Nye opdagelser

Villa Oldenhoff

Da der bliver banket på min dør, vender jeg med et sæt tilbage til virkeligheden. Det føles stadig lidt uvirkeligt, at jeg er havnet på dette fantastiske sted. Jeg sad ved vinduet og var faldet helt i staver over udsigten over de grønne marker og drømte mig langt væk.

Jeg går hen og lukker op. Foran mig står ejeren Suzanne, hun kommer med morgenmaden. “Godmorgen, Eliza, har du sovet godt?”, lyder det venligt. Vi får os en kop kaffe sammen, og Suzanne fortæller mig om sit sted, Villa Oldenhoff, der ligger midt ude i det åbne marklandskab. Til sidst spørger hun, om jeg har planer for den næste dag og om jeg har lyst til at tage med til den lille, charmerende by Abcoude. Jeg nikker begejstret: “Det lyder super hyggeligt!”

Da Suzanne er gået, kigger jeg mig lidt omkring på mit værelse. Det her hotel er bare perfekt: et rummeligt værelse med en stor seng, et hyggeligt sofahjørne og et skønt badekar. Og det er alt sammen mit! Da jeg skal på udflugt i morgen, beslutter jeg at bruge dagen i dag til at slappe fuldstændigt af. Første punkt på dagsordenen er et dejlig varmt bad, og bagefter har jeg tænkt mig at tage en travetur i de landlige omgivelser. Jeg lukker op for det varme vand og falder drømmende hen i egne tanker. Livet er ikke det værste man har...
 • Autentisk B&B
 • En favorit blandt livsnydere
 • Omringet af vidunderlig natur
 • Altid frisklavet morgenmad
Nye opdagelser

Nyeste opdagelser

At lede efter unikke fincas, villaer med privat swimmingpool og uberørte steder, hvor du kan nyde en smuk solnedgang fra din balkon. Det er det jeg elsker! Er du nysgerrig efter at se de ferieboliger jeg har fundet i løbet af de sidste tre måneder?

 • Autentiske ferieboliger
 • Small-scale og unikt
 • Dejlige, rolige beliggenheder
 • Vær den første der besøger dette sted

Værelsestyper

Hotel ´Villa Oldenhoff´ ligger i den lille by Abcoude i den smukke provins Utrecht. Det er den perfekte base for den, der nyder at slappe af i rolige omgivelser med diverse udflugtsmål inden for rækkevidde. Villa Oldenhoff ligger midt i det landlige område, der forbinder Ouderkerk aan de Amstel og Abcoude med hinanden. Den fornemme patriciervilla har moderne, stilfuld indretning og er omgivet af en skøn have med farvestrålende blomster. Er du sporty indstillet finder du en golfbane små 3 kilometer fra hotellet. Der er også mulighed for at leje en jolle for € 125,- (halv dag) og tage på opdagelse i omgivelserne.

Tips fra Eliza:

● Det er muligt at bestille glutenfrie måltider (skal bestilles i forvejen).

● Klik på billederne for at se de forskellige værelsestyper. Teksten under billederne angiver værelsestypen.

