Il Giardino dei Flintstones B&B

 1. Home
 2. Italien
 3. Lazio
 4. Il Giardino dei Flintstones B&B
Bryllupsrejse

Il Giardino dei Flintstones B&B

Undervejs til Il Giardino dei Flintstones nyder jeg den varme vind, der blæser ind gennem det åbne vindue i bilen. Ejeren Robertos drøm er endelig, efter flere års ventetid, gået i opfyldelse. Han har bygget denne helt særlige bed & breakfast i det italienske Lazio. Ved Il Giardino dei Flintstones kan du slappe af i spaen, gå en romantisk tur langs floden, tage en kølende dukkert i swimmingpoolen og nyde den italienske gæstfrihed.

I dag har jeg gået rundt i romantiske Rom og nydt alle sanseindtrykkene. Efter en times køretur fra Rom ankommer jeg ved Il Giardino dei Flintstones. ”Velkommen Eliza, hvor er det godt at se dig!” siger Roberto. Fuld af entusiasme viser han mig rundt. Vi går sammen en tur i haven og rundt om swimmingpoolen. Overalt ser jeg farverige blomster, oliventræer og høje cypresser. I haven er der en jacuzzi, hvor man kan nyde boblerne i skyggen.

Mit værelse er romantisk og autentisk indrettet. Loftet er af træ, sengen er traditionel og på mit skab er der hjerter. De varme farver fylder værelset med en rar atmosfære. På min store seng ligger der et brev. ”Kære Eliza. Efter en dag fuld af oplevelser i Rom har du sikkert brug for lidt tid alene. Derfor har jeg booket en tid til dig i vores spa. Hilsen Roberto.” Roberto ved lige, hvad jeg har brug for. Sikken en forkælelse!

 • Romantisk B&B
 • Hop i den store swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Perfekt base til udflugter
Bryllupsrejse

Bryllupsrejse

Den smukkeste dag i dit liv inkluderer også en unik bryllupsrejse. Derfor har jeg udvalgt en række specielle steder, der har den smule ekstra romantik og charme du leder efter til en bryllupsrejse. Når du foretager bookingen, så angiv at det er din bryllupsrejse. Jeg kan ofte arrangere lidt ekstra med ejeren!

 • Eventyrlige ferieboliger
 • En romantisk getaway for to
 • Med sans for detaljerne
 • En oase af ro for par

Værelsestyper

Il Giardino dei Flintstones B&B er en bed & breakfast, der ligger tæt ved landsbyen Cerveteri. Ejeren Roberto og hans team vil gå langt for at gøre deres gæster glade. Indkvarteringen har en romantisk atmosfære med masser af blomster, træer og planter. Du kan slappe af i spaen, hvor du også kan booke en privat tid. Ved siden af Il Giardino dei Flintstones løber en flod, som du kan gå en dejlig tur ved. Roberto har endda lavet et lille picnic-sted ved floden til sine gæster. Tip: besøg Rom, mens du er her. Fra denne indkvartering er der ca. en times køretur ind til byen.
Dobbeltværelse
1-2 personer

Dobbeltværelset har en dobbeltseng. Badeværelset har en bruser, vask, toilet, toiletartikler og en badekåbe. Desuden er der et køleskab, tv, aircondition og radiator.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses lejlighed
1-6 personer

3-værelses lejligheden er beregnet til fire voksne og to børn (til og med 12 år). Der er to soveværelser, hver med en dobbeltseng. Til en femte og sjette person er der en topersonerssovesofa i stuen. På badeværelset er der et brusebad, toilet, vask, bidet, føntørrer, toiletartikler og badekåbe. I køkkenet er der køleskab, kogeplader og en elkedel. Desuden har lejligheden et tv, aircondition og radiator.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Dobbeltværelse pool siden
 • 1 x dobbeltseng
 • Ikke-ryger værelse
 • Køleskab
 • TV
 • Aircondition (justeres individuelt )
 • Opvarmning
 • badeværelse med: brusebad, vask, toilet

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 4
 • Moderne indrettet
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Morgenmadssal
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gang pr. uge
 • Håndklæder inkluderet
 • Mulighed for brusebad ved afrejse
 • stor have
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. uge
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol)
Wellness
 • Jacuzzi (mod betaling)
 • Sauna (mod betaling)
 • Tyrkisk dampbad (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end en meter. Mellem kl. 18:00 og kl. 06:00 er det påkrævet at bære mundbind udenfor i offentlige områder.
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ingen
COVID-19-test på destinationen
Ingen
Sundhedserklæring
Ja
Alle skal udfylde en PLF formular før ankomst til Italien. Formularen kan findes her.
Karantæne
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
I alle regioner er der et udgangsforbud mellem kl. 22.00 og 05.00 inkl. et rejseforbud mellem regionerne.
Restauranter
Delvis åben
Afhænger af farvekoden i regionen. Kun åben i 'gule områder' til kl. 18. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug.  Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer
Åben
Altid 1 meter mellem gæsterne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Butikker
Delvis åben
Lukket i Lombardiet, Bolzano og Sicilien.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ingen
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Fra 15 Juni er forestillinger i teatre, biografer, koncerthaller og udendørsområder. Kun siddepladser. Generelle hygiejne- og afstandsregler skal overholdes. Max 200 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
Strande
Åbent
Afstands- og hygiejneregler skal overholdes. 1.5 meters afstand i strandklubber, 1 meters afstand på offentlige strande. Ved strandtelte kan din temperatur blive målt, det anbefales at reservere tid.
Lufthavne
Åbent
Ansigtsmaske er obligatorisk og skal udskiftes hver 4. time. Kun passagerer er tilladt i terminalerne (ingen pårørende). Online indtjekning anbefales. Kropstemperatur måles i lufthavnen. Min. afstand på 1,5 meter mellem personer.
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Regionale myndigheder kan selv udstede regler for at bekæmpning af smitte. Dette kan eksempelvis være begrænsninger for maks. antal personer pr. transportform osv.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Se ovenstående informationer om Sicilien og Sardinien.
Godt at vide
Ja
Fra den 21. december 2020 indtil den 6. januar 2021 er det forbudt inden for det nationale område at bevæge sig ind og ud mellem forskellige regioners eller autonome provinsers territorier.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.