Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Ferie Græske øer

Ferie på en græsk ø

Oplev livet på en græsk ø

  1. Home
  2. Graeske oer

Oplev det autentiske ø-liv

Med så mange øer er der noget for enhver smag

Grækenlands fastland er smukt, men mit eventyrlystne hjerte springer altid et slag over, når jeg tænker på en ferie på de græske øer. Alle øer er smukke med et azurblåt hav og en gylden kystlinje. Og de lokale; de er endnu sødere og gladere på den ene ø end på den anden.

Kan det være fordi solen altid skinner så smukt her?

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine solrige destinationer

Unikke steder på de græske øer

Fra Kreta til Zakynthos og Korfu

Leder du efter en feriebolig på de græske øer? Så er det godt at vide, at hver ø har en unik atmosfære og identitet. Hver ø har sin egen atmosfære, unikke skikke og kulinariske specialiteter. Ouzoen smager ingen steder så godt som på Rhodos, men du spiser de bedste mezzes på Kreta. Landskabet er også forskelligt fra ø til ø. Vandretur gennem Korfus grønne bjerge, sejl langs Zakynthos forrevne kystlinje eller slentre langs Karpathos strande. Det maleriske Samos har den grønneste natur.

Uanset hvilket sted du vælger til en ferie til de græske øer, har jeg fundet de mest specielle ferieadresser til dig. Langt væk fra masseturismen, mellem de lokale. Ingen turisthoteller, men småskala spots drevet af gæstfrie ejere. Leder du efter en attraktiv lejlighed? Eller vil du hellere bo i en villa med privat pool? En lejebil er altid inkluderet, så du kan udforske hvert hjørne af øen.