I Sicomori

Jeg ankom til I Sicomori sent i går aftes. Ejerne Graziella og Filippo gav mig en varm velkomst, så det føltes med det samme, som om jeg var en del af familien.

Efter en lang og god nattesøvn er jeg især nysgerrig efter at se udsigten ved dagslys. Jeg åbner gardinerne og står og beundrer det skønne, toskanske landskab. Intenst suger jeg alle indtrykkene til mig. Haven er et pragtfuldt syn i morgensolen. Mit blik falder på oliventræerne og platanerne, og i det fjerne skimtes det bakkede landskab med vingårdene. Det er lige sådan en typisk toskansk udsigt, der får mit hjerte til at slå hurtigere!

Selvfølgelig kan jeg ikke blive siddende herinde og blomstre. Jeg nyder feriens allerførste kop espresso og beslutter mig for at prøve en af solsengene ved swimmingpoolen. Jeg mærkede det allerede i går, nu mærker jeg det igen… Der er en fred og ro her på stedet, der bare indbyder til total afslapning. Der er høres ingen andre lyde end fuglekvidder og Albegna-floden. Det er det perfekte tidspunkt at fundere over, hvad jeg skal tage mig til i dag. Jeg lukker min dagbog op og begynder at skrive. I går aftes gav Graziella mig forskellige tips til udflugter i omgivelserne. Et besøg i Saturnias termiske spa, en cykeltur langs floden eller en heldagstur til Orbetello ved den toskanske kyst. Jeg skriver alle hendes tips ned og lægger planer for de kommende dage. Min solseng er faktisk ret behagelig, så for i dag fylder jeg ikke noget ind i kalenderen…
 • Stemningsfulde lejligheder
 • Hop i den flotte swimmingpool
 • Omringet af oliventræer
 • Føl dig som en ven af huset

Værelsestyper

I Sicomori’s ejere gør alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Stedet er omgivet af en smukt anlagt have med plataner og oliventræer. I haven er der en grill til fælles brug. Du kan på I Sicomori også leje cykler, så du kan udforske omgivelserne. Der er også et bordtennisbord. Ved saltvandsswimmingpoolen finder du solsenge og parasoller. Fra alle lejligheder er der en pragtfuld udsigt over omgivelserne.
2-værelses lejlighed
1-2 personer
Den rummelige 2-værelses lejlighed er hyggeligt indrettet med autentiske, italienske detaljer. Der er et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med toilet, håndvask samt bad eller brusebad. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, kogeplader, ovn og kaffemaskine. Stuen er indrettet med hyggeligt og komfortabelt sofahjørne med fladskærms-tv. Lejligheden har aircondition og udgang til privat terrasse med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed alm.
2-5 personer

Den hyggelige 3-værelses lejlighed har to soveværelser, begge med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Stuen er indrettet med fladskærms-tv og en sovesofa til en evt. 5. gæst. Lejligheden er beregnet til fem voksne eller fire voksne med to børn. Badeværelset har toilet, håndvask samt bad eller brusebad. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, en kogeplade, ovn og kaffemaskine. Lejligheden har aircondition og udgang til privat terrasse med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 1 gange om ugen: ingen rengøring under opholdet
 • babyseng: på forespørgsel gratis
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(saltvand)
Sportsfaciliteter
 • Bordtennis
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Adresse

Località Puntone, Manciano, Italy

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1 meter
Mundbind
Ja
I Italien er mundbind fra 6 år påkrævet på offentlige områder (indendørs og udendørs). Det anbefales at bruge en FFP2-maske i Sydtyrol, dette er dog ikke oligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Er det tilladt at dele en bolig med folk udenfor ens egen husstand?
Ja
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august 2021 er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Barer/Afterski
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tildelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Klubber/Natteliv
Åben
Åben i alle regioner i Italien. Indgang med grønt pas. Dans er kun tilladt på udendørs diskoteker.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Ja

Museer og andre kulturinstitutioner er også åbne i weekenden. Fra mandag til fredag er indgange begrænset til et maksimalt antal personer (som varierer afhængigt af museets kapacitet) i overensstemmelse med sundhedsforebyggende foranstaltninger. For weekendbesøg skal du booke online eller telefonisk. Det er muligt at deltage i forestillingerne i biografer, teatre, koncertsale og andre spillesteder, inklusive udendørs spillesteder. Det maksimale antal tilskuere må ikke overstige 50% af den maksimale tilladte kapacitet og må under alle omstændigheder ikke overstige 1.000 personer til udendørs forestillinger og 500 personer til indendørs forestillinger. Der skal kunne være en afstand på mindst en meter mellem tilskuere.

 

 

Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.

Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Tag kun transport hvor det er absolut nødvendigt. Mundbind er påkrævet. I Torino er det også obligatorisk for børn mellem 3 og 6 år at bære mundbind i offentlig transport.
Wellness
Åben
*Kun åben i gule områder. Mundbind er påkrævet. 1 m afstand. Swimmingpools og fitness er lukket.
Godt at vide
Ja
Det grønne pas/qr kode er ikke obligatorisk i offentlig transport, butikker, shopping centre samt restauranter og barer på hoteller.

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.