Relais Villa Olmo

Jeg har kendt Giualia i et stykke tid; hun beskæftiger sig med at trylle autentiske landejendomme i Toscana om til pragtfulde feriebestemmelser. For et par uger siden fik jeg besked fra hende om, at hun havde en ægte perle til mig.

Nu kører jeg spændt op ad en stejl vej omgivet af oliventræer og ankommer til en pragtfuld landejendom. Jeg ser mig forbavset omkring og parkerer bilen. Giualia kommer mig i møde og giver mig med det samme en rundvisning på sin seneste feriebestemmelse, for hun er superstolt.

Relais Villa Olmo er tryllet om til en skøn, toskansk landejendom – og det er Giualia, der står bag projektet. Værelserne har stemningsfuld indretning, og man mærker med det samme, at stedet emmer af fred og ro. Hun har udført et fantastisk stykke arbejde. Til sidst viser Giualia mig mit værelse. Da jeg går hen til vinduet, er jeg ved at tabe både næse og mund over udsigten, der ser ud til at komme direkte fra et smukt maleri. Jeg får øje på restauranten, der ligger lidt længere væk, og Giualia fortæller, at der også produceres vin på stedet. Det lyder helt fantastisk alt sammen!

Lidt senere sidder jeg med et glas vin og nyder dagens sidste solstråler. Vinen smager vidunderligt. Giualia kommer og holder mig med selskab et øjeblik og fortæller, at jeg kan deltage i et kursus madlavning hos restaurantens kok. Jeg kan også være med til et kursus vinsmagning og endda fremstille min egen vin. Gastronomien er absolut i højsædet på dette sted, så jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde mit ophold i fulde drag….

  • Eventyrligt feriehus
  • Hop i den flotte swimmingpool
  • Få de bedste tips til udflugter
  • Retter produceret af hjemmedyreke råvarer

Værelsestyper

Landhuis Relais Villa Olmo ligger 5 minutters kørsel fra den toskanske landsby Impruneta. Herfra er der ikke mere end 20 minutter til Firenzes centrum. På landstedet står gastronomien i højsædet. Giualia og hendes personale gør en dyd af at arbejde med lokale og friske ingredienser, og det kan smages. Morgenmaden serveres i restauranten, hvor man også kan deltage i diverse kurser omkring temaerne vin og madlavning.

Klik på billederne for at se værelsestyperne. Under billederne finder du en henvisning til den relevante værelsestype.
Dobbeltværelse de luxe
2-3 personer
Det luksuriøse dobbeltværelse er det perfekte sted at slappe af i toskanske omgivelser. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset har brusebad med toilet, hårtørrer samt badekåbe og tøfler. Der er også et siddehjørne, minibar, elkedel og tv på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Standard dobbeltværelse
2 personer
Det eventyragtige Classic Room er det perfekte sted at slappe af. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset har brusebad med toilet. Der er også en hårtørrer samt tv på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ingen
COVID-19-test på destinationen
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her.
Karantæne
Ingen
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ingen
Restauranter
Åben
Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Butikker
Åben
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ingen
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Lufthavne
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Godt at vide
Ja
Fra den 21. december 2020 indtil den 6. januar 2021 er det forbudt inden for det nationale område at bevæge sig ind og ud mellem forskellige regioners eller autonome provinsers territorier.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.