1. Home
  2. Holland
  3. Limburg
Limburg

Ferie Limburg

Ferie i Limburg: find magien i det sydlige Holland

Jeg sidder udenfor i en havestol og tænker tilbage på de skønne destinationer jeg har besøgt i Middelhavet, men også i Holland. En af dem der har sat sig fast i mine minder, er mit besøg til Limburg, den hyggelige region i det sydlige Holland. Det jeg elsker ved regionen, er især den internationale fornemmelse, da regionen grænser op til Tyskland og Belgien. Jeg har også nydt det smukke, bakkede landskab med store marker og tætte skove - noget man ikke så ofte ser i resten af Holland. Åh, og maden! Min mave rumler nærmest bare ved tanken om det… Med en ferie i din egen bil, kan du selv tage på en skøn køretur til den dejlige region og opleve det!

Oplevelser i Limburg

Det første der falder mig i tankerne når jeg tænker på min ferie i Limburg, er da jeg prøvede paddleboarding på Maas floden. Det var virkelig en unik oplevelse, og det er altid en god ide at komme ud på vandet i solskinnet hvis du spørger mig!

Et andet højdepunkt på min rejse, var da jeg cyklede gennem det smukke bakkede landskab, hvor jeg blandt andet så grønne marker, hyggelige landsbyer og eventyrlige slotte. Den såkaldte castle tour er must for både børn og voksne!

Jeg måtte selvfølgelig også tage en tur til de forskellige byer som del af min ferie. Jeg tog for eksempel på en dagstur til Maastricht, og besøgte også andre byer som Roermond og Sittard. Roermond har mange gode museer, og er kendt for dets designer outlet, hvor du kan shoppe på livet løs. I Sittard tog jeg til “Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart” kirken, som er indenfor gåafstand fra markedet i byen. Bestemt et besøg værd!

Kulinarisk rejse gennem Limburg

I Limburg kunne jeg ikke være mere tilfreds med maden; tærterne, gryderetterne, lokalt brygget øl og det hvide guld: asparges. Som elsker af det burgundiske liv, var jeg glædeligt overrasket da jeg hørte at Limburg også producerer vin. Området er dog også perfekt til madoplevelser! Spredt rundt i provinsen er der lækre restauranter der nemt kan sikrer dig en aften fyldt med gastronomiske oplevelser. Jeg glæder mig selv til at tage tilbage og prøve flere spændende retter…

Vejret: varme hilsner fra Limburg

Limburg har de fleste timer solskin af alle regionerne i Holland, og har den højeste gennemsnitstemperatur om sommeren. Fra Maj kan temperaturen stige fra 15 grader til 25 grader helt frem til September. Et ideelt sted til at nyde naturen og den historiske kultur i solrigt vejr. Men undervurder ikke hvor smukt landskabet i Limburg også kan være om vinteren!

Small-scale hoteller & lejligheder i Limburg

Jeg kunne tale om de mange minder i ugevis. Om du er afsted med ferien eller alene, kan du finde den perfekte feriebolig til dine behov i Limburg. Om du vælger at rejse i skoleferierne, eller på et andet tidspunkt efter dit valg, så er der altid noget at lave.

Du kan finde mine nyeste ferieboliger blandt mine nye opdagelser, som også inkluderer steder i Holland. Du kan også tage på en last minute ferie - en spontan rejse er altid spændende!

Se kortet

Corona informationer

Se på denne side alle informationer om corona og din ferie.

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Covid-19 regler ved destinationen

Afstand i offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Fra 13-års alderen obligatorisk i alle offentlige interiørrum, skoler, offentlig transport og i kontaktyrker
Covid-test inden afrejse
Ja
Negativ (PCR) test obligatorisk højest 24 timer gammel inden ankomst med fly, båd, tog eller bus.
Eller en negativ PCR test højest 72 timer gammel inden ankomst + en negativ hurtig test højest 24 timer gammel ved boarding.
Gælder for alle over 13 år.
Covid-test på destinationen
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Kun obligatorisk ved ankomst til en hollandsk lufthavn (eget ansvar). Se her.
Karantæne
Ja
Ankommer du fra et område med en orange rejsevejledning pga. corona skal du i karantæne i 10 dage. Efter 5 dage kan du blive testet, og hvis resultatet af denne PCR-test er negativ, ender karantænen.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Max. 2 personer hvis ikke i er fra samme hustand, og hold 1,5 meters afstand
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Ja
Hold 1,5 meters afstand
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Mellem kl. 21:00 og 04:30 er der udgangsforbud. (fra kl. 22 d. 31 marts)
Restauranter
Lukket
Indtil 28.04.2021
Barer
Lukket
Indtil 28.04.2021
Klubber, Natteliv
Lukket
Indtil 28.04.2021
Butikker
Åben
Én kunde pr. 25 kvm med en afstand på 1,5 m fra hinanden. (Maksimalt 50 kunder kan være i butikken ad gangen, hvis butikken er stor nok til dette.) Derudover skal du henvende dig til butikken min. 4 timer inden et besøg og bestille en tid. Bestilling og afhentning hos alle butikket er mulig.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Ja
Ingen køb af alkohol mellem kl. 20:00 og kl 07:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Indtil 28.04.2021.
*Frisører og wellness er åben
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Strande
Åbent
Lufthavne
Åbent
Temperaturmåling, mundbind påkrævet, sundhedserklæring påkrævet.
Regler for transfer
Ja
Offentlig transport og taxi
Ja
Reservation af taxi er påkrævet. Det anbefales kun at rejse med offentlig transport, hvis det er nødvendigt.
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Nej
Godt at vide
Lockdown
Indtil 28.04.2021

Oplevelser væk fra mængden