Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID
  1. Home
  2. Grækenland
  3. Lefkas
Lefkas

Ferie Lefkas

Fly information

Lefkas er en fantastisk ø at udforske i bil, så en fly & drive-ferie er ideelt! Du kan køre direkte fra bjergene på fastlandet og til Lefkas. Især om aftenen er køreturens udsigt, over de mange lys i landsbyerne, smuk. Du kører over broen til den nordlige del af Lefkas, og så begynder rejsen for alvor!

Seværdigheder på Lefkas

Med sit klare blå vand og sine hvide strande ligner Lefkas nærmest et caribisk paradis! Ud over de fantastiske strande, byder øen også på smukke vandreområder med masser af natur. Selvom Lefkas faktisk kaldes den hvide ø, er her utroligt grønt. På den nordlige del af øen finder du små landsbyer med stenhuse, hvor kvinderne stadig bærer traditionelt tøj. I den gamle del af Lefkas by, kan du få et godt indtryk af den flotte øs historie. Fra havnen i denne by sejler der også mange både til andre græske øer, så det er nemt at tage en tur på øhop, og en bådtur er desuden en sjov dagsudflugt!Hvis du kører mod syd, ender du i hyggelige byer som Sivota. Jeg kan tilbringe flere timer her på grund af alle de mange lokale kroer, der findes. Hver solferie prøver jeg en ny restaurant. De ligger også alle ved vandet, så du kan nyde den smukke udsigt sammen med dit måltid.Surfentusiaster kan slå sig løs i Vasiliki; ifølge de lokale er havnen en af de mest livlige på øen og er et sandt paradis for sejlere og surfere. Du finder derfor også flere butikker med surfudstyr her.

Kulinarisk rejse gennem Lefkas

Lefkas har ideelle betingelser for produktion af de friskeste produkter af bedste kvalitet, såsom olivenolie, honning, druer og vin. Du må ikke gå glip af at prøve Bertzami, som anses for at være Grækenlands bedste vin. En traditionel ret, du virkelig også bør prøve, er savoro, som er fisk med hvidløg, løg og rosmarin. Jeg bliver heller aldrig træt af de søde snacks, især nougat (madolato). Mmmh, min mund løber i vand, hver gang jeg tænker på græske lækkerier!

Vejret på Lefkas

Somrene på Lefkas er dejligt varme og solrige med temperaturer omkring 30 grader. Find et dejligt skyggefuldt sted ved din indkvartering, eller tag en dukkert i det flotte hav, når du trænger til at blive kølet ned. Det bliver heller aldrig rigtig koldt her om vinteren, men temperaturene kommer ned omkring 14 grader, så det bliver desværre lige koldt nok til en rigtig badeferie.

Ferie til Lefkas i Grækenland

Den græske ø Lefkas har fået sit navn efter de hvidfarvede strande og klipper ved Kap Lefkatas. Lefko er faktisk det græske ord for hvid. Kontrasten til det dybblå havvand nær de Ioniske Øer er lige overvældende, hver eneste gang man ser den. Lefkas er kendt for at have de bedste surfstrande i hele Grækenland, men også naturelskere får noget for pengene her. På den bjergrige vestlige del af øen finder du f.eks. stejle klipper og gyldne strande. Kører du gennem øens grønne indre? Så vil du endda finde vandfald. Læs videre for at få flere tips til sightseeing og en god ferie på Lefkas.

Lefkas: varm sol, frodig natur og fine strande

Hvis du ønsker en solferie med masser af fred og ro, er Lefkas det rette sted for dig! Her finder du mange smukke villaer og feriehuse med masser af privatliv og en fantastisk udsigt over den uspolerede natur. Hver bolig har sin egen autentiske atmosfære. Nyd en afslappende dag på din indkvartering, måske med en forfriskende dukkert i din egen swimmingpool. Eller tag på stranden og nyd solen og mærk det varme sand mellem tæerne. Kan du allerede mærke ferietrængen i maven? Så er det med at komme afsted til Lefkas!

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min. temp.
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC