Podere Castellare Eco Resort

 1. Home
 2. Italien
 3. Toscana
 4. Podere Castellare Eco Resort
Bæredygtig

Podere Castellare Eco Resort

Gule solsikker suser forbi da jeg kører gennem landskabet i Toscana. Når ikke de flotte solsikker er omkring mig, er der grønt af oliventræer. Jeg er på vej til Podere Castellare, til endnu et eventyr i denne skønne del af Italien. Fuld af forventning parkerer jeg bilen, og ser med det samme at ejeren Adriano allerede står klar. Han byder mig varmt velkommen med et stort smil. ”Velkommen, Eliza! Hvor er det godt at du er her!”

Sammen går vi ind i det vidunderlige landsted. Adriano kører alt for familien her, og med en tydelig passion for hotellivet. Jeg ser mig omkring, da her simpelthen er så smukt. Det kan virkelig ses og mærkes at jeg er i hjertet af Italien. Adriano hjælper med at bære mine tasker ovenpå, hvor han viser mig mit værelse. Det er stort og rummeligt og har alt det jeg har brug for.

Da jeg har pakket ud vil jeg gerne udforske stedet lidt. Swimmingpoolen er dejlig og der er også spa. Ude på marken er der sat stole og dekorationer op, og jeg tænker at der nok er et bryllup der er ved at finde sted. Sikke et smukt sted at gifte sig. Adriano kommer over til mig. ”Romantisk, ikke?” Jeg nikker, og drømmer mig selv væk i et Toskansk eventyr…
 • Eventyrlige lejligheder
 • Smilende ejere
 • Romantisk get-away
 • Slap af i spaen

Værelsestyper

Hos Podere Castellare vil du være i et romantisk eventyr på din ferie i Toscana. Det smukke landsted er omgivet af grønt og den venlige manager Adriano er der altid for dig. Du kan leje en cykel til at udforske området på eller dykke ned i det vidunderlige spa. Der er også en restaurant hvor du kan spise frokost efter anmodning eller vælge mellem tre retter om aftenen. Om morgenen kan du få morgenmad her.
2-personsværelse superior
1-2 personer

Udlev dit eget eventyr fra dette værelse. Der er en dobbeltseng. I badeværelset er der brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Værelset har også tv og aircondition. Et vidunderligt sted i hjertet af Toscana.

Du vil bo baseret på Bed & Breakfast. En udlejningsbil (inkl. NoRisk-garanti) er inkluderet, samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 12
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • stor have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Italiensk restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (fra juni - august)(ferskvand, liggestole (gratis) , parasol (gratis) )
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane
Wellness
 • Sauna (mod betaling)
 • Fitnessrum (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ingen
COVID-19-test på destinationen
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her.
Karantæne
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
I alle regioner er der et udgangsforbud mellem kl. 22.00 og 05.00 inkl. et rejseforbud mellem regionerne.
Restauranter
Delvis åben
Afhænger af farvekoden i regionen. Kun åben i 'gule områder' til kl. 18. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug.  Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Butikker
Delvis åben
Lukket i Lombardiet, Bolzano og Sicilien.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ingen
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Lufthavne
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Godt at vide
Ja
Fra den 21. december 2020 indtil den 6. januar 2021 er det forbudt inden for det nationale område at bevæge sig ind og ud mellem forskellige regioners eller autonome provinsers territorier.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.