Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Borgo della Meliana

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Borgo della Meliana
8,4 10

Borgo della Meliana

Somme tider ville jeg ønske, at der var otte dage i en uge. Bare for at kunne opdage og nyde endnu mere. Derfor blev jeg også enormt glad, da jeg ad omveje hørte om Borgo della Meliana. En århundredgammel toskansk gård beliggende på en bakke lige midt i den middelalderlige trekant Firenze-Pisa-Siena! Det var et sted, som jeg selvfølgelig ikke ville gå glip af. For både Borgo’en og beliggenheden siger en masse om Toscana!
Det bliver allerede tydeligt på vejen dertil: Jeg er nødt til at stoppe i tide og utide og ved snart ikke i hvilken retning, jeg skal kigge, så smukt er der overalt. Borgo della Meliana ligger på en bakke i det fjerne. Jeg kører ad en smuk vej, der hedder “Via Francigena”, middelalderens Autostrada del Sole. Det var en gammel pilgrimsrute til den hellige by Rom. Et øjeblik forestiller jeg mig, at jeg rejser tilbage i tiden og kan se pilgrimmene vandre til fods gennem det toskanske landskab. 
Da jeg ankommer til Borgo della Meliana, står ejeren Paola allerede og venter på mig. Og som en god italiener begynder hun straks at fortælle om sit Borgo della Meliana. Den tidligere karakteristiske landejendom består af to århundredgamle bygninger, der begge er gennemrenoveret efter alle kunstens regler med øje for de historiske og toskanske traditioner. Og det ser du med det samme, både ude og inde. De rummelige lejligheder er luksuriøse, charmerende og toskanske. Paola fortæller mig, hvordan hun valfartede til ethvert antikmarked for at finde de helt rigtige møbler. Jeg ser det med det samme: Det her er et sted, hvor der altid lige er et eller andet, der fanger ens blik. De to swimmingpooler ligger roligt mellem de toskanske bakker, de århundredgamle bygninger rummer nu flotte lejligheder. Alt er en fryd for øjet. Ikke så underligt, at pilgrimmene valgte denne rute. Og ikke at forglemme: Firenze-Pisa-Siena ligger også lige i nærheden. Jeg sprudler af energi og skynder mig at hente min bagage.
Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 
 • Romantiske lejligheder
 • Swimmingpool med fantastisk udsigt
 • Traditionel indretning
 • Perfekt base til udflugter

Værelsestyper

Borgo della Meliana er en århundredgammel landejendom med to bygninger, der gennem tiderne har haft mange forskellige funktioner. Nu er Borgo della Meliana tryllet om til et pragtfuld sted, hvor ejerne gerne modtager deres gæster i en af de 21 luksuriøse lejligheder. Landejendommen, der byder på masser af plads, ligger midt i Toscana og er kendetegnet af egnens typiske kultur og natur. Lejlighederne er unikt og charmerende indrettet og udstyret med alle faciliteter. Foruden lejlighederne er der en stor swimmingpool med indbygget jacuzzi. Nyd den betagende udsigt og den store have. Godt at vide: Stedet har vaskerum med vaskemaskine og strygebræt. Også beliggenheden er helt perfekt. Du finder Pisa, Firenze og Siena på kun 40 kilometers afstand, men i omegnen ligger der desuden masser af idylliske middelalderbyer som San Gimignano og Volterra med skønne restauranter.
2-værelses lejlighed
2-4 personer
Den 2-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 50 m2) og indrettet i toskansk stil med alle faciliteter. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og et soveværelse med en dobbeltseng. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Badeværelset har bad og toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed luksus
4-6 personer
Den 3-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 70 m2) og luksuriøst indrettet i smuk, toskansk stil. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er to badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed
6-8 personer
Denne 4-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 110 m2) og luksuriøst og smagfuldt indrettet med sans for detaljen og bærer tydeligt præg af autentisk, toskansk kultur. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og tre soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og de andre to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er tre badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • moderne indrettet
 • børnevenligt
 • reception
 • ingen elevator
 • safetybox (på værelset)
 • lobby
 • parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • sengelinned inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning (mod betaling)
 • håndklæder inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning
 • bagageopbevaring
 • vaskeriservice: vaskeriservice: på stedet, strygerum: på stedet
 • rengøring af værelset: rengøring på opfordring, ingen rengøring under opholdet
 • husdyr ikke tilladt
Børn
 • babyseng
 • barnestol
 • indendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • babyseng: for alle gæster med alder op til 1 (inkl.) år ca. 50,00 € pr. uge (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
 • aircondition: (betales lokalt)
 • opvarmning: (betales lokalt)
 • ekstra rengøring: (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • børnepool(delvist separat)
 • udendørs swimmingpool (åben fra tisdag 25 april 2023 til mandag 25 september 2023)(liggestole)
Sportsfaciliteter
 • badminton
 • golfpark
Wellness
 • jacuzzi
 • fitnessrum

