Li Troni Apartments

Man kan føle det helt ud i tåspidserne og tilpasser gangarten til det perfekte klik-klak-tempo: At være her er bare ren afslapning og nydelse. Li Troni Apartments er beliggende på en skråning i rolige omgivelser, og jeg føler mig velkommen med det samme. På vej hertil så jeg en gruppe flamingoer, der stod og hyggede sig sammen i lagunens lave vand (og jeg tænkte, befinder jeg mig egentlig i Europa?), og jeg kørte forbi bygninger fra en fjern fortid og bemærkede, at der selv på denne tid af året stadig var masser af blomster.

Li Troni Apartmens er opført i hyggelig og autentisk sardinsk stil. “Specielt til dig,” siger ejeren Raffaele. “En lejlighed med stor terrasse.” Nu står jeg her dagen efter og nyder udsigten. Og der er én ting, jeg er helt sikker på: jeg har tænkt mig at blive stående længe endnu. Havet er min horisont. Mørkeblåt, men azurblåt når man kommer nærmere. Raffaele går forbi og vinker op til mig. Han er ikke oprindeligt fra Sardinien. Han kom til øen, der er den næststørste i Middelhavet, for et par år siden, fordi han var blevet forelsket i stedets skønhed. “Det er mit hjem nu,” fortalte han mig i går aftes. Vi sad og drak sardinsk vino rosso ved swimmingpoolen. “Folk her lever meget mere afslappet. Af en eller anden grund får naturen og den gode plads dig til at lade være med at tage så tungt på tingene.” “Espresso? Men helt uden stress,” lyder det under mig. Det er som om ordet ’stress’ slet ikke findes på Sardinien. “Ssst,” hvisker jeg til Raffaele og ler. “Jeg står og nyder udsigten, og det kan faktisk godt vare et stykke tid endnu.”
  • Komfortable lejligheder
  • Hop i den store swimmingpool
  • Rolig beliggenhed
  • Perfekt base til udflugter

Værelsestyper

Hvis du ønsker at opleve den ægte sardinske atmosfære, er du kommet på rette sted! Li Troni består af 35 lejligheder indrettet i små komplekser, der ligger spredt over et stort grønt område. God plads, fred og ro og ugenerede omgivelser er de aspekter, der lægges stor vægt på. Også beliggenheden er perfekt: Midt i naturen, tæt ved havet og med central placering i forhold til såvel øens sydlige som nordlige del.  På Li Troni er der en snackbar, hvor man kan købe snacks og drikkevarer samt evt. også bestille et mindre morgenmåltid. Snackbaren holder åbent hele sæsonen. Hvis du vil spise på Li Troni om aftenen, kan du bestille middag i receptionen en dag i forvejen. Restauranten holder åbent fra 1. juni t/m 30. september. Der kan gratis gøres brug af en vaskemaskine i complexet.

Nysgerrig efter, hvad du kan lave i området? Læs om mine oplevelser på min side om
Sardinien eller i mine blogindlæg om Sardinien.
3-værelses lejlighed
2-6 personer
Alle lejligheder på Li Troni har en terrasse eller en veranda, hvor man kan nyde den skønne udsigt eller få et glimt af de smukke omgivelser. Der er masser af plads. De to separate soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge, giver mulighed for en komfortabel nattesøvn. Stuen er indrettet med en sovesofa. Lejlighederne har aircondition, telefon (spørg i receptionen), tv og fuldt udstyret køkken med køleskab og fryser, ovn, italiensk kaffemaskine samt komfur med 4 gasblus. Tips: Tag selv viskestykker og håndklæder med! Badeværelse med brusebad og bidet. Lejligheden er beregnet til maksimalt 5 voksne og 1 barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
14ºC
17ºC
18ºC
18ºC
21ºC
28ºC
32ºC
32ºC
28ºC
27ºC
19ºC
17ºC
Min. temp.
5ºC
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
17ºC
21ºC
22ºC
19ºC
17ºC
11ºC
11ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ingen
COVID-19-test på destinationen
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her.
Karantæne
Ingen
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ingen
Restauranter
Åben
Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Butikker
Åben
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ingen
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Lufthavne
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Godt at vide
Ja
Fra den 21. december 2020 indtil den 6. januar 2021 er det forbudt inden for det nationale område at bevæge sig ind og ud mellem forskellige regioners eller autonome provinsers territorier.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.