I Sicomori

Jeg ankom til I Sicomori sent i går aftes. Ejerne Graziella og Filippo gav mig en varm velkomst, så det føltes med det samme, som om jeg var en del af familien.

Efter en lang og god nattesøvn er jeg især nysgerrig efter at se udsigten ved dagslys. Jeg åbner gardinerne og står og beundrer det skønne, toskanske landskab. Intenst suger jeg alle indtrykkene til mig. Haven er et pragtfuldt syn i morgensolen. Mit blik falder på oliventræerne og platanerne, og i det fjerne skimtes det bakkede landskab med vingårdene. Det er lige sådan en typisk toskansk udsigt, der får mit hjerte til at slå hurtigere!

Selvfølgelig kan jeg ikke blive siddende herinde og blomstre. Jeg nyder feriens allerførste kop espresso og beslutter mig for at prøve en af solsengene ved swimmingpoolen. Jeg mærkede det allerede i går, nu mærker jeg det igen… Der er en fred og ro her på stedet, der bare indbyder til total afslapning. Der er høres ingen andre lyde end fuglekvidder og Albegna-floden. Det er det perfekte tidspunkt at fundere over, hvad jeg skal tage mig til i dag. Jeg lukker min dagbog op og begynder at skrive. I går aftes gav Graziella mig forskellige tips til udflugter i omgivelserne. Et besøg i Saturnias termiske spa, en cykeltur langs floden eller en heldagstur til Orbetello ved den toskanske kyst. Jeg skriver alle hendes tips ned og lægger planer for de kommende dage. Min solseng er faktisk ret behagelig, så for i dag fylder jeg ikke noget ind i kalenderen…
 • Stemningsfulde lejligheder
 • Hop i den flotte swimmingpool
 • Omringet af oliventræer
 • Føl dig som en ven af huset

Værelsestyper

I Sicomori’s ejere gør alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Stedet er omgivet af en smukt anlagt have med plataner og oliventræer. I haven er der en grill til fælles brug. Du kan på I Sicomori også leje cykler, så du kan udforske omgivelserne. Der er også et bordtennisbord. Ved saltvandsswimmingpoolen finder du solsenge og parasoller. Fra alle lejligheder er der en pragtfuld udsigt over omgivelserne.
3-værelses lejlighed
2-6 personer
Den hyggelige 3-værelses lejlighed har to soveværelser, begge med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Stuen er indrettet med fladskærms-tv og en sovesofa til en evt. 5. eller 6. gæst. Lejligheden er beregnet til fem voksne eller fire voksne med to børn. Badeværelset har toilet, håndvask samt bad eller brusebad. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, kogeplader, ovn og kaffemaskine. Lejligheden har aircondition og udgang til privat terrasse med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed
1-2 personer
Den rummelige 2-værelses lejlighed er hyggeligt indrettet med autentiske, italienske detaljer. Der er et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med toilet, håndvask samt bad eller brusebad. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, kogeplader, ovn og kaffemaskine. Stuen er indrettet med hyggeligt og komfortabelt sofahjørne med fladskærms-tv. Lejligheden har aircondition og udgang til privat terrasse med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed alm.
2-5 personer

Den hyggelige 3-værelses lejlighed har to soveværelser, begge med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Stuen er indrettet med fladskærms-tv og en sovesofa til en evt. 5. gæst. Lejligheden er beregnet til fem voksne eller fire voksne med to børn. Badeværelset har toilet, håndvask samt bad eller brusebad. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, en kogeplade, ovn og kaffemaskine. Lejligheden har aircondition og udgang til privat terrasse med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 1 gange om ugen: ingen rengøring under opholdet
 • babyseng: på forespørgsel gratis
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
 • trådløs internet ved reception: gratis
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (saltvand)
Sportsfaciliteter
 • Bordtennis
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
1 meters afstand, og undgå store grupper
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent, mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Restauranter
Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Når du kommer ind i restauranten skal du bære mundbind. Personale skal bære mundbind.
Det er obligatorisk at bære mundbind når du ikke sidder ved et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Mundbind er påkrævet. Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Handsker bør tilbydes til gæster der vil prøve tøj.
Vandland
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Åbent
Der kan være begrænset kapacitet. Hold 1 meters afstand. Din temperatur kan blive tjekket.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Museum
Åbent
Minimum 1 meters afstand mellem gæster. Mundbind er påkrævet. Din temperatur kan blive målt ved ankomst.
Wellness
Åbent
Reservation er påkrævet. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Mundbind er påkrævet under skønhedsbehandlinger og massage. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Sauna er lukket.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Casino
Åbent
Begrænset kapacitet. Minimum 1 meters afstand er påkrævet. I offentlige områder er det påkrævet at bære mundbind.
Lufthavn
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ingen
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her: https://www.esteri.it/mae/resource/doc/2020/08/modulo_rientro_da_estero__26_08_20_inglese.pdf
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.