Bæredygtig

Sant' Egle

Lyden af mine skridt høres tydeligt på grusstien. Jeg standser et øjeblik og står ansigt til ansigt med et rådyr, der står et par meter længere fremme. Det er kun et ganske kort øjeblik, men jeg bliver ved med at tænke tilbage på dette møde resten af ugen. Utrolig smukt! Roen omkring Sant’Egle er helt unik. Man føler sig ét med naturen, og altså også med alle dyrene. Jeg fortsætter min spadseretur og slentrer tilbage imod min feriebolig for de kommende dage.

Efter hjemkomsten beslutter jeg mig for at slå mig ned omkring swimmingpoolen. Det er en pool, der virkelig gør indtryk på en. Mine værter Erika og Alessandro fortalte mig i går om ideen bag deres ferieboliger. De skulle være miljøvenlige og baseret på økologiske principper. Og det er lykkedes for dem! Også swimmingpoolen er bygget af naturlige materialer uden cement som en slags naturlig sø. Selvfølgelig er vandet uden klor. “Bedre for huden,” forsikrer Erika. “Og ved du, at du også kan benytte vores ´holistic space´? Her kan du dyrke yoga eller bare sidde og læse en bog og blive helt zen.”

Inden jeg forlader Sant’Egle, tager jeg lige et kig i Erika og Alessandros lille forretning. Alle produkter, der sælges her, er økologiske og hjemmelavede. Fra tørrede tomater til hjemmelavet olivenolie og hudplejeprodukter… jeg ved slet ikke, hvad jeg skal vælge! Fuldstændig afslappet og med en fornemmelse af at være født på ny forlader jeg dette smukke stykke Italien. Og jeg er ikke den mindste smule i tvivl: jeg vender tilbage!

 • Unik agriturismo
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Hjemmelavet morgenmad hver dag
 • Et hotspot for bæredygtighed

Værelsestyper

Sant’Egle er en miljøvenlig agroturismo i den sydlige del af Toscana, tæt ved Umbrien. Ejendommen er fuldstændig restaureret og er det perfekte sted for gæster, der foretrækker fred og ro samt eksklusivitet. Hver morgen serveres der en økologisk morgenmad, der består af  hjemmeavlede produkter som fx. marmelader og hjemmebag. Ejerne Erika og hendes mand Alessandro kommer fra byen, og det har været et bevidst valg at flytte ud på landet. De har det synspunkt, at god livskvalitet, ren luft og økologiske fødevarer er af afgørende betydning for et sundt og lykkeligt liv.
Dobbeltværelse
2 personer
Sant’Egles dobbeltværelse har dobbeltseng, badeværelse med brusebad samt minibar. Der er desuden tv, ventilator og en elkedel på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
2 personer
Sant’Egles suite har dobbeltseng, badeværelse med brusebad samt minibar. Der er desuden tv, ventilator og en elkedel på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Booker du en flyrejse er en lejebil inklusiv, kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Junior Suite
1-2 personer
Juniorsuiten har plads til to personer i en dobbeltseng. Badeværelset har badekar eller brusebad. Der er en lille minibar, som er fyldt med vand. Suiten har derudover fjernsyn og en ventilator til de varme sommerdage.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
suite egen have (Glamping)
1
 • Antal sovepladser: 2
 • Egen have
 • Minibar (fyldt: vand)
 • TV
 • Ventilator
 • Soveværelse(r): 1 soveværelse
 • soveværelse 1: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng)
 • Badeværelse(r): 1 badeværelse
 • Badeværelse 1: brusebad
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Reception
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • trådløs internet internethjørne
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 6 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 11 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 1,4 og 1,4 meter) (saltvand)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end 1,5 m. (I Lombardiet er mundbind obigatorisk både inde- og udendørs).
Offentlig transport
Tilladt
Bestemmes pr. region. Mundbind er påkrævet. Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen
Ingen store grupper er tilladt og 1,5 meters afstand er påkrævet.
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Tankstationer
Åben
Restauranter
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået et bord.
Butikker
Åben
Altid 1 meter mellem mennesker.
Vandland
Lukket
Ved åbning af Vandland (offentlige) kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen.
Forlystelsesparker
Lukket
Ved åbning af forlystelsesparker kan der forekomme særlige regler og hensyn som: begrænsing på tilladte antal personer, bestilling af billetter online på forhånd, afmåling af temperatur ved indgangen. Mundbind er påkrævet.
Zoologiske haver
Oftest åben
I indendørs og udendørs områder, hvor der ikke kan holdes 2 meters afstand, er det påkrævet at bære ansigstsmaske.
Strande
Åben
Generelle regler skal altid overholdes.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åben
Billetter skal købes på forhånd, og sæder skal bestemmes på forhånd. Der skal altid være min. 1 meters aftand mellem alle personer. Maks. antal besøgende for udendørs begivenheder er 1000, og 200 ved indendørs.
Museum
Åben
Min. 1,5 meters afstand mellem gæster er påkrævet, og ansigtsmaske er påkrævet.
Wellness
Åben
Reservation er påkrævet. 1 meter mellem gæster, og mundbind er påkrævet i fællesområder og indendørs. Tøj, håndklæde og låse er kun til egen forbrug. Under en behandling er mundbind påkrævet og hænder skal hånddesinfekteres både før og efter behandlingen. Det er ikke muligt at benytte sauna eller tyrkisk bad medmindre det bliver tilbudt exklusivt af hotellet.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Ingen
Diskoteker / natteliv
Begrænset åben
Min. 1 meters afstand mellem gæster er påkrævet i køen til diskoteket. Temperaturmåling ved entre og hånddesinfektion er påkrævet. Mundbind er påkrævet både inde- og udendørs hvis afstanden ikke kan overholdes. Du må ikke drikke ved baren. Diskoteker er stadig lukket i Aosta Valley.
Casino
Åben
Lufthavn
Åben
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Ekstra masker skal selv medbringes. (Børn under 6 år er undtaget). Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Karantæne
Ingen
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
-
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
-
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.