Borgo della Meliana

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Borgo della Meliana
Perler

Borgo della Meliana

Somme tider ville jeg ønske, at der var otte dage i en uge. Bare for at kunne opdage og nyde endnu mere. Derfor blev jeg også enormt glad, da jeg ad omveje hørte om Borgo della Meliana. En århundredgammel toskansk gård beliggende på en bakke lige midt i den middelalderlige trekant Firenze-Pisa-Siena! Det var et sted, som jeg selvfølgelig ikke ville gå glip af. For både Borgo’en og beliggenheden siger en masse om Toscana!
Det bliver allerede tydeligt på vejen dertil: Jeg er nødt til at stoppe i tide og utide og ved snart ikke i hvilken retning, jeg skal kigge, så smukt er der overalt. Borgo della Meliana ligger på en bakke i det fjerne. Jeg kører ad en smuk vej, der hedder “Via Francigena”, middelalderens Autostrada del Sole. Det var en gammel pilgrimsrute til den hellige by Rom. Et øjeblik forestiller jeg mig, at jeg rejser tilbage i tiden og kan se pilgrimmene vandre til fods gennem det toskanske landskab. 
Da jeg ankommer til Borgo della Meliana, står ejeren Paola allerede og venter på mig. Og som en god italiener begynder hun straks at fortælle om sit Borgo della Meliana. Den tidligere karakteristiske landejendom består af to århundredgamle bygninger, der begge er gennemrenoveret efter alle kunstens regler med øje for de historiske og toskanske traditioner. Og det ser du med det samme, både ude og inde. De rummelige lejligheder er luksuriøse, charmerende og toskanske. Paola fortæller mig, hvordan hun valfartede til ethvert antikmarked for at finde de helt rigtige møbler. Jeg ser det med det samme: Det her er et sted, hvor der altid lige er et eller andet, der fanger ens blik. De to swimmingpooler ligger roligt mellem de toskanske bakker, de århundredgamle bygninger rummer nu flotte lejligheder. Alt er en fryd for øjet. Ikke så underligt, at pilgrimmene valgte denne rute. Og ikke at forglemme: Firenze-Pisa-Siena ligger også lige i nærheden. Jeg sprudler af energi og skynder mig at hente min bagage.
 • Romantiske lejligheder
 • Swimmingpool med fantastisk udsigt
 • Traditionel indretning
 • Perfekt base til udflugter
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Borgo della Meliana er en århundredgammel landejendom med to bygninger, der gennem tiderne har haft mange forskellige funktioner. Nu er Borgo della Meliana tryllet om til et pragtfuld sted, hvor ejerne gerne modtager deres gæster i en af de 21 luksuriøse lejligheder. Landejendommen, der byder på masser af plads, ligger midt i Toscana og er kendetegnet af egnens typiske kultur og natur. Lejlighederne er unikt og charmerende indrettet og udstyret med alle faciliteter. Foruden lejlighederne er der en stor swimmingpool med indbygget jacuzzi. Nyd den betagende udsigt og den store have. Godt at vide: Stedet har vaskerum med vaskemaskine og strygebræt. Også beliggenheden er helt perfekt. Du finder Pisa, Firenze og Siena på kun 40 kilometers afstand, men i omegnen ligger der desuden masser af idylliske middelalderbyer som San Gimignano og Volterra med skønne restauranter.
4-værelses lejlighed
6-8 personer
Denne 4-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 110 m2) og luksuriøst og smagfuldt indrettet med sans for detaljen og bærer tydeligt præg af autentisk, toskansk kultur. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og tre soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og de andre to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er tre badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed
2-4 personer
Den 2-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 50 m2) og indrettet i toskansk stil med alle faciliteter. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og et soveværelse med en dobbeltseng. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Badeværelset har bad og toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed luksus
4-6 personer
Den 3-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 70 m2) og luksuriøst indrettet i smuk, toskansk stil. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er to badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Lobby
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • Sengelinned inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning (mod betaling)
 • Håndklæder inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning
 • Bagageopbevaring
 • stor have
 • Vaskeriservice: vaskeriservice: på stedet, strygerum: på stedet
 • Rengøring af værelset: rengøring på opfordring, ingen rengøring under opholdet
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Indendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • babyseng: ca. 50,00 € pr. uge (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
 • aircondition: (betales lokalt)
 • opvarmning: (betales lokalt)
 • ekstra rengøring: (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • Børnepool (delvist separat)
 • udendørs swimmingpool (åben fra mandag 27 april 2020 til søndag 27 september 2020) (liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Badminton
 • Golfpark
Wellness
 • Jacuzzi
 • Fitnessrum

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end 1,5 m. (I Lombardiet er mundbind obigatorisk både inde- og udendørs).
Offentlig transport
Tilladt
Bestemmes pr. region. Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen
Ingen store grupper er tilladt og 1,5 meters afstand er påkrævet.
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Tankstationer
Åben
Restauranter
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Altid 1 meter mellem mennesker.
Vandland
Lukket
Ved åbning af Vandland (offentlige) kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Lukket
Ved åbning af forlystelsesparker kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Oftest åben
I indendørs og udendørs områder, hvor der ikke kan holdes 2 meters afstand, er det påkrævet at bære ansigstsmaske.
Strande
Åben
Generelle regler skal altid overholdes.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åben
Billetter skal købes på forhånd, og sæder skal bestemmes på forhånd. Der skal altid være min. 1 meters aftand mellem alle personer. Maks. antal besøgende for udendørs begivenheder er 1000, og 200 ved indendørs.
Museum
Åben
Min. 1,5 meters afstand mellem gæster er påkrævet, og ansigtsmaske er påkrævet.
Wellness
Åben
Reservation er påkrævet. 1 meter mellem gæster, og mundbind er påkrævet i fællesområder og indendørs. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Under en behandling er mundbind påkrævet og hænder skal hånddesinfekteres både før og efter behandlingen. Det er ikke muligt at benytte sauna eller tyrkisk bad medmindre det bliver tilbudt exklusivt af hotellet.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Begrænset åben
Min. 1 meters afstand mellem gæster er påkrævet i køen til diskoteket. Temperaturmåling ved entre og hånddesinfektion er påkrævet. Mundbind er påkrævet både inde- og udendørs hvis afstanden ikke kan overholdes. Du må ikke drikke ved baren. Diskoteker er stadig lukket i Aosta Valley.
Casino
Åben
Lufthavn
Åben
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Ekstra masker skal selv medbringes. (Børn under 6 år er undtaget). Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
-
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
-
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.