Ferie med inkluderet lejebil

Komplet frihed

  1. Home
  2. Lejebil

Inklusiv lejebil; hvad betyder det?

Tag på opdagelsesrejse i Middelhavet

Jeg elsker at køre blandt de grønne bakker i Italien, eller langs de gyldne strande i portugal. For mig er den ultimative feriefølelse at være fri til at bevæge mig rundt og besøge alle de steder jeg vil. Derfor tilbyder jeg med alle mine pakkerejser både fly, ophold og lejebil.

Når du booker en flyrejse hos mig, inkluderer det automatisk en lejebil. Dette er all-inclusive, hvilket betyder at al forsikring er inkluderet, og du behøver ikke at bekymre dig om ekstra omkostninger. Du kan også nemt vælge hvilken lejebil der passer til din rejsegruppe. Praktisk, ikke? Når du ankommer til din destination, er lejebilen klar til dig; klar til at du kan tage af sted til din feriebolig!

Udforsk Portugal i dit eget tempo med lejebil

At køre gennem grønne landskaber, forbi hvide quintas og gyldne strande; det er det ægte Portugal for mig! Jeg foretrækker at opleve min destination i min egen lejebil, fremfor en fyldt turistbus, Derfor tilbyder jeg mine ferier med både fly, ophold og lejebil inkluderet.

I løbet af mine rejser i Portugal har jeg fundet masser af unikke ferieboliger. Altid væk fra mængden, men blandt grøn natur og lokal kultur. Uanset om du vælger en ferie i Algarve eller Porto, vil lejebilen være klar til dig når du ankommer. Med lejebilen kan du selv køre til din feriebolig. Når du er nået frem, er udlejningsbilen en perfekt mulighed for at opleve din valgte destination på egen hånd, helt frit og i dit eget tempo. Se Madeiras imponerende kyster, eller den autentiske arkitektur på Costa de Lisboa.

Mere information

Hvad venter dig, og hvad skal du gøre? Du kan læse mere i betingelserne.