Borgo della Meliana

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Borgo della Meliana
Perler

Borgo della Meliana

Somme tider ville jeg ønske, at der var otte dage i en uge. Bare for at kunne opdage og nyde endnu mere. Derfor blev jeg også enormt glad, da jeg ad omveje hørte om Borgo della Meliana. En århundredgammel toskansk gård beliggende på en bakke lige midt i den middelalderlige trekant Firenze-Pisa-Siena! Det var et sted, som jeg selvfølgelig ikke ville gå glip af. For både Borgo’en og beliggenheden siger en masse om Toscana!
Det bliver allerede tydeligt på vejen dertil: Jeg er nødt til at stoppe i tide og utide og ved snart ikke i hvilken retning, jeg skal kigge, så smukt er der overalt. Borgo della Meliana ligger på en bakke i det fjerne. Jeg kører ad en smuk vej, der hedder “Via Francigena”, middelalderens Autostrada del Sole. Det var en gammel pilgrimsrute til den hellige by Rom. Et øjeblik forestiller jeg mig, at jeg rejser tilbage i tiden og kan se pilgrimmene vandre til fods gennem det toskanske landskab. 
Da jeg ankommer til Borgo della Meliana, står ejeren Paola allerede og venter på mig. Og som en god italiener begynder hun straks at fortælle om sit Borgo della Meliana. Den tidligere karakteristiske landejendom består af to århundredgamle bygninger, der begge er gennemrenoveret efter alle kunstens regler med øje for de historiske og toskanske traditioner. Og det ser du med det samme, både ude og inde. De rummelige lejligheder er luksuriøse, charmerende og toskanske. Paola fortæller mig, hvordan hun valfartede til ethvert antikmarked for at finde de helt rigtige møbler. Jeg ser det med det samme: Det her er et sted, hvor der altid lige er et eller andet, der fanger ens blik. De to swimmingpooler ligger roligt mellem de toskanske bakker, de århundredgamle bygninger rummer nu flotte lejligheder. Alt er en fryd for øjet. Ikke så underligt, at pilgrimmene valgte denne rute. Og ikke at forglemme: Firenze-Pisa-Siena ligger også lige i nærheden. Jeg sprudler af energi og skynder mig at hente min bagage.
 • Romantiske lejligheder
 • Swimmingpool med fantastisk udsigt
 • Traditionel indretning
 • Perfekt base til udflugter
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Borgo della Meliana er en århundredgammel landejendom med to bygninger, der gennem tiderne har haft mange forskellige funktioner. Nu er Borgo della Meliana tryllet om til et pragtfuld sted, hvor ejerne gerne modtager deres gæster i en af de 21 luksuriøse lejligheder. Landejendommen, der byder på masser af plads, ligger midt i Toscana og er kendetegnet af egnens typiske kultur og natur. Lejlighederne er unikt og charmerende indrettet og udstyret med alle faciliteter. Foruden lejlighederne er der en stor swimmingpool med indbygget jacuzzi. Nyd den betagende udsigt og den store have. Godt at vide: Stedet har vaskerum med vaskemaskine og strygebræt. Også beliggenheden er helt perfekt. Du finder Pisa, Firenze og Siena på kun 40 kilometers afstand, men i omegnen ligger der desuden masser af idylliske middelalderbyer som San Gimignano og Volterra med skønne restauranter.
4-værelses lejlighed
6-8 personer
Denne 4-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 110 m2) og luksuriøst og smagfuldt indrettet med sans for detaljen og bærer tydeligt præg af autentisk, toskansk kultur. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og tre soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og de andre to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er tre badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed
2-4 personer
Den 2-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 50 m2) og indrettet i toskansk stil med alle faciliteter. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og et soveværelse med en dobbeltseng. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Badeværelset har bad og toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed luksus
4-6 personer
Den 3-værelses lejlighed er meget rummelig (ca. 70 m2) og luksuriøst indrettet i smuk, toskansk stil. Lejligheden har en stor, hyggelig stue med en sovesofa til to personer og to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Køkkenet har alle faciliteter og er bl.a. udstyret med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er to badeværelser med bad eller brusebad samt toilet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, internetmulighed, aircondition og en terrasse eller privat have med bord og stole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Toscana kan bookes både som kør-selv og flyrejse. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Lobby
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • Sengelinned inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning (mod betaling)
 • Håndklæder inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning
 • Bagageopbevaring
 • stor have
 • Vaskeriservice: vaskeriservice: på stedet, strygerum: på stedet
 • Rengøring af værelset: rengøring på opfordring, ingen rengøring under opholdet
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Indendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • babyseng: ca. 50,00 € pr. uge (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
 • aircondition: (betales lokalt)
 • opvarmning: (betales lokalt)
 • ekstra rengøring: (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • Børnepool(delvist separat)
 • udendørs swimmingpool (åben fra tisdag 27 april 2021 til mandag 27 september 2021)(liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Badminton
 • Golfpark
Wellness
 • Jacuzzi
 • Fitnessrum

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ingen
COVID-19-test på destinationen
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her.
Karantæne
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
I alle regioner er der et udgangsforbud mellem kl. 22.00 og 05.00 inkl. et rejseforbud mellem regionerne.
Restauranter
Delvis åben
Afhænger af farvekoden i regionen. Kun åben i 'gule områder' til kl. 18. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug.  Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Butikker
Delvis åben
Lukket i Lombardiet, Bolzano og Sicilien.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ingen
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Lufthavne
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Godt at vide
Ja
Fra den 21. december 2020 indtil den 6. januar 2021 er det forbudt inden for det nationale område at bevæge sig ind og ud mellem forskellige regioners eller autonome provinsers territorier.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.