Perler

Villa Jardin de Ville

Jeg er helt vild med Zakynthos. De skønne strande, det klare, blå vand og det græske landskab stjæler mit hjerte gang på gang. Jeg har allerede opdaget flere skønne steder på øen, men denne gang skal jeg besøge en ny indkvartering i den traditionelle by Lithakia. Villa Jardin de Ville er en ny indkvartering og jeg kan ikke vente med at komme på besøg!

”Sikke et fantastisk resultat!” siger jeg imponeret. Petros og Anna nikker tilfredse. De har lagt meget kærlighed i Jardin de Ville. Foran mig kigger jeg på et lille kompleks med en skøn swimmingpool, der er omringet af en farverig have. Villaen er bygget i mediterransk stil med et fransk touch. Og nu sidder jeg her, i solen, og skåler med Petros og Anna.

Efter en lækker grillaften, hvor vi har nydt den smukke solnedgang, beslutter jeg mig for at finde min lejlighed. Min lejlighed er endnu flottere, end jeg havde forventet. Der kommer masser af lys ind gennem vinduerne, hvilket giver mig en følelse af frihed. Indretningen er moderne og hjemlig. Jeg er sikker på, at jeg får nogle fantastiske dage her.
 • Rummelige lejligheder
 • Hop i den flotte swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Tæt på hyggelige restauranter
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Jardin de Ville er en helt ny indkvartering, der stod klar i slutningen af april 2018. Komplekset Jardin de Ville er beliggende i rolige omgivelser og består af lejligheder og studios. Dette unikke sted med et fransk twist har en skøn swimmingpool med børnebad. De nyopførte ferieboliger er bygget i traditionel stil med moderne detaljer. Indretningen er udstyret med enhver komfort. Alle ferieboliger har aircondition og Wi-FI. Komplekset råder over en vaskemaskine, som gratis kan benyttes af gæsterne.
3-værelses lejlighed superior
2-5 personer
Den 3-værelses lejlighed ligger på 2. etage og har en balkon med  hyggeligt siddehjørne. Der er to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har også eget badeværelse med brusebad, toilet, håndvask samt hårtørrer. Stuen er indrettet med enpersons sovesofa til en 5. person og udstyret med minikøkken med køleskab, 2 kogeplader, mikroovn, ovn, elkedel og kaffemaskine. Desuden har lejligheden satellit-tv, aircondition og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed
1-6 personer
Den 4-værelses lejlighed ligger på 1. etage og har en balkon med  hyggeligt siddehjørne. Der er to soveværelser, et med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har også eget badeværelse med brusebad, toilet, håndvask samt hårtørrer. Stuen er indrettet med en enpersons sovesofa til en 5. person og er udstyret med minikøkken med køleskab, 2 kogeplader, mikroovn, ovn, elkedel og kaffemaskine. Desuden har lejligheden satellit-tv, vaskemaskine, aircondition og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed superior
1-3 personer
Den 2-værelses lejlighed ligger i stueetagen og har terrasse med  hyggeligt siddehjørne. Der er stue, soveværelse og badeværelse. Soveværelset har dobbeltseng, men der står også en sovesofa i stuen til en tredje person. Stuen har sofahjørne samt minikøkken med køleskab, 2 kogeplader, mikroovn, ovn, elkedel og kaffemaskine. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Desuden har lejligheden satellit-tv, aircondition og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Studio
1-3 personer
Det indbydende studio ligger i stueetagen og har terrasse med  hyggeligt siddehjørne. Studio´et har en opholds- og en soveafdeling. Opholdsstuen er indrettet med minikøkken med køleskab, 2 kogeplader, kaffemaskine samt elkedel. Soveværelset har dobbeltseng, men der er også en enpersons sovesofa i stuen til en tredje person. Badeværelse med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Desuden er der satellit-tv, aircondition og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Børnevenligt
 • Safetybox (på værelset)
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 3 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 3 gange pr. uge
 • Vaskeriservice
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 1,00 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • Børnepool(ferskvand)
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning (mod betaling )
 • Underholdning, underholdning for voksne 1 gang pr. uge om aftenen

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter anbefalet
Offentlig transport
Tilladt
Brug af godkendte masker er påkrævet
Max antal personer samlet udendørs
Ubegrænset
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Borde skal være udenfor og med afstand imellem. Der må være 1 gæst per 2 kvadratmeter. Det maksimale antal gæster ved et bord er 6, undtagen ved familier med små børn. Personale skal bære masker. Dette er også anbefalet til gæster, men ikke påkrævet.
Barer
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter.
Butikker
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter. I shopping centre er 1 person per 20 kvadratmeter tilladt, og i mindre butikker er 1 person per 10-15 kvadratmeter tilladt. Masker er anbefalet.
Vandland (offentlige)
-
Ingen informationer
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Museer
Åbent
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Samme regler som normalt
Diskoteker / natteliv
Maks. 30% af den tilladte kapacitet.
Casinoer
Lukket
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Fra 1. juli flyves der til alle rejsemål i Grækenland. Der bliver taget stikprøver af coronatest i lufthavnene. Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Sundhedserklæring
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret. De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Du skal indenfor 24 timer udfylde dette skema: https://travel.gov.gr/#/. Hvis du ikke udfylder det, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Regler for transfer
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.