Nye opdagelser

Logement Swaenenvecht

“Godmorgen, Eliza. Har du sovet godt?”. Jeg vender mig om i stolen på terrassen, hvor jeg sidder og nyder min morgenmad i den tidlige morgensol. Det er Reinier, ejeren af hotel ´Logement Swaenenvecht´. “Som Tornerose!”, svarer jeg og sender ham et stort smil.

Jeg kom hertil i går, men jeg er allerede vildt forelsket i dette skønne sted ved floden ´de Vecht´. Reinier slår sig ned ved mit bord og spørger, om jeg har planer for dagen. Jeg aner faktisk ikke, hvor jeg skal begynde, for omgivelserne har så mange smukke ting at byde på. Reinier fortæller, at der ligger et slot lige i nærheden, det hedder ´Kasteel de Haar´. “Et slot?”, udbryder jeg begejstret og retter mig lidt mere op i stolen. “Det er det største og mest luksuriøse slot i hele Holland, og her får du alt at vide om Van Zuylen-familien i det 20. århundrede,”  forklarer Reinier. Det må også med på min liste over must see-steder!

Den gæstfrie ejer kommer gerne med råd og tips om andre, spændende udflugter, som fx en rundtur på ´Slot Zuylen´, som du både kan se til fods eller pr. cykel. Hvis du er vild med vand, er du absolut på det rette sted. Reinier råder mig til at leje en jolle og tage på sejltur gennem byen Utrechts kanaler eller på floden ´de Vecht´, der strømmer forbi hotellet. Jeg spørger Reinier, om han ikke tilfældigvis har et ledigt værelse til mig resten af ugen, for jeg har på fornemmelsen, at jeg absolut ikke kommer til at kede mig her på stedet…
 • Luksushotel
 • Varm atmosfære
 • Perfekt base for udflugter
 • Nyd en drink i baren
Nye opdagelser

Nyeste opdagelser

At lede efter unikke fincas, villaer med privat swimmingpool og uberørte steder, hvor du kan nyde en smuk solnedgang fra din balkon. Det er det jeg elsker! Er du nysgerrig efter at se de ferieboliger jeg har fundet i løbet af de sidste tre måneder?

 • Autentiske ferieboliger
 • Small-scale og unikt
 • Dejlige, rolige beliggenheder
 • Vær den første der besøger dette sted

Værelsestyper

Det luksuriøse hotel ´Logement Swaenenvecht´ ligger i den charmerende lille by Oud-Zuilen ved Utrecht. Beliggenheden er unik, for floden ´de Vecht´ strømmer forbi hotellet. Stedet er den perfekte base for udflugter. Du kan fx leje en cykel eller gå en skøn tur i en af de mange parker. Hvis du er interesseret i kultur og historie, kan et besøg på ´Kasteel De Haar´ eller ´Slot Zuylen´ varmt anbefales!

Gør brug af hotellets roomservice for den ultimative følelse af luksus eller tag dig en drink i baren. Hotellet har billardbord, og sidst men ikke mindst er der også mulighed for vandsport.

Tips fra Eliza:

● Bemærk: Ferieboligen er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

● Det er muligt at bestille glutenfrie måltider (skal bestilles i forvejen).

●  Klik på billederne for at se de forskellige værelsestyper. Teksten under billederne angiver værelsestypen.

