Perler

Ktima Kares

Et øjeblik troede jeg, at jeg var