Li Troni Apartments

Man kan føle det helt ud i tåspidserne og tilpasser gangarten til det perfekte klik-klak-tempo: At være her er bare ren afslapning og nydelse. Li Troni Apartments er beliggende på en skråning i rolige omgivelser, og jeg føler mig velkommen med det samme. På vej hertil så jeg en gruppe flamingoer, der stod og hyggede sig sammen i lagunens lave vand (og jeg tænkte, befinder jeg mig egentlig i Europa?), og jeg kørte forbi bygninger fra en fjern fortid og bemærkede, at der selv på denne tid af året stadig var masser af blomster.

Li Troni Apartmens er opført i hyggelig og autentisk sardinsk stil. “Specielt til dig,” siger ejeren Raffaele. “En lejlighed med stor terrasse.” Nu står jeg her dagen efter og nyder udsigten. Og der er én ting, jeg er helt sikker på: jeg har tænkt mig at blive stående længe endnu. Havet er min horisont. Mørkeblåt, men azurblåt når man kommer nærmere. Raffaele går forbi og vinker op til mig. Han er ikke oprindeligt fra Sardinien. Han kom til øen, der er den næststørste i Middelhavet, for et par år siden, fordi han var blevet forelsket i stedets skønhed. “Det er mit hjem nu,” fortalte han mig i går aftes. Vi sad og drak sardinsk vino rosso ved swimmingpoolen. “Folk her lever meget mere afslappet. Af en eller anden grund får naturen og den gode plads dig til at lade være med at tage så tungt på tingene.” “Espresso? Men helt uden stress,” lyder det under mig. Det er som om ordet ’stress’ slet ikke findes på Sardinien. “Ssst,” hvisker jeg til Raffaele og ler. “Jeg står og nyder udsigten, og det kan faktisk godt vare et stykke tid endnu.”
  • Komfortable lejligheder
  • Hop i den store swimmingpool
  • Rolig beliggenhed
  • Perfekt base til udflugter

Værelsestyper

Hvis du ønsker at opleve den ægte sardinske atmosfære, er du kommet på rette sted! Li Troni består af 35 lejligheder indrettet i små komplekser, der ligger spredt over et stort grønt område. God plads, fred og ro og ugenerede omgivelser er de aspekter, der lægges stor vægt på. Også beliggenheden er perfekt: Midt i naturen, tæt ved havet og med central placering i forhold til såvel øens sydlige som nordlige del.  På Li Troni er der en snackbar, hvor man kan købe snacks og drikkevarer samt evt. også bestille et mindre morgenmåltid. Snackbaren holder åbent hele sæsonen. Hvis du vil spise på Li Troni om aftenen, kan du bestille middag i receptionen en dag i forvejen. Restauranten holder åbent fra 1. juni t/m 30. september. Der kan gratis gøres brug af en vaskemaskine i complexet.

Nysgerrig efter, hvad du kan lave i området? Læs om mine oplevelser på min side om
Sardinien eller i mine blogindlæg om Sardinien.
3-værelses lejlighed
2-6 personer
Alle lejligheder på Li Troni har en terrasse eller en veranda, hvor man kan nyde den skønne udsigt eller få et glimt af de smukke omgivelser. Der er masser af plads. De to separate soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge, giver mulighed for en komfortabel nattesøvn. Stuen er indrettet med en sovesofa. Lejlighederne har aircondition, telefon (spørg i receptionen), tv og fuldt udstyret køkken med køleskab og fryser, ovn, italiensk kaffemaskine samt komfur med 4 gasblus. Tips: Tag selv viskestykker og håndklæder med! Badeværelse med brusebad og bidet. Lejligheden er beregnet til maksimalt 5 voksne og 1 barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end 1,5 m. (I Lombardiet er mundbind obigatorisk både inde- og udendørs).
Offentlig transport
Tilladt
Bestemmes pr. region. Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen
Ingen store grupper er tilladt og 1,5 meters afstand er påkrævet.
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Tankstationer
Åben
Restauranter
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Altid 1 meter mellem mennesker.
Vandland
Lukket
Ved åbning af Vandland (offentlige) kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Lukket
Ved åbning af forlystelsesparker kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Oftest åben
I indendørs og udendørs områder, hvor der ikke kan holdes 2 meters afstand, er det påkrævet at bære ansigstsmaske.
Strande
Åben
Generelle regler skal altid overholdes.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åben
Billetter skal købes på forhånd, og sæder skal bestemmes på forhånd. Der skal altid være min. 1 meters aftand mellem alle personer. Maks. antal besøgende for udendørs begivenheder er 1000, og 200 ved indendørs.
Museum
Åben
Min. 1,5 meters afstand mellem gæster er påkrævet, og ansigtsmaske er påkrævet.
Wellness
Åben
Reservation er påkrævet. 1 meter mellem gæster, og mundbind er påkrævet i fællesområder og indendørs. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Under en behandling er mundbind påkrævet og hænder skal hånddesinfekteres både før og efter behandlingen. Det er ikke muligt at benytte sauna eller tyrkisk bad medmindre det bliver tilbudt exklusivt af hotellet.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Begrænset åben
Min. 1 meters afstand mellem gæster er påkrævet i køen til diskoteket. Temperaturmåling ved entre og hånddesinfektion er påkrævet. Mundbind er påkrævet både inde- og udendørs hvis afstanden ikke kan overholdes. Du må ikke drikke ved baren. Diskoteker er stadig lukket i Aosta Valley.
Casino
Åben
Lufthavn
Åben
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Ekstra masker skal selv medbringes. (Børn under 6 år er undtaget). Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
-
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
-
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.