Lu Pastruccialeddu

Jeg cykler gennem et smukt landskab og føler mig bare jublende lykkelig. Stedet er pragtfulde Sardinien, hvor man til alle sider ser glimt af det autentiske, italienske landliv. Bakkerne har den skønneste grønne farve, og alle mennesker er så søde og rare. Da jeg for et øjeblik siden ankom i landsbyen Arzachena, fik jeg med det samme en flaske vand af en gammel dame.  Vi sludrede lidt og hun rådede mig til at cykle videre til Lu Pastruccialeddu. Der kunne jeg komme til kræfter igen efter min cykeltur.

Forventningsfuld drejer jeg ind på den lille vej, der fører til det sted, den gamle dame fortalte om. Jeg kan dufte de skønne oliventræer. I det fjerne får jeg øje på landejendommen, og jeg tramper endnu mere energisk i pedalerne. Huset ligger og emmer af ro i solskinnet. Ejer Caterina kommer mig i møde og giver mig en varm modtagelse. Jeg smider mig i en stol på terrassen, og hun rækker mig et glas koldt vand. Mit blik strejfer swimmingpoolen. “Du må gerne tage dig en dukkert, det vil kvikke dig op,” siger Caterina til mig. Det lader jeg mig ikke sige to gange!

Og nu ligger jeg her og puster ud ved swimmingpoolen. Den søde ejer har gjort et værelse i stand til mig, og jeg har lyst til at gå op og se på herlighederne. Men én ting er jeg ret sikker på: det er lige så smukt som resten.
 • Landlig B&B
 • Omgivet af vidunderlig natur
 • Hjemmelavet morgenmad hver dag
 • Traditionel indretning

Værelsestyper

Nyd roen og de grønne omgivelser under dit ferieophold hos Lu Pastruccialeddu. Stedet har været familieejet i årevis, og nu er det den søde Caterinas tur. Hun har boet i området hele sit liv og kender øen som sin egen bukselomme. Derfor kan hun også give dig de allerbedste tips, når du holder ferie på Sardinien. Tag fx en ridetur eller tag på sejltur.

Nyd et skønt morgenmåltid hver dag, der er altid nok af overraskelser at vælge imellem. Baren byder på snaks og forskellige drinks.
Dobbeltværelse
1-3 personer
Nyd pragtfulde Sardinien med dette dobbeltværelse som base. Værelset er indrettet med dobbeltseng. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet, bidet og hårtørrer. Desuden er der kaffe- og tefaciliteter, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset er endvidere udstyret med tv, aircondition og varme. Nyd den italienske sol på din terrasse eller altan.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
1-4 personer
Nyd pragtfulde Sardinien med denne suite som base. Suiten er indrettet med dobbeltseng og der er to enkeltsenge til en 3. og 4. gæst. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet, bidet og hårtørrer. Desuden er der kaffe- og tefaciliteter, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset er endvidere udstyret med tv, aircondition og varme. Nyd den italienske sol på din terrasse eller altan.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Safetybox
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 3 gange pr. uge
 • Bagageopbevaring
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. dag
Børn
 • Babyseng
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
1 meters afstand, og undgå store grupper
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent, mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Restauranter
Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Når du kommer ind i restauranten skal du bære mundbind. Personale skal bære mundbind.
Det er obligatorisk at bære mundbind når du ikke sidder ved et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Mundbind er påkrævet. Altid 1 meters afstand mellem personale og gæster. Handsker bør tilbydes til gæster der vil prøve tøj.
Vandland
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Åbent
Der kan forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Åbent
Der kan være begrænset kapacitet. Hold 1 meters afstand. Din temperatur kan blive tjekket.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Museum
Åbent
Minimum 1 meters afstand mellem gæster. Mundbind er påkrævet. Din temperatur kan blive målt ved ankomst.
Wellness
Åbent
Reservation er påkrævet. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Mundbind er påkrævet under skønhedsbehandlinger og massage. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Sauna er lukket.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Casino
Åbent
Begrænset kapacitet. Minimum 1 meters afstand er påkrævet. I offentlige områder er det påkrævet at bære mundbind.
Lufthavn
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ingen
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her: https://www.esteri.it/mae/resource/doc/2020/08/modulo_rientro_da_estero__26_08_20_inglese.pdf
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.