• Farverige feriehuse
  • Spring i din private swimmingpool
  • Perfekt base til udflugter
  • Smuk udsigt til havet

Villas Esperides

Søskendeparret  Yiannis og Louika voksede op i landsbyen Lygia på Lefkas. Så tit de havde mulighed for det, vandrede de og deres forældre og bedsteforældre med madkurven under armen en tur op på toppen af Katouna-skråningerne. Her sad de så alle under et oliventræ og så ud over det azurblå hav, mens de lyttede til de gamle sagn om de græske guder og gudinder. 

Disse magiske myter blev inspirationskilden til Villas Esperides, som Yiannis og Louika lod opføre på det måske smukkeste sted på bakken. Og man ser og fornemmer deres kærlighed til stedet og alle de dyrebare erindringer fra den fælles opvækst overalt. I de farvestrålende villaer, der er opkaldt efter mytiske nymfer, i de autentiske, græske detaljer i indretningen og naturligvis i den maleriske udsigt.

Yiannis og Louikas gæstfrihed gør, at jeg føler mig hjemme med det samme. De har givet mig et rent og rummeligt værelse, nyplukkede æbler fra haven og masser af tips til ture i omgivelserne. Men inden da har jeg tænkt mig at slappe lidt af ved swimmingpoolen. Når jeg kigger ud over bakkerne, kan jeg næsten se dem for mig, den lille Yiannis og den lille Louika under oliventræet. Jeg lukker øjnene og drømmer videre om dette magiske sted!

Værelsestyper

Villas Esperides består af fire farvestrålende villaer, der ligger og pynter på Katouna-skråningerne. Villaerne ligger ikke tæt op ad hinanden, men i ro og fred, så du kan være helt dig selv.  Alle villaer er rummelige og indrettet med to værelser. Terrassen ligger på 1. sal, og herfra er der en pragtfuld udsigt over den turkisblå, private swimmingpool. Villaen er udstyret med Wi-Fi.
1-værelses villa
2-4 personer

Den pragtfulde villa er inddelt i en opholds- og en soveafdeling. Villaen er rummelig, og man kan sammenligne den med et stort studio. Indretningen er enkel, men hyggelig. Der er alt, hvad du har brug for til en afslappet ferie! Den åbne soveafdeling er indrettet med en dobbeltseng, men der er også en 2-personers sovesofa i opholdsstuen, hvor der er tv og radio. Fuldt udstyret minikøkken med køleskab, fryser, kogeplade med 4 blus, kaffemaskine samt toaster. Badeværelse med både bad og brusebad. Villaen har også vaskemaskine, tørretumbler, strygebræt samt strygejern. Der er en privat swimmingpool samt tagterrasse med bord, hyggekroge og en pragtfuld udsigt. Der er desuden også aircondition og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.