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 

Omgivelser

afstand til strand ca. 70 kilometer (sandstrand)
afstand til centrum: ca. 5 kilometer
afstand til lufthavn Pisa Galileo Galilei Airport (PSA): ca. 70 kilometer: perugia san francesco d'assisi airport (peg): ca. 170 kilometer
afstand til togstation ca. 5 kilometer
afstand til busstoppested ca. 1 kilometer
afstand til pengeautomat ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste restaurant ca. 1 kilometer
afstand til nærmeste hospital ca. 5 kilometer

Adresse

via della meliana 1, 50050, gambassi terme (si), italy

Kort

Anmeldelser

8,4
Fantastisk 100% ægte gæsteoplevelser

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 
Mest bestilte af: Med partner
Fantastisk
Godt
Middel
Under middel
Utilfredsstillende
9,1
Beliggenhed
8,3
Børnefaciliteter
8
Faciliteter
7,9
Hotellet
8,6
Personale
8,4
Pris ift. kvalitet
8,5
Samlet vurdering af ferien
8,2
Rengøring

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

Oplev din feriedestination med din egen lejebil   

På alle Eliza was here ferier er en lejebil i den mindste kategori (Small) inkluderet i prisen, inklusive fuld forsikring. Lejebilen bringer dig ikke kun til din autentiske indkvartering, men du kan også se meget mere af destinationen, når du har en bil!    

I booking trin 1 kan du opgradere din bil. Vil du gerne foretage nogle ændringer efter reservationen? Så gå til til din profil på Min Eliza for at opgradere din lejebil, tilføje et barnesæde eller andet tilbehør. Tip: Hvis du rejser med fire eller flere personer, anbefaler vi, at du booker en større klasse eller en ekstra bil. Hvis du ønsker en ekstra bil, bedes du kontakte os. 

Den primære fører skal:

 •  Opfylde den minimums- eller maksimumsalder, der er angivet i biludlejningsbetingelserne
 •  Være i besiddelse af et kreditkort (inklusive pinkode)
 • Have et gyldigt kørekort

Hvis du vælger en lejebil, der er på forespørgsel, kontrollerer vi tilgængeligheden efter reservationen. Hvis bilen ikke er ledig, giver vi dig et passende alternativ.
For ferier med egen transport er der ingen lejebil inkluderet. Se venligst elizawashere.dk/lejebil for yderligere oplysninger.   

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn
Vælg værelsestype

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2024? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Vi beklager meget..

Det ligner, at noget er gået galt i vores ende. Vi håber på din tålmodighed, mens vi fikser problemet. Tilføj i mellemtiden indkvarteringen til dine favoriter og kom tilbage lidt senere!

Valg af forskellige lufthavne

Du har valgt et fly med afrejse fra {DEPARTURE_AIRPORT} med hjemrejse til {ARRIVAL_AIRPORT}.