Agriturismo La Sovana Apartments

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Agriturismo La Sovana Apartments
Kulinarisk

Agriturismo La Sovana Apartments

Hver gang jeg er på ferie i Toscana med lejebil, nyder jeg at køre igennem det vidunderlige landskab. Området er fyldt med vidtstrakte vinmarker, grøn natur og hyggelige snoede veje. Det er næsten som at køre gennem et levende maleri, så smukt er det!

Jeg kan allerede se Agriturismo La Sovana i det fjerne, og ejeren Giuseppe venter med et stolt udtryk for enden af grusvejen. Dette er hans andet bosted ved Le Buche Wine Resort, og jeg er blevet inviteret til at se det. Sammen går vi til indgangen, og jeg er fortsat forbløffet over al den smukke grønne natur. Da vi er indenfor får jeg en velkomstdrink af Giuseppe, og han viser mig rundt i vinkælderen og vinmarkerne. Han fortæller at den vin han producerer her bliver serveret for gæsterne hos Agriturismo La Sovana. Hvor skønt!

Vi går tilbage indenfor gennem gården, og jeg får nøglerne til mit værelse. ”Der er en overraskelse på dit værelse, Eliza.” Siger Giuseppe. Jeg går nysgerrigt mod mit værelse og åbner døren. Da jeg kommer ind finder jeg en flaske rødvin der venter på mig – en fra Giuseppes egen vingård! Hvor er det sødt af ham. Jeg glæder mig til resten af mit ophold her i Italien, sikke et dejligt sted at være.
 • Romantisk agroturisme
 • Hop i den store swimmingpool
 • Altid en varm velkomst
 • Smag autentiske retter i restauranten
Kulinarisk

Kulinarisk

Ved mine kulinariske ferieboliger kan du, for eksempel, bage hjemmelavet brød i en stenovn, plukke vindruer i markerne omkring en agriturismo til den hjemme-producerede vin, eller kokken i den traditionelle restaurant kan hente friske grøntsager fra haven. Løber dine tænder også allerede i vand?

 • Ferieboliger med atmosfære
 • Kulinariske smagsoplevelser
 • Prøv det lokale køkken
 • Lad dig overraske af unikke råvarer

Værelsestyper

I Toscana kan du nyde en ferie på Agriturismo La Sovanna der består af et hotel og lejligheder. Lejlighederne er smagfuldt og autentisk indrettet. Stedet drives af ejeren Giuseppe, som du også kan kontakte på Le Buche Wine Resort. Agriturismo La Sovana har en dejlig udendørs swimmingpool med tilhørende liggestole. Det er muligt at spise i restauranten, og hvis du tilmelder dig kan du hver dag få en ny menu. Det er Toskansk cuisine og stedets egen vin bliver serveret til maden. På stedet er der en vingård, vinkælder og en tennisbane. Du kan også tilmelde dig madlavningskurser eller leje en cykel her.
3-værelses lejlighed superior
1-6 personer
Denne 3-værelses superior lejlighed er indrettet i autentisk Italiensk stil. Der er to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. For en femte og sjette person er der en dobbelt sovesofa i stuen. I stuen er der også et opholdsområde og spiseareal. Der er to badeværelser, begge med bruser, håndvask, toilet og hårtørrer. Tekøkkenet er udstyret med køleskab, kogeplade, mikroovn og kaffemaskine. Lejligheden har også tv og aircondition. På terrassen med udendørs siddepladser kan du nyde den Italienske sol.

Du vil bo her baseret på ophold (uden morgenmad). En udlejningsbil (inkl. NoRisk-garanti) er inkluderet, samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Studio
1-3 personer
Dette studio er indrettet i autentisk Italiensk stil med et opholdsområde og et spiseareal. Der er en dobbeltseng. Badeværelset har bruser, håndvask, toilet og hårtørrer. Tekøkkenet er udstyret med en kogeplade, mikroovn og kaffemaskine. Udover det har dette studio et tv og aircondition. På terrassen med udendørs siddepladser kan du nyde den Italienske sol.

Du vil bo her baseret på ophold (uden morgenmad). En udlejningsbil (inkl. NoRisk-garanti) er inkluderet, samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed alm.
1-5 personer
Denne 3-værelses lejlighed er indrettet i autentisk Italiensk stil. Der er to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Til en femte person er der en dobbelt sovesofa i stuen. I stuen er der også et opholdsområde og spiseareal. Der er to badeværelser, begge med bruser, håndvask, toilet og hårtørrer. Tekøkkenet er udstyret med køleskab, kogeplade, mikroovn og kaffemaskine. Lejligheden har også tv og aircondition. På terrassen med udendørs siddepladser kan du nyde den Italienske sol.

Du vil bo her baseret på ophold (uden morgenmad). En udlejningsbil (inkl. NoRisk-garanti) er inkluderet, samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: 3 stjerner
 • Autentisk overnatningssted
 • Ingen elevator
 • Safetybox
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • opladning af el-bil
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • stor have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Naturlegeplads
Tilkøb
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 12 år ca. 1,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt)
 • babyseng: for alle gæster med alder fra 0 til 1 (inkl.) år ca. 35,00 € pr. stk. pr. ophold (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (åben fra torsdag 15 april 2021 til fredag 15 oktober 2021)(liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane (antal: 2)
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Jacuzzi udendørs (opvarmet)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
1 meter
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

PCR test senest 48 timer inden ankomst. Gælder alle over 6 år. + Alle skal have udfyldt en PLF, som kan findes her

Rejsende til Sardinien skal have udfyldt denne form, som kan findes her

Italien accepterer kun rejsende med en negativ pcr-test. Gælder også, hvis du er vaccineret. Italien venter på det officielle grønne EU-vaccinationspas. Når dette er klar, kan du også komme ind i landet med dette. Bevis for, at du har været smittet med covid-19 er ikke gældende.

COVID-test på destinationen ved ankomst
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år vil blive testet ved ankomst til Danmark.
Karantæne ved ankomst til destinationen
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Der er udgangsforbud mellem kl. 23 og 05.
Restauranter
Delvis åben
Åben til frokost og aftensmad. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer
Åben
Maks. 4 personer pr. bord.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Kun 50% af kapaciteten. Mundbind er påkrævet. 
Børn mellem 3 og 6 år skal bære mundbind under deres rejser på alle former for offentlig transport i regionen Torino.
Strande
Åbent
Godt at vide
Nej

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.