Beyond Villas

”Jamas!” Min gode ven Kostas og jeg hæver vores glas så højt, vi kan. ”På det gode liv på Lefkas”, siger jeg entusiastisk. Derefter nyder vi alle lækkerierne på bordet: oliven, kylling, gedeost, soltørrede tomater, sardiner og dejligt frisk brød.

Tidligere i dag købte jeg nogle lokale produkter på markedet i Agios Nikitas for at lave mezze, traditionelle græske småretter. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at jeg ville nyde dem på det, måske skønneste sted på Lefkas. Kostas og jeg kørte ad nogle stejle veje, indtil vi ikke kunne komme længere. Det ville vi heller ikke, for vi stod foran tre traditionelt byggede villaer: Beyond Villa’s.

Et stykke tid gik jeg målløs rundt. Jeg opdagede hurtigt, at hver villa har en privat pool, stilfuldt indrettede værelser og Mylos stranden kun lå et stenkast væk. Jeg kunne ikke få mine øjne væk fra dette skønne sted og de rå uberørte klipper. I hvert fald indtil den krydrede duft af mezze hev mig ud af mine dagdrømme. ”Kom Eliza, nu skal vi nyde det græske liv.”

Værelsestyper

Lige over stranden Mylos, ligger de tre villaer, Beyond Villa’s. Udsigten er som taget ud af en drøm: på den ene side ser du rå klipper der rejser sig op af havet, og på den anden side ser du det funklende hav.

Villaerne Aphrodite, Cronus og Poseidon er bygget i traditionel stil med natursten og træ. Indretningen i villaerne er moderne og frisk. Det der gør dette sted perfekt er, at hver villa har en privat pool, hammam og veranda med liggestole.

I nærheden af Beyond Villa’s ligger landsbyen Agios Nikitas. Her finder du markeder og tavernaer, der serverer lokale retter. Den større strand Kathisma ligger et stenkast væk.

3-værelses villa havudsigt privat swimmingpool
2-6 personer
Villaen har tre etager. I stueetagen finder du en sovesofa til to personer, tv, radio, dvd-afspiller og et spisebord. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, komfur, ovn, kaffemaskine, brødrister, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er også strygejern og strygebræt til rådighed. Endvidere er der på første sal et soveværelse med to enkeltsenge og et brusebad. Ad en trappe i stuen kommer du til et soveværelse med dobbeltseng, udsigt over den private pool og et badeværelse en suite med toilet, hårtørrer og privat hammam. Villaen er udstyret med Wi-Fi og ventilator i loftet. Ved den private swimmingpool er der en veranda og liggestole.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil kategori Mini (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: 4 stjerner
 • Ingen elevator
 • Safetybox
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
 • plads på parkeringspladsen: gratis
 • babyseng: (skal nævnes ved bestilling)
 • barnestol på værelset: gratis (skal nævnes ved bestilling)
 • aircondition: inkluderet i lejeprisen
 • safetybox på værelset: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 3,00 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool (gratis)
 • udendørs swimmingpool

Omgivelser

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
15ºC
18ºC
20ºC
24ºC
29ºC
31ºC
33ºC
27ºC
22ºC
17ºC
13ºC
Min. temp.
2ºC
7ºC
8ºC
10ºC
14ºC
18ºC
20ºC
21ºC
18ºC
15ºC
9ºC
3ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.