Standard 2-værelses lejlighed
1-4 personer
Den 40 m2 store ´Opkamer´-lejlighed har i alt 4 sovepladser fordelt over en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en 2-personers sovesofa, der også kan fungere som almindelig sofa. Lejligheden har flot trægulv. Det luksuriøse badeværelse har fritstående badekar og regnbruser, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Værelset er desuden udstyret med et minikøkken med køleskab med fryseboks, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, elkedel og brødrister. Værelset er indrettet med hyggeligt siddehjørne, spiseplads og sofa. Der er endvidere minibar, tv samt strygejern og strygebræt. Det er muligt at få serveret morgenmad på værelset.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
2-værelses lejlighed med terrasse
1-4 personer
Den 40 m2 store lejlighed ud til haven har i alt 4 sovepladser fordelt over en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en 2-personers sovesofa, der også kan fungere som almindelig sofa. Lejligheden har flot trægulv. Det luksuriøse badeværelse har fritstående badekar og regnbruser, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Værelset er desuden udstyret med et minikøkken med køleskab med fryseboks, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, elkedel og brødrister. Værelset er indrettet med hyggeligt siddehjørne, spiseplads og sofa. Der er endvidere minibar, tv samt strygejern og strygebræt. Uden for lejligheden er der en terrasse med havemøbler, og her kan du sidde og nyde udsigten og det dejlige vejr. Det er muligt at få serveret morgenmad på værelset.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Juniorsuite deluxe
1-2 personer
Loftsværelset på ikke mindre end 40 m2 har hyggelig indretning og udsigt over markerne. Værelset er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det luksuriøse badeværelse har fritstående badekar og åbent brusebad, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Værelset er desuden udstyret med et minikøkken med køleskab med fryseboks, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, elkedel og brødrister. Der er endvidere minibar, tv samt strygejern og strygebræt. Det er muligt at få serveret morgenmad på værelset.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Suite type A (Erf)
1-4 personer
Der er i alt 4 sovepladser i ´Erf´-suiten, fordelt over en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en 2-personers sovesofa, der også kan fungere som almindelig sofa. Det luksuriøse badeværelse har fritstående badekar og regnbruser, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Værelset er desuden udstyret med et minikøkken med køleskab med fryseboks, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, elkedel og brødrister. Der er endvidere minibar, tv samt strygejern og strygebræt. Det er muligt at få serveret morgenmad på værelset.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
Suite type B (Weide)
1-4 personer
Der er i alt 4 sovepladser i ´Weide´-suiten, fordelt over en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en 2-personers sovesofa, der også kan fungere som almindelig sofa. Værelset har udsigt over markerne. Det luksuriøse badeværelse har fritstående badekar og regnbruser, håndvask, toilet, hårtørrer, badekåbe samt badetøfler. Værelset er desuden udstyret med et minikøkken med køleskab med fryseboks, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, elkedel og brødrister. Værelset er indrettet med hyggeligt siddehjørne og der er endvidere minibar, tv samt strygejern og strygebræt. Det er muligt at få serveret morgenmad på værelset.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Samlet antal værelser: 9
 • Autentisk overnatningssted
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 22:00)
 • Safetybox (på værelset)
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne, på værelset
 • Turistskat (betales kontant eller med kreditkort) (betales kontant eller med kreditkort)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 7 gange pr. uge
 • Bagageopbevaring
 • Rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Tilkøb
 • turistskat: ca. 1,75 € pr. nat betales kontant eller med kreditkort (betales lokalt)
 • cykeludlejning: ca. 10,00 € pr. dag (betales lokalt)
Sportsfaciliteter
 • Golfpark (ca. 3 kilometer)

Omgivelser

Kort

Hvorfor Utrecht?

 • Et sted hvor to verdener mødes
 • Kulinariske oplevelser
 • Oplev de mest afslappende områder midt i det grønne

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Fra 13-års alderen obligatorisk i alle offentlige interiørrum, skoler, offentlig transport og i kontaktyrker
Covid-test inden afrejse
Ja
Negativ (PCR) test obligatorisk højest 24 timer gammel inden ankomst med fly, båd, tog eller bus.
Eller en negativ PCR test højest 72 timer gammel inden ankomst + en negativ hurtig test højest 24 timer gammel ved boarding.
Gælder for alle over 13 år.
Covid-test på destinationen
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Kun obligatorisk ved ankomst til en hollandsk lufthavn (eget ansvar). Se her.
Karantæne
Ja
Ankommer du fra et område med en orange rejsevejledning pga. corona skal du i karantæne i 10 dage. Efter 5 dage kan du blive testet, og hvis resultatet af denne PCR-test er negativ, ender karantænen.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Max. 2 personer hvis ikke i er fra samme hustand, og hold 1,5 meters afstand
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Ja
Hold 1,5 meters afstand
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Mellem kl. 21:00 og 04:30 er der udgangsforbud. (fra kl. 22 d. 31 marts)
Restauranter
Lukket
Indtil 28.04.2021
Barer
Lukket
Indtil 28.04.2021
Klubber, Natteliv
Lukket
Indtil 28.04.2021
Butikker
Åben
Én kunde pr. 25 kvm med en afstand på 1,5 m fra hinanden. (Maksimalt 50 kunder kan være i butikken ad gangen, hvis butikken er stor nok til dette.) Derudover skal du henvende dig til butikken min. 4 timer inden et besøg og bestille en tid. Bestilling og afhentning hos alle butikket er mulig.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen køb af alkohol mellem kl. 20:00 og kl 07:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Indtil 28.04.2021.
*Frisører og wellness er åben
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Strande
Åbent
Lufthavne
Åbent
Temperaturmåling, mundbind påkrævet, sundhedserklæring påkrævet.
Regler for transfer
Ja
Offentlig transport og taxi
Ja
Reservation af taxi er påkrævet. Det anbefales kun at rejse med offentlig transport, hvis det er nødvendigt.
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Nej
Godt at vide
Lockdown
Indtil 28.04.2021

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.