Podere Castellare Eco Resort

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Podere Castellare Eco Resort
Bæredygtig

Podere Castellare Eco Resort

Gule solsikker suser forbi da jeg kører gennem landskabet i Toscana. Når ikke de flotte solsikker er omkring mig, er der grønt af oliventræer. Jeg er på vej til Podere Castellare, til endnu et eventyr i denne skønne del af Italien. Fuld af forventning parkerer jeg bilen, og ser med det samme at ejeren Adriano allerede står klar. Han byder mig varmt velkommen med et stort smil. ”Velkommen, Eliza! Hvor er det godt at du er her!”

Sammen går vi ind i det vidunderlige landsted. Adriano kører alt for familien her, og med en tydelig passion for hotellivet. Jeg ser mig omkring, da her simpelthen er så smukt. Det kan virkelig ses og mærkes at jeg er i hjertet af Italien. Adriano hjælper med at bære mine tasker ovenpå, hvor han viser mig mit værelse. Det er stort og rummeligt og har alt det jeg har brug for.

Da jeg har pakket ud vil jeg gerne udforske stedet lidt. Swimmingpoolen er dejlig og der er også spa. Ude på marken er der sat stole og dekorationer op, og jeg tænker at der nok er et bryllup der er ved at finde sted. Sikke et smukt sted at gifte sig. Adriano kommer over til mig. ”Romantisk, ikke?” Jeg nikker, og drømmer mig selv væk i et Toskansk eventyr…
 • Eventyrlige lejligheder
 • Smilende ejere
 • Romantisk get-away
 • Slap af i spaen

Værelsestyper

Hos Podere Castellare vil du være i et romantisk eventyr på din ferie i Toscana. Det smukke landsted er omgivet af grønt og den venlige manager Adriano er der altid for dig. Du kan leje en cykel til at udforske området på eller dykke ned i det vidunderlige spa. Der er også en restaurant hvor du kan spise frokost efter anmodning eller vælge mellem tre retter om aftenen. Om morgenen kan du få morgenmad her.
2-personsværelse superior
1-2 personer

Udlev dit eget eventyr fra dette værelse. Der er en dobbeltseng. I badeværelset er der brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Værelset har også tv og aircondition. Et vidunderligt sted i hjertet af Toscana.

Du vil bo baseret på Bed & Breakfast. En udlejningsbil (inkl. NoRisk-garanti) er inkluderet, samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 12
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • stor have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Italiensk restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (ferskvand, liggestole (gratis), parasol (gratis))
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane
Wellness
 • Sauna (mod betaling)
 • Fitnessrum (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end 1,5 m. (I Lombardiet er mundbind obigatorisk både inde- og udendørs).
Offentlig transport
Tilladt
Bestemmes pr. region. Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen
Ingen store grupper er tilladt og 1,5 meters afstand er påkrævet.
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Tankstationer
Åben
Restauranter
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Altid 1 meter mellem mennesker.
Vandland
Lukket
Ved åbning af Vandland (offentlige) kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Lukket
Ved åbning af forlystelsesparker kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Oftest åben
I indendørs og udendørs områder, hvor der ikke kan holdes 2 meters afstand, er det påkrævet at bære ansigstsmaske.
Strande
Åben
Generelle regler skal altid overholdes.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åben
Billetter skal købes på forhånd, og sæder skal bestemmes på forhånd. Der skal altid være min. 1 meters aftand mellem alle personer. Maks. antal besøgende for udendørs begivenheder er 1000, og 200 ved indendørs.
Museum
Åben
Min. 1,5 meters afstand mellem gæster er påkrævet, og ansigtsmaske er påkrævet.
Wellness
Åben
Reservation er påkrævet. 1 meter mellem gæster, og mundbind er påkrævet i fællesområder og indendørs. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Under en behandling er mundbind påkrævet og hænder skal hånddesinfekteres både før og efter behandlingen. Det er ikke muligt at benytte sauna eller tyrkisk bad medmindre det bliver tilbudt exklusivt af hotellet.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Begrænset åben
Min. 1 meters afstand mellem gæster er påkrævet i køen til diskoteket. Temperaturmåling ved entre og hånddesinfektion er påkrævet. Mundbind er påkrævet både inde- og udendørs hvis afstanden ikke kan overholdes. Du må ikke drikke ved baren. Diskoteker er stadig lukket i Aosta Valley.
Casino
Åben
Lufthavn
Åben
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Ekstra masker skal selv medbringes. (Børn under 6 år er undtaget). Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
-
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
-
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.