20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Agriturismo La Torriola

”Fra Pian di San Martino følger du skiltene til Torriola.” Maurizio har forklaret mig ruten. Jeg er på vej til La Torriola. ”Det er skønne lejligheder midt ude i naturen. Jeg kalder dem for små farm houses. Solsikker, dale og… men ved du hvad: Hvorfor kommer du ikke selv og oplever det?” sagde han i morges. ”Via snoede veje kører du op til landsbyen Pian di San Martino.” Maurizios stemme lyder stadig i mine ører. Somme tider standser jeg et øjeblik ved grønne dale, som ligger og gløder i solen. ”Når de snoede veje bliver til landeveje, ser du en indgangsport til venstre.” Jeg har fundet det!
Swimmingpoolen ligger helt ugeneret ved siden af en stor lavendelbusk, og der står Maurizio og venter på mig. ”Benvenuto!” Vi spadserer rundt på hans 8 hektar store område. Jeg stopper op hele tiden: Ved en smuk udsigt over den gamle by Todi eller ved de rummelige lejligheder, der ganske rigtigt ser ud som små farm houses med det ubehandlede træ, pejsen og det store træspisebord. Eller ved de utallige oliventræer eller haven. ”Vent her et øjeblik,” siger Maurizio, da vi står under den overdækkede terrasse. Andre gæster sidder og nyder et glas ved bordene. Så kommer Maurizio gående med en flaske olivenolie, rødvin, lidt hasselnødder og friske grøntsager. ”Til dig. Det er egen avl.” Jeg smiler og vil tage imod lækkerierne. ”Men… så skal du også blive her i et par dage.” Jeg nikker begejstret, for det har jeg absolut ikke spor imod.
  • Charmerende lejligheder
  • Dejligt kølende swimmingpool
  • Gave ved ankomst
  • Midt i det grønne

Værelsestyper

La Torriol ligger højt oppe på en bakketop med udsigt over Todi. Og ærlig talt: Så snart man kører ind ad indkørslen, vil man egentlig ikke herfra igen. Maurizio er ualmindelig gæstfri. Han glæder ikke kun sine gæster med hjemmelavede produkter og afgrøder (olivenolie, vin, hasselnødder, skønne, friske grøntsager), men du modtager også en velkomstpakke ved ankomsten med bl.a. marmelade, olivenolie og vin. Og sidst men ikke mindst: Maurizio sørger for, at gæsterne føler sig godt tilpas. Det ser du overalt. Lejlighederne, der er lyse og rummelige, har landlig og hyggelig indretning med ubehandlede træmøbler, langborde, store vinduer og masser af plads til alle. Stedet emmer af ægte italiensk stemning både inde såvel som ude. Landejendommen har mange hektarer jord, og alting gror og blomstrer af hjertens lyst. Fra oliventræer til lavendel, fra duftende blomster til saftigt græs. Foran lejlighederne er der en stor overdækket terrasse til alle gæster. Og da der kun er fem lejligheder, er der mere end god plads til alle. Der er en stor swimmingpool, en hot tub, et fugleudkigstårn og et overdækket fællesområde med bordtennis og bordfodbold. Ved brug af radiatorer bliver der opkrævet 10 EUR per dag.
2-værelses lejlighed
2 personer
Lejlighederne, der er lyse og hyggelige, har en skøn atmosfære. De rummelige 2-værelses lejligheder er på ca. 32 m2. Der er en stor stue med tv og telefon samt køkken med alle faciliteter så som gaskomfur, køleskab, espressomaskine og elektrisk ovn. Det rummelige soveværelse er udstyret med dobbeltseng og balkon/patio. Desuden er der badeværelse med brusebad og toilet. Der er ingen aircondition, men takket være de tykke mure er det heller ikke nødvendigt.

Pris udelukkende baseret på ophold. Umbrien kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed
2-4 personer
Lejlighederne, der er lyse og hyggelige, har en skøn atmosfære. De rummelige lejligheder er på ca. 72 m2. I stueetagen er der stor stue med tv og telefon samt køkken med alle faciliteter så som gaskomfur, køleskab, espressomaskine og elektrisk ovn. Endvidere er der også et toilet. På 1. sal er der et soveværelse med en dobbeltseng og et ekstra soveværelse med to enkeltsenge. Desuden er der badeværelse med brusebad. Der er ingen aircondition, men takket være de tykke mure er det heller ikke nødvendigt. Der er en fælles terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold. Umbrien kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
  • samlet antal værelser: 5
  • reception
  • ingen elevator
  • ingen safetybox
  • parkeringsplads
  • ikke egnet for handicappede
  • trådløs internet på værelset (gratis), ved reception (gratis)
  • sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge
  • håndklæder inkluderet skiftes 1 gang pr. uge, skiftes 1 gange pr. uge
  • stor have
  • vaskeriservice: vaskemaskine, strygerum
  • rengøring af værelset: rengøring på opfordring: mod betaling
  • husdyr ikke tilladt
Børn
  • babyseng (begrænset antal)
  • udendørs legeplads
Depositum
  • depositum: ca. 150,00 € pr. ophold (betales lokalt, obligatorisk)
Obligatoriske omkostninger
  • slutrengøring: ca. 50,00 € pr. ophold (betales lokalt, obligatorisk)
  • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 15 år ca. 1,50 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
  • babyseng: ca. 40,00 € pr. uge (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
  • opvarmning: ca. 10,00 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
  • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
  • udendørs swimmingpool (åben fra lørdag 1 maj 2021 til torsdag 30 september 2021 mellem 09:00 og 20:00 timer, længde: 12 meter, bredde 6 meter, længde: 12 meter, bredde 6 meter, dybde mellem 1,2 og 2,5 meter)(udendørs møbler: parasol, liggestole)
Sportsfaciliteter
  • Bordtennis
  • Bordfodbold

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til centrum: ca. 2 kilometer
afstand til lufthavn Perugia San Francesco d'Assisi Airport (PEG): ca. 44 kilometer

Adresse

Pian di San Martino, Todi, Italy

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning