Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Ferie Italienske øer

Ferie Italienske øer

Oplev livet på øen

  1. Home
  2. Italienske oer

Charmen ved en ferie på de italienske øer

Oplev italienernes liv på øen

"Vidste du, at folk her nemt bliver over hundrede år gamle?" Jeg kiggede overrasket på Anna et øjeblik. "Det er et godt liv her," fortsatte hun. “Velsmagende og sund mad, behagelig bjergluft og et azurblåt hav.” Det kunne jeg kun bekræfte. Jeg havde vovet mig over den italienske støvle til en ferie på de italienske øer. Og det var lækkert!

Klart blåt vand, som man ikke ser det ofte, nogle gange de snehvide strande, og så det lækre italienske køkken lige ved havet... Når jeg tænker tilbage på mine ferier på Sardinien og Sicilien, kan jeg ikke lade være med at smil. Disse italienske øer har erobret mit hjerte flere gange!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Populære Græske øer

Opdag mine solrige destinationer

Ø på krydsfeltet mellem kulturer

Sardinien overraskede mig under min ferie på de italienske øer. Øen er cocky og til tider excentrisk. Om morgenen gik jeg en tur i de smukke dale, fyldt med vildt og tætte skove. Om eftermiddagen trak jeg mig tilbage til en snehvid strand, ved Middelhavet på det blåeste og klareste. For ikke at nævne de lækre unikke vine. Min base var en lille agriturismo, hvor ejeren, Anna, var glad for at fortælle mig om det gode liv på Sardinien. Lidt længere mod syd ligger Sicilien, stenen der sparker den italienske støvle. Øen er sprængfyldt med kultur, da den engang lå ved civilisationernes korsvej. Sicilianerne er stolte af deres unikke hjem, og de har ret! Under min ferie på de italienske øer tog jeg en roadtrip tværs over øen – en bil følger i øvrigt altid med – og opdagede de smukke vulkaner, klare blå bugter og hvide strande. På den måde lærte jeg også en masse små adresser at kende. Jeg vil gerne dele dette med dig. Men hold det stille, det er sådan de forbliver vores hemmelighed, væk fra mængden!

Sardinien: tilbage i tiden på denne italienske ø

Når jeg tænker tilbage på min sidste ferie på Sardinien, ser jeg dem igen: utallige bedstefædre og bedstemødre på en bænk i en landsby. Det er det gadebillede, jeg ofte så på denne italienske ø. De kommunikerede med hinanden med vilde fagter, mens jeg underholdende så på. Det er det smukke ved Sardinien: du ser ud til at træde tilbage i tiden. Byerne og landsbyerne føles ældgamle, nogle restauranter ser ud til at have eksisteret i årtier... Men det føles lyksaligt. Det tager altid presset og stressen helt ud af mig. Og hvis jeg virkelig vil slappe af, tager jeg til en af de mange smukke bugter på Sardinien, med det klare blå vand. For der er masser af dem!

Sicilien: vulkansk landskab og farverige byer

Jeg stødte på et fredfyldt siciliansk landskab, da jeg ved et uheld endte på Relais Parco Cavalonga. Et smukt hotel i et gammelt og typisk siciliansk sted. Jeg så mig forbløffet rundt. Samme eftermiddag beundrede jeg den imponerende vulkan Etna. Ikke meget senere gik jeg gennem farverige gader i landsbyer, som jeg passerede. Og nu, på dette sted, synes turister pludselig langt væk. Jeg beslutter mig for at bo et par nætter i et af de tidligere bondegårde til ejerne Ludovico og Emanuela. Ikke for ingenting; Jeg er solgt til Sicilien, og jeg er langt fra at kede mig med denne ø. I en uge boede jeg hos Ludovico og Emanuela, jeg opdagede Siciliens skønhed, og jeg besluttede: Jeg vil helt sikkert vende tilbage til denne ø. En ferie på de italienske øer er så sjovt!