Casale le Crete

 1. Home
 2. Italien
 3. Lazio
 4. Casale le Crete

Casale le Crete

Da jeg ankommer til Casale le Crete kan jeg ikke stoppe med at dreje rundt. Det virker måske lidt fjollet, men jeg kan slet ikke lade være. Lige meget hvor jeg kigger hen, er der bare så smukt. Bakkerne ser ud som om de prøver at gemme sig bag et tæppe af grønne nuancer. Store gamle træer pryder landskabet og ind i mellem får jeg øje på et lille hus. Det ligner bare et stort postkort.

Midt i dette postkort finder du Casale le Crete. Den gamle herregård af natur sten står imponerende i det stedsegrønne landskab. Stedet er Elines stolthed, som for mange år siden forlod sit hjemland Holland, for at realisere sin drøm. Når jeg snakker med Eline, mærker jeg med det samme, at dette er hendes passion. Hun er en person som vil gøre alt for at give sine gæster en god oplevelse.

Eline følger mig hen til min egen lejlighed, og da hun åbner døren, bliver jeg stille. Træbjælkerne i loftet, det røde flisegulv og det traditionelle køkken fortæller alt sammen om landhusets lange historie. Hvad skal jeg foretage mig, tænker jeg for mig selv. Springe op på cyklen og udforske området? Eller måske pakke bilen og køre til søen Bolsena og tage en dukkert?  Jeg åbner døren til min terrasse og den smukke udsigt møder igen mine øjne. Jeg føler mig her som dronningen af bakkerne!

 • Charmerende lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Få de bedste tips til udflugter
 • Midt i det grønne

Værelsestyper

Landhuset Casale le Crete er perfekt for rejsende der ønsker at komme væk fra alt. Her kan du slappe af og nyde freden midt i den uberørte natur i Lazio. Indkvarteringen byder på mange aktiviteter, du vil derfor ikke komme til at kede dig. Tag et slag tennis på tennisbanen, svøm baner i swimmingpoolen, tag på vandreture i omgivelserne eller tænd op i den fælles grill om aftenen. De små er der også tænkt på i form af en legeplads. Er du løbet tør for rent tøj, er du velkommen til at bruge den fælles vaskemaskine. Overalt på ejendommen er der Wi-Fi. Hver mandag er der temaaften, med en kok fra landsbyen. Du kan denne hyggelige aften få en 4-retters menu for 20 €, eksklusiv vin.

Den lille hyggelige indkvartering har seks lejligheder, så her er altid dejlig roligt. Lejlighederne er indrettet landligt, og du føler dig straks hjemme. De har alle udendørsmøbler, hvor du kan nyde godt af den smukke udsigt og det italienske udeliv. Swimmingpoolen er åben fra begyndelsen af maj til d. 1. oktober, men lidt længere, hvis vejret tillader det.
3-værelses lejlighed
2-5 personer
De rummelige lejligheder har to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med tre enkeltsenge. På badeværelset er der toilet, vask og brusebad. Det store opholdsrum har sofahjørne med fladskærm og spiseplads. Det tilstødende køkken er udstyret med køleskab, kogeplader, kaffemaskine og brødrister. Hele lejligheden har Wi-Fi. Badeværelset er udstyret med toilet og brusebad. Lejligheden er beregnet til fire voksne og ét barn til og med 16 år.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke..
3-værelses lejlighed alm. (familie lejlighed)
2-4 personer
3-værelses lejligheden almindelig er beregnet til to voksne, to børn (til og med 16 år) og en baby. I lejligheden er der to soveværelser. I det ene soveværelse står en dobbeltseng. I det andet står en køjeseng. Til en baby er der en babyseng på forespørgsel. Badeværelset has et brusebad, toilet og føntørrer. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, kaffemaskine og brødrister. I opholdsstuen er der fjernsyn. Lejligheden har til de varme sommerdage ventilator. Udendørs har du terrasse med møbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gang pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gang pr. uge
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. uge
 • opvarmning: 1,10 € pr. time(r)
Børn
 • Babyseng
 • Udendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 12 meter, bredde 5 meter)
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane
 • Bordtennis (gratis)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
1 meter
Mundbind
Ja
Overalt i Italien skal masker bæres i offentlige og udendørs rum fra 6 år.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

PCR test senest 48 timer inden ankomst. Gælder alle over 6 år. + Alle skal have udfyldt en PLF, som kan findes her

Rejsende til Sardinien skal have udfyldt denne form, som kan findes her

Italien accepterer kun rejsende med en negativ pcr-test. Gælder også, hvis du er vaccineret. Italien venter på det officielle grønne EU-vaccinationspas. Når dette er klar, kan du også komme ind i landet med dette. Bevis for, at du har været smittet med covid-19 er ikke gældende.

COVID-test på destinationen ved ankomst
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år vil blive testet ved ankomst til Danmark.
Karantæne ved ankomst til destinationen
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
1 meters afstand, og undgå store grupper
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Der er udgangsforbud mellem kl. 23 og 05.
Restauranter
Delvis åben
Åben til frokost og aftensmad. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer
Åben
Maks. 4 personer pr. bord.
Klubber/Natteliv
Lukket
Alle indendørs og udendørs aktiviteter i diskoteker, strandklubber, strande, offentlige områder ved indkvarteringer, osv. vil være aflyst. Barer indenfor nattelivet er lukket.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Regler for transfer
-
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Kun 50% af kapaciteten. Mundbind er påkrævet. 
Børn mellem 3 og 6 år skal bære mundbind under deres rejser på alle former for offentlig transport i regionen Torino.
Strande
Åbent
Godt at vide
Nej

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.