kørslen? Gå ikke i panik. Du er fuldt forsikret. Udfyld straks en skadesanmeldelse og kontakt derefter udlejningsfirmaet. Telefonnummeret til det lokale udlejningsfirma kan findes på de papirer, du får udleveret, når du modtager bilen. Sammen afgør vi, om du kan fortsætte med at køre i den lejede bil, eller om du har brug for en ny. Anmeld skaden til os via info@elizawashere.dk.
 
Den lokale partner vil afskrive skadesbeløbet op til maksimalt det fulde depositum. Han vil fastslå den nøjagtige skade og opkræve forskellen mellem den faktiske skade og depositumbeløbet. Du får hele skadesbeløbet refunderet, hvis du anmelder det til os. Når du er tilbage i Danmark, kan du gøre krav på skaden via Eliza was here. Kontakt os venligst, så vi kan informere dig om de nødvendige oplysninger og dokumenter, som vi har brug for for at hjælpe dig.
 
15. Kan jeg efter anmodning ændre og/eller opgradere min lejebil kort før afrejse?
Dette kan du gøre ved at kontakte os. Bemærk venligst, at tilgængeligheden kan være mere begrænset kort tid før afrejse. Hvis en ændring ikke er tilgængelig, vil vi søge efter et passende alternativ inden for vores biludlejningspartner Sunny Cars' muligheder. Eventuelle yderligere omkostninger er for egen regning. Hvis der ikke findes et passende alternativ, har du mulighed for at afbestille lejebilen gratis op til en arbejdsdag før afrejse.

Eliza's tips til biludlejning

Nyd din ferie uden stress eller uventede omkostninger

Når du ankommer ved din feriedestination, vil lejebilen være klar til dig. Parat til at tage på opdagelse med dig! Hvad er nogle ting du burde have i tankerne når du booker din lejebil?

 • Vælg en bil med nok plads til både dig, din rejsegruppe og din eller jeres bagage.
 • Vælg en bil med en passende motor til jeres destination, eksempelvis en stærkere motor hvis i skal køre i bjergene.
 • Optankning af bilen: Aflevér bilen med samme brændstofsniveau som du modtog den med. Dette er som regel en fyldt tank.
 • Tegn ikke ekstra forsikringer når du henter bilen. Den er allerede fuldt forsikret.
 • Hvis du vælger en større bilmodel ved afhentning, er dette på egen bekostning.
 • Er depositummet for lejebilen eller brændstof stadig ikke blevet tilbagebetalt når du er vendt hjem? Beløbet bliver refunderet til dit kreditkort af biludlejeren inden for 10 arbejdsdage efter du er vendt hjem fra din ferie. Er beløbet stadig ikke refunderet efter denne periode, bør du tage kontakt til dit kreditfirma. Hvis de ikke kan refundere beløbet, så kontakt os venligst.
 • I nogle tilfælde beder udlejeren om en "out of hours fee" for at aflevere eller afhente lejebilen udenfor normale åbningstider. Disse omkostninger dækkes af Eliza was here, og kan opkræves af os efter din ferie.
 • I vores app kan du nemt finde din rute til din indkvartering med enten Google Maps eller IOS Maps.
 • Læs altid betingelserne for billejen ved din destination grundigt.
 
I vores app kan du finde din voucher til billejen, og du kan også nemt finde ruten til din feriebolig via Google Maps eller IOS Maps.