Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
  1. Home
  2. Grækenland
  3. Samos
Samos

Ferie Samos

Fly information

Steder at besøge på SamosJeg opdagede denne græske ø, da jeg var på ø-hop, og en græsk ven på Lesbos fortalte mig, at jeg også ville elske Samos. Og han havde ret. En flyv & kør-ferie på Samos er lig med mange muligheder for at tage på oplevelse. Jeg kan lide at gå endeløse ture gennem det frodige grønne landskab, at svømme i det dybblå havvand eller at lede efter et skyggefuldt sted på min indkvartering, når der ikke er en sky på himlen.På Kerkis-bjerget går jeg altid smukke ture forbi klostre og grotter. På dette vulkanske bjerg finder du også Pythagoras' berømte grotte, hvor han søgte ly for Polykrates. Et andet smukt sted at gå en tur er nattergalenes dal, Platanakia. Hvis mine ben trænger til et hvil efter en lang gåtur, kan jeg altid besøge en af de mange smukke strande. Når det er tid til en stranddag, kan jeg godt lide at tage til Votsalakia, hvor du også får det lille paradis Chrissi Amos, en smuk strand med fint gyldent sand. Mange siger, at Votsalakia-stranden er den smukkeste strand på Samos, men jeg har også opdaget mange afsidesliggende strande her. Jeg nyder stilheden på Mikro Seitani-stranden eller Megalo-stranden, og jeg drømmer mig væk på Kerveli-stranden i skyggen af fyrretræerne. Hvis det ikke er den ultimative feriefornemmelse!
Kulinariske oplevelser på SamosPå Samos dyrkes der forskellige produkter, som jeg kun alt for gerne tager med hjem som souvenir efter en tur. Den lokale honning, olivenolie og oste smager lige så godt derhjemme! Vin fra Samos er en af Grækenlands specialiteter, så du bør helt sikkert prøve den. Hvis du spørger mig om ferietips til Samos, kan jeg varmt  anbefale noget inden for det kulinariske område. Den bedste måde at opleve det lokale køkken på, er ved at gå ind på en af de små taverner og spørge efter de lokale specialiteter. Ofte er de ikke engang på menuen. Spørg efter revithokeftedes eller de lokale pandekager. Eller katmaria til dessert!
Solskinsdage på SamosPå Samos kan du nyde temperaturer på omkring 30 grader i sommerferien. I anden halvdel af maj begynder temperaturen at stige, og fra midten af maj til september er den bedste periode for en solferie på Samos. Om vinteren kan det være ret regnfuldt og blæsende her, så om efteråret og i begyndelsen af foråret er det måske ikke så varmt, som du ville forvente.

Ferie på Samos: oplev denne græske ø

Jeg havde hørt meget om Samos, før jeg kom hertil. Historier om de utallige vinmarker, om de charmerende oliventræer, der våger over øen, om den betagende skønhed fra blomsterne på bakkerne. Heldigvis overgik en ferie på Samos selv mine højeste forventninger. Samos er en særlig del af Grækenland og en del af de nordlige Ægæiske Øer. Jeg rejste i en lejebil for at udforske øen. Man kan stadig mærke den autentiske græske atmosfære her, og ved hvert sving i de snoede veje, opdagede jeg noget nyt. Havet er endnu mere blåt, end jeg havde hørt, og de venlige landsbyboere gør et uforglemmeligt indtryk på mig. En af dem var engang den store matematiker Pythagoras, som blev født på Samos. Kan du stadig huske hans mest berømte formel? 

Mindre villaer og lejligheder på Samos

Samos har vundet en plads i mit hjerte, og jeg var glad for at kunne tilføje nogle af øens indkvarteringer til min liste over eksklusive perler. På disse opdagelser vil du blive modtaget med åbne arme af de søde ejere, som med glæde vil introducere dig til den græske gæstfrihed. Jeg har udvalgt lejlighederne og ferieboligerne med omhu, så du er sikret et unikt sted væk fra mængden af mennesker.
Hvis du ønsker en lille ferie på de græske øer, anbefaler jeg, at du tager et kig på mine indkvarteringer. Hvis du ønsker at booke en ferie til Samos, er der ofte kun få ledige pladser om sommeren. Du kan selvfølgelig også tjekke mine seneste opdagelser eller mine last-minute ferierejser til Grækenland, så du kan få dine kufferter på flyet med det samme.

Flyv og kør på Samos

Godt at vide: En flyrejse til Samos inkluderer altid en lejebil, fly og indkvartering.

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
13ºC
16ºC
18ºC
21ºC
27ºC
29ºC
29ºC
26ºC
22ºC
18ºC
13ºC
Min. temp.
5ºC
8ºC
9ºC
10ºC
13ºC
20ºC
23ºC
22ºC
19ºC
17ºC
12ºC
7ºC