Luksuriøst dobbeltværelse type A (Bentley)
1-2 personer
Dobbeltværelse Bentley i autentisk stil er beliggende på 2. etage og er, som navnet antyder, indrettet i Bentley-stil. Værelset har dobbeltseng samt lille siddehjørne, hvor du kan nyde udsigten over den skønne have. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Luksuriøst dobbeltværelse type B (Charles)
1-2 personer
De luksuriøse dobbeltværelse Charles er beliggende på 3. etage med en pragtfuld udsigt over flodbredden. Den klassiske indretning sørger for, at du føler dig i royale omgivelser.  Værelset har dobbeltseng samt lille siddehjørne, hvor du kan nyde udsigten over floden ´de Vecht´. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Standard dobbeltværelse type A (Jeanne Louise)
1-2 personer
Det farverigt indrettede dobbeltværelse Jeanne Louise befinder sig i kælderetagen og har udsigt til haven. Værelset har dobbeltseng samt lille siddehjørne. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer. Bemærk! Dette værelse er ikke egnet til høje gæster.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Standard dobbeltværelse type B (Viktor IV)
1-2 personer
Det autentisk indrettede dobbeltværelse Viktor IV er beliggende i stueetagen og har skøn udsigt over floden ´de Vecht´.  Værelset har dobbeltseng samt lille, hyggeligt siddehjørne. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Standard dobbeltværelse type C (Benjamin)
1-2 personer
Det romantiske dobbeltværelse  Benjamin er beliggende på 2. etage. Værelset har dobbeltseng samt lille siddehjørne, hvor du kan nyde udsigten over den skønne have. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Standard enkeltværelse (Viktor IV)
1 person
Det charmerende enkeltværelse Viktor IV er beliggende i stueetagen og har udsigt over floden ´de Vecht´. Værelset har dobbeltseng samt lille, hyggeligt siddehjørne. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Suite type A (Diederik Jacob)
1-2 personer
Den kunstnerisk indrettede suite Diederik Jacob er beliggende på 1. etage med skøn udsigt over floden ´de Vecht´. Der er farvestrålende, moderne kunst på væggene, der passer perfekt til indretningen. Værelset har dobbeltseng samt lille, hyggeligt siddehjørne. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Suite type B (Helena Jacoba)
1-2 personer
Den klassisk indrettede suite Helena Jacoba er beliggende på 1. etage med skøn udsigt over haven. Værelset har dobbeltseng samt lille siddehjørne, hvor du kan hygge dig med en god bog. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Suite type C (Isabelle)
1-2 personer
Den rummelige suite befinder sig på 1. etage med udsigt over floden ´de Vecht´. Suiten har dobbeltseng på mezzaninen. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Derudover er værelset udstyret med kaffemaskine, elkedel, tv, radio, ventilator, Wi-Fi samt strygejern med strygebræt. Der er desuden en minibar med diverse drikkevarer.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Samlet antal værelser: 9
 • Autentisk overnatningssted
 • Reception (åben fra kl. 15:00 - 20:00)
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Roomservice
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • Mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • Bagageopbevaring
 • have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr tilladt
 • barnestol på værelset: på forespørgsel gratis
Restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Tilkøb
 • turistskat: ca. 1,65 € pr. person pr. nat (betales lokalt)
 • babyseng: på forespørgsel ca. 25,00 € pr. stk. pr. nat (betales lokalt)
 • husdyr, ekskl. mad: ca. 10,00 € pr. stk. pr. nat (betales lokalt)
Sportsfaciliteter
 • Billard
 • Vandsport
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Hvorfor Utrecht?

 • Et sted hvor to verdener mødes
 • Kulinariske oplevelser
 • Oplev de mest afslappende områder midt i det grønne

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Fra 13-års alderen obligatorisk i alle offentlige interiørrum, skoler, offentlig transport og i kontaktyrker
Covid-test inden afrejse
Ja
Negativ (PCR) test obligatorisk højest 24 timer gammel inden ankomst med fly, båd, tog eller bus.
Eller en negativ PCR test højest 72 timer gammel inden ankomst + en negativ hurtig test højest 24 timer gammel ved boarding.
Gælder for alle over 13 år.
Covid-test på destinationen
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Kun obligatorisk ved ankomst til en hollandsk lufthavn (eget ansvar). Se her.
Karantæne
Ja
Ankommer du fra et område med en orange rejsevejledning pga. corona skal du i karantæne i 10 dage. Efter 5 dage kan du blive testet, og hvis resultatet af denne PCR-test er negativ, ender karantænen.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Max. 2 personer hvis ikke i er fra samme hustand, og hold 1,5 meters afstand
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Ja
Hold 1,5 meters afstand
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Mellem kl. 21:00 og 04:30 er der udgangsforbud. (fra kl. 22 d. 31 marts)
Restauranter
Lukket
Indtil 28.04.2021
Barer
Lukket
Indtil 28.04.2021
Klubber, Natteliv
Lukket
Indtil 28.04.2021
Butikker
Åben
Én kunde pr. 25 kvm med en afstand på 1,5 m fra hinanden. (Maksimalt 50 kunder kan være i butikken ad gangen, hvis butikken er stor nok til dette.) Derudover skal du henvende dig til butikken min. 4 timer inden et besøg og bestille en tid. Bestilling og afhentning hos alle butikket er mulig.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen køb af alkohol mellem kl. 20:00 og kl 07:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Indtil 28.04.2021.
*Frisører og wellness er åben
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Strande
Åbent
Lufthavne
Åbent
Temperaturmåling, mundbind påkrævet, sundhedserklæring påkrævet.
Regler for transfer
Ja
Offentlig transport og taxi
Ja
Reservation af taxi er påkrævet. Det anbefales kun at rejse med offentlig transport, hvis det er nødvendigt.
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Nej
Godt at vide
Lockdown
Indtil 28.04.2021

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.