Il Giardino dei Flintstones B&B

 1. Home
 2. Italien
 3. Lazio
 4. Il Giardino dei Flintstones B&B
Bryllupsrejse

Il Giardino dei Flintstones B&B

Undervejs til Il Giardino dei Flintstones nyder jeg den varme vind, der blæser ind gennem det åbne vindue i bilen. Ejeren Robertos drøm er endelig, efter flere års ventetid, gået i opfyldelse. Han har bygget denne helt særlige bed & breakfast i det italienske Lazio. Ved Il Giardino dei Flintstones kan du slappe af i spaen, gå en romantisk tur langs floden, tage en kølende dukkert i swimmingpoolen og nyde den italienske gæstfrihed.

I dag har jeg gået rundt i romantiske Rom og nydt alle sanseindtrykkene. Efter en times køretur fra Rom ankommer jeg ved Il Giardino dei Flintstones. ”Velkommen Eliza, hvor er det godt at se dig!” siger Roberto. Fuld af entusiasme viser han mig rundt. Vi går sammen en tur i haven og rundt om swimmingpoolen. Overalt ser jeg farverige blomster, oliventræer og høje cypresser. I haven er der en jacuzzi, hvor man kan nyde boblerne i skyggen.

Mit værelse er romantisk og autentisk indrettet. Loftet er af træ, sengen er traditionel og på mit skab er der hjerter. De varme farver fylder værelset med en rar atmosfære. På min store seng ligger der et brev. ”Kære Eliza. Efter en dag fuld af oplevelser i Rom har du sikkert brug for lidt tid alene. Derfor har jeg booket en tid til dig i vores spa. Hilsen Roberto.” Roberto ved lige, hvad jeg har brug for. Sikken en forkælelse!

 • Romantisk B&B
 • Hop i den store swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Perfekt base til udflugter
Bryllupsrejse

Bryllupsrejse

Den smukkeste dag i dit liv inkluderer også en unik bryllupsrejse. Derfor har jeg udvalgt en række specielle steder, der har den smule ekstra romantik og charme du leder efter til en bryllupsrejse. Når du foretager bookingen, så angiv at det er din bryllupsrejse. Jeg kan ofte arrangere lidt ekstra med ejeren!

 • Eventyrlige ferieboliger
 • En romantisk getaway for to
 • Med sans for detaljerne
 • En oase af ro for par

Værelsestyper

Il Giardino dei Flintstones B&B er en bed & breakfast, der ligger tæt ved landsbyen Cerveteri. Ejeren Roberto og hans team vil gå langt for at gøre deres gæster glade. Indkvarteringen har en romantisk atmosfære med masser af blomster, træer og planter. Du kan slappe af i spaen, hvor du også kan booke en privat tid. Ved siden af Il Giardino dei Flintstones løber en flod, som du kan gå en dejlig tur ved. Roberto har endda lavet et lille picnic-sted ved floden til sine gæster. Tip: besøg Rom, mens du er her. Fra denne indkvartering er der ca. en times køretur ind til byen.
Dobbeltværelse
1-2 personer

Dobbeltværelset har en dobbeltseng. Badeværelset har en bruser, vask, toilet, toiletartikler og en badekåbe. Desuden er der et køleskab, tv, aircondition og radiator.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses lejlighed
1-6 personer

3-værelses lejligheden er beregnet til fire voksne og to børn (til og med 12 år). Der er to soveværelser, hver med en dobbeltseng. Til en femte og sjette person er der en topersonerssovesofa i stuen. På badeværelset er der et brusebad, toilet, vask, bidet, føntørrer, toiletartikler og badekåbe. I køkkenet er der køleskab, kogeplader og en elkedel. Desuden har lejligheden et tv, aircondition og radiator.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Dobbeltværelse pool siden
 • 1 x dobbeltseng
 • Ikke-ryger værelse
 • Køleskab
 • TV
 • Aircondition (justeres individuelt )
 • Opvarmning
 • badeværelse med: brusebad, vask, toilet

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 4
 • Moderne indrettet
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Morgenmadssal
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gang pr. uge
 • Håndklæder inkluderet
 • Mulighed for brusebad ved afrejse
 • stor have
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. uge
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol)
Wellness
 • Jacuzzi (mod betaling)
 • Sauna (mod betaling)
 • Tyrkisk dampbad (mod betaling)

Omgivelser

Adresse

Via Quarto di Monte Lungo 19, Cerveteri, Italy

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1 meter
Mundbind
Ja
I Italien er mundbind fra 6 år påkrævet på offentlige områder (indendørs og udendørs). Det anbefales at bruge en FFP2-maske i Sydtyrol, dette er dog ikke oligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Er det tilladt at dele en bolig med folk udenfor ens egen husstand?
Ja
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august 2021 er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Barer/Afterski
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tildelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Klubber/Natteliv
Åben
Åben i alle regioner i Italien. Indgang med grønt pas. Dans er kun tilladt på udendørs diskoteker.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Ja

Museer og andre kulturinstitutioner er også åbne i weekenden. Fra mandag til fredag er indgange begrænset til et maksimalt antal personer (som varierer afhængigt af museets kapacitet) i overensstemmelse med sundhedsforebyggende foranstaltninger. For weekendbesøg skal du booke online eller telefonisk. Det er muligt at deltage i forestillingerne i biografer, teatre, koncertsale og andre spillesteder, inklusive udendørs spillesteder. Det maksimale antal tilskuere må ikke overstige 50% af den maksimale tilladte kapacitet og må under alle omstændigheder ikke overstige 1.000 personer til udendørs forestillinger og 500 personer til indendørs forestillinger. Der skal kunne være en afstand på mindst en meter mellem tilskuere.

 

 

Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.

Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Tag kun transport hvor det er absolut nødvendigt. Mundbind er påkrævet. I Torino er det også obligatorisk for børn mellem 3 og 6 år at bære mundbind i offentlig transport.
Wellness
Åben
*Kun åben i gule områder. Mundbind er påkrævet. 1 m afstand. Swimmingpools og fitness er lukket.
Godt at vide
Ja
Det grønne pas/qr kode er ikke obligatorisk i offentlig transport, butikker, shopping centre samt restauranter og barer på hoteller.

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.