Holdbar

Mira Resort Maisonettes

En græsk filosof hævdede engang, at man ikke bare finder paradis, men at du er nødt til at gå på opdagelse efter det. Et klogt råd, som jeg altid tager med mig på mine rejser, og som har givet mig mange himmelske ferier. På den måde fandt jeg også Mira Resort Maisonettes på Lefkas, et himmelsk sted, hvor jeg tilbragte en uge. Dog havde jeg lidt hjælp, fra min ven Yannis, til at finde denne indkvartering.

På denne varme sommeraften insisterede Yannis på, at vi skulle nyde et glas vin sammen. Jeg var egentlig ret træt fra den lange vandretur vi havde taget, men Yannis var ikke til at stoppe. Det virkede som om, at han først her til aften rigtig kom til live, og han foreslog at vi slog et smut forbi Romina, ejeren af Mira Resort Maisonettes. Vi var alligevel i nærheden, sagde han. Kort tid efter, præcis i tide til solnedgangen, slog vi os ned på Rominas smukke solterrasse. Den store swimmingpool, et glas i hånden og det Ioniske hav for mine fødder: dette var det perfekte sted for en livsnyder som mig selv. Med et stort smil på mine læber, lænede jeg mig tilbage og besluttede mig for ikke at bevæge mig lige foreløbig, for jeg havde her fundet mit paradis. 

Værelsestyper

Det lille hyggelige Mira Resort Maisonettes har elleve huse der alle har en fantastisk udsigt til havet. Ved swimmingpoolen finder du komfortable liggestole, og der er også en tennisbane samt en hyggelig terrasse. Husene er beliggende på en bakke omgivet af en naturlig olivenlund og en oase af fred og ro.

Hvis du besøger Mira Resort i maj eller oktober, kan du prøve en gratis yoga time i den nye yoga-pavillon. Hvis du gerne vil gøre brug af dette tilbud, giv da gerne besked til os, når du booker. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
2-værelses lejlighed maisonette
2-3 personer
De hyggelige lyserøde huse er lyse og smagfuldt indrettet, og består af to etager på hver 22m2. I stueetagen finder du et soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse med brusebad og hårtørrer, samt egen terrasse med udemøbler. På førstesalen er et hyggeligt opholdsrum med satellit-tv, fuldt udstyret køkken og balkon. Morgenmaden er inkluderet, og bliver serveret i morgenmadsrestauranten ved swimmingpoolen. Godt at vide: Mira Resort Maisonette har en del trapper og er derfor ikke beregnet til gangbesværede. Lejlighederne er beregnet til to voksne og et barn på maks. 11 år. 

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Kort

Faciliteter

Generelt
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • Husdyr tilladt
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 0,50 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 10 meter, bredde 15 meter, dybde mellem 3,0 og 3,0 meter)
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane (udendørs tennisbane)
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.