Nikos Takis Fashion Hotel

Der var engang en tyrkisk sultan, der hvert eneste sommer rejste til et pragtfuldt hus i en flere hundrede år gammel gade i Rhodos By. Nu om stunder, mange hundrede år senere, ligger der i den selvsamme bygning et hotel: Nikos Takis Fashion Hotel. Det er som at træde lige ind i en fortælling fra 1001-nat, hvor sultanen hver eneste dag kommer og ønsker dig godmorgen.

Jeg spadserede gennem de smalle stræder i Rhodos By, mit opholdssted i et par dage, på udkig efter det omtalte hotel. Først var det den rige tyrkiske sultan, derefter kom der nogle italienske arkitekter, men derefter var det Nikos og Takis, der tog over. Herfra skabte de deres haute couture, som de erobrede verden med. En skønne dag besluttede de, at de ville trylle stedet om til et luksushotel, så enhver fik mulighed for at nyde omgivelsernes mystik. Og sådan blev det. De skabte et farvestrålende univers med vidunderlige stoffer og stemningsfuld belysning. Alle værelser er indrettet efter et bestemt tema, der bringer atmosfæren fra sultanens dage til live igen. Og én ting ved jeg med sikkerhed: Eventyr kan stadig blive til virkelighed, for her er beviset!
 • Romantisk boutique hotel
 • Du er hurtigt på stranden
 • Rig på historie
 • Gåafstand til billedskøn landsby

Værelsestyper

Er du til ferie i eventyrlige og luksuriøse omgivelser? Så er Nikos Takis Fashion Hotel lige noget for dig. Dette mindre hotel er fantastisk beliggende inden for bymurene i den bilfrie del af Rhodos By. I de smalle gader og på de hyggelige torve kan du opleve en helt unik stemning både om dagen, men også om aftenen. Man skal faktisk opfylde visse krav for at komme på Verdens Kulturarvsliste. Det atmosfærefyldte hotel har en unik historie, og indtil nu er det lykkedes at bevare stedets helt specielle karakter takket være ejerne Nikos og Takis. De to kendte designere har fremtryllet en indretning, der er en sultan værdig, men samtidig har de også sørget for et moderne touch. Overalt oplyses de vidunderlige stoffer i sprudlende farver af den stemningsfulde belysning fra levende lys og olielamper. Den lækre morgenmad serveres i en pragtfuld atriumgård. Derudover er der et fælleskøkken til fri afbenyttelse, samt en elkedel med gratis kaffe og te på værelserne. Der er ingen swimmingpool. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
Dobbeltværelse
2 personer
Farverig, luksuriøs 1001-nat-stemning, det er absolut den bedste måde at beskrive dette værelse på. Komfortabel dobbeltseng samt badeværelse med brusebad. Med satellit-tv, cd-afspiller, sikkerhedsboks, Wi-Fi, minibar og aircondition. Værelset har ikke balkon eller terrasse, men der er en stor fælles terrasse med masser af siddepladser.

Pris baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite superior
2-3 personen
Farverig, luksuriøs 1001-nat-stemning, det er absolut den bedste måde at beskrive suiten på, der er lidt større end et dobbeltværelse. Komfortabel dobbeltseng samt badeværelse med jacuzzi. Sovesofa til evt. tredje person. Med satellit-tv, cd-afspiller, sikkerhedsboks, Wi-Fi, minibar og aircondition.Værelset har ikke balkon eller terrasse, men der er en stor fælles terrasse med masser af siddepladser.


Pris baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Safetybox (på værelset; i receptionen)
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 3 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 6 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 3,00 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
17ºC
20ºC
24ºC
29ºC
32ºC
31ºC
29ºC
24ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
11ºC
13ºC
17ºC
22ºC
24ºC
24ºC
21ºC
18ºC
13ºC
8ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter anbefalet
Offentlig transport
Tilladt
Brug af godkendte masker er påkrævet
Max antal personer samlet udendørs
Ubegrænset
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Borde skal være udenfor og med afstand imellem. Der må være 1 gæst per 2 kvadratmeter. Det maksimale antal gæster ved et bord er 6, undtagen ved familier med små børn. Personale skal bære masker. Dette er også anbefalet til gæster, men ikke påkrævet.
Barer
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter.
Butikker
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter. I shopping centre er 1 person per 20 kvadratmeter tilladt, og i mindre butikker er 1 person per 10-15 kvadratmeter tilladt. Masker er anbefalet.
Vandland (offentlige)
-
Ingen informationer
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Museer
Åbent
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Samme regler som normalt
Diskoteker / natteliv
Maks. 30% af den tilladte kapacitet.
Casinoer
Lukket
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Fra 1. juli flyves der til alle rejsemål i Grækenland. Der bliver taget stikprøver af coronatest i lufthavnene. Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Sundhedserklæring
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret. De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Du skal indenfor 24 timer udfylde dette skema: https://travel.gov.gr/#/. Hvis du ikke udfylder det, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Regler for transfer
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.