20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Casale le Crete

 1. Home
 2. Italien
 3. Lazio
 4. Casale le Crete

Casale le Crete

Da jeg ankommer til Casale le Crete kan jeg ikke stoppe med at dreje rundt. Det virker måske lidt fjollet, men jeg kan slet ikke lade være. Lige meget hvor jeg kigger hen, er der bare så smukt. Bakkerne ser ud som om de prøver at gemme sig bag et tæppe af grønne nuancer. Store gamle træer pryder landskabet og ind i mellem får jeg øje på et lille hus. Det ligner bare et stort postkort.

Midt i dette postkort finder du Casale le Crete. Den gamle herregård af natur sten står imponerende i det stedsegrønne landskab. Stedet er Elines stolthed, som for mange år siden forlod sit hjemland Holland, for at realisere sin drøm. Når jeg snakker med Eline, mærker jeg med det samme, at dette er hendes passion. Hun er en person som vil gøre alt for at give sine gæster en god oplevelse.

Eline følger mig hen til min egen lejlighed, og da hun åbner døren, bliver jeg stille. Træbjælkerne i loftet, det røde flisegulv og det traditionelle køkken fortæller alt sammen om landhusets lange historie. Hvad skal jeg foretage mig, tænker jeg for mig selv. Springe op på cyklen og udforske området? Eller måske pakke bilen og køre til søen Bolsena og tage en dukkert?  Jeg åbner døren til min terrasse og den smukke udsigt møder igen mine øjne. Jeg føler mig her som dronningen af bakkerne!

 • Charmerende lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Få de bedste tips til udflugter
 • Midt i det grønne

Værelsestyper

Landhuset Casale le Crete er perfekt for rejsende der ønsker at komme væk fra alt. Her kan du slappe af og nyde freden midt i den uberørte natur i Lazio. Indkvarteringen byder på mange aktiviteter, du vil derfor ikke komme til at kede dig. Tag et slag tennis på tennisbanen, svøm baner i swimmingpoolen, tag på vandreture i omgivelserne eller tænd op i den fælles grill om aftenen. De små er der også tænkt på i form af en legeplads. Er du løbet tør for rent tøj, er du velkommen til at bruge den fælles vaskemaskine. Overalt på ejendommen er der Wi-Fi. Du kan denne hyggelige aften få en 4-retters menu for 20 €, eksklusiv vin.

Den lille hyggelige indkvartering har seks lejligheder, så her er altid dejlig roligt. Lejlighederne er indrettet landligt, og du føler dig straks hjemme. De har alle udendørsmøbler, hvor du kan nyde godt af den smukke udsigt og det italienske udeliv. Swimmingpoolen er åben fra begyndelsen af maj til d. 1. oktober, men lidt længere, hvis vejret tillader det.
3-værelses lejlighed
2-5 personer
De rummelige lejligheder har to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med tre enkeltsenge. På badeværelset er der toilet, vask og brusebad. Det store opholdsrum har sofahjørne med fladskærm og spiseplads. Det tilstødende køkken er udstyret med køleskab, kogeplader, kaffemaskine og brødrister. Hele lejligheden har Wi-Fi. Badeværelset er udstyret med toilet og brusebad. Lejligheden er beregnet til fire voksne og ét barn til og med 16 år.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke..
3-værelses lejlighed alm. (familie lejlighed)
2-4 personer
3-værelses lejligheden almindelig er beregnet til to voksne, to børn (til og med 16 år) og en baby. I lejligheden er der to soveværelser. I det ene soveværelse står en dobbeltseng. I det andet står en køjeseng. Til en baby er der en babyseng på forespørgsel. Badeværelset has et brusebad, toilet og føntørrer. Køkkenet er udstyret med køleskab med fryseboks, kaffemaskine og brødrister. I opholdsstuen er der fjernsyn. Lejligheden har til de varme sommerdage ventilator. Udendørs har du terrasse med møbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet
 • sengelinned inkluderet skiftes 1 gang pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 1 gang pr. uge
 • rengøring af værelset 1 gang pr. uge
Børn
 • babyseng
 • udendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • opvarmning: ca. 1,30 € pr. time(r) (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 12 meter, bredde 5 meter)
Sportsfaciliteter
 • tennisbane
 • bordtennis (gratis)

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 60 kilometer (sandstrand)
afstand til centrum: ca. 1 kilometer
afstand til lufthavn Perugia San Francesco d'Assisi Airport (PEG) ca. 104 kilometer: rome fiumicino leonardo da vinci airport (fco) ca. 160 kilometer
afstand til nærmeste butikker ca. 1 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 1 kilometer
afstand til nærmeste restaurant ca. 1 kilometer

Adresse

Localita Le Crete, 01021, acquapendente, Italy

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning