Kulinarisk

Relais Villa Olmo

Jeg har kendt Giualia i et stykke tid; hun beskæftiger sig med at trylle autentiske landejendomme i Toscana om til pragtfulde feriebestemmelser. For et par uger siden fik jeg besked fra hende om, at hun havde en ægte perle til mig.

Nu kører jeg spændt op ad en stejl vej omgivet af oliventræer og ankommer til en pragtfuld landejendom. Jeg ser mig forbavset omkring og parkerer bilen. Giualia kommer mig i møde og giver mig med det samme en rundvisning på sin seneste feriebestemmelse, for hun er superstolt.

Relais Villa Olmo er tryllet om til en skøn, toskansk landejendom – og det er Giualia, der står bag projektet. Værelserne har stemningsfuld indretning, og man mærker med det samme, at stedet emmer af fred og ro. Hun har udført et fantastisk stykke arbejde. Til sidst viser Giualia mig mit værelse. Da jeg går hen til vinduet, er jeg ved at tabe både næse og mund over udsigten, der ser ud til at komme direkte fra et smukt maleri. Jeg får øje på restauranten, der ligger lidt længere væk, og Giualia fortæller, at der også produceres vin på stedet. Det lyder helt fantastisk alt sammen!

Lidt senere sidder jeg med et glas vin og nyder dagens sidste solstråler. Vinen smager vidunderligt. Giualia kommer og holder mig med selskab et øjeblik og fortæller, at jeg kan deltage i et kursus madlavning hos restaurantens kok. Jeg kan også være med til et kursus vinsmagning og endda fremstille min egen vin. Gastronomien er absolut i højsædet på dette sted, så jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde mit ophold i fulde drag….

 • Eventyrligt feriehus
 • Hop i den flotte swimmingpool
 • Få de bedste tips til udflugter
 • Retter produceret af hjemmedyreke råvarer
Kulinarisk

Kulinarisk

Ved mine kulinariske ferieboliger kan du, for eksempel, bage hjemmelavet brød i en stenovn, plukke vindruer i markerne omkring en agriturismo til den hjemme-producerede vin, eller kokken i den traditionelle restaurant kan hente friske grøntsager fra haven. Løber dine tænder også allerede i vand?

 • Ferieboliger med atmosfære
 • Kulinariske smagsoplevelser
 • Prøv det lokale køkken
 • Lad dig overraske af unikke råvarer

Værelsestyper

Landhuis Relais Villa Olmo ligger 5 minutters kørsel fra den toskanske landsby Impruneta. Herfra er der ikke mere end 20 minutter til Firenzes centrum. På landstedet står gastronomien i højsædet. Giualia og hendes personale gør en dyd af at arbejde med lokale og friske ingredienser, og det kan smages. Morgenmaden serveres i restauranten, hvor man også kan deltage i diverse kurser omkring temaerne vin og madlavning.

Klik på billederne for at se værelsestyperne. Under billederne finder du en henvisning til den relevante værelsestype.
Dobbeltværelse de luxe
2-3 personer
Det luksuriøse dobbeltværelse er det perfekte sted at slappe af i toskanske omgivelser. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset har brusebad med toilet, hårtørrer samt badekåbe og tøfler. Der er også et siddehjørne, minibar, elkedel og tv på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Standard dobbeltværelse
2 personer
Det eventyragtige Classic Room er det perfekte sted at slappe af. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset har brusebad med toilet. Der er også en hårtørrer samt tv på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Safetybox
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • stor have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr tilladt
 • turistskat: 2,00 € pr. person pr. ophold
Restaurant
 • Spisesteder: Italiensk restaurant (mod betaling)
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
1 meters afstand, og undgå store grupper
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent, mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Restauranter
Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Når du kommer ind i restauranten skal du bære mundbind. Personale skal bære mundbind.
Det er obligatorisk at bære mundbind når du ikke sidder ved et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Mundbind er påkrævet. Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Handsker bør tilbydes til gæster der vil prøve tøj.
Vandland
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Åbent
Der kan være begrænset kapacitet. Hold 1 meters afstand. Din temperatur kan blive tjekket.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Museum
Åbent
Minimum 1 meters afstand mellem gæster. Mundbind er påkrævet. Din temperatur kan blive målt ved ankomst.
Wellness
Åbent
Reservation er påkrævet. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Mundbind er påkrævet under skønhedsbehandlinger og massage. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Sauna er lukket.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Casino
Åbent
Begrænset kapacitet. Minimum 1 meters afstand er påkrævet. I offentlige områder er det påkrævet at bære mundbind.
Lufthavn
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ingen
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her: https://www.esteri.it/mae/resource/doc/2020/08/modulo_rientro_da_estero__26_08_20_inglese.pdf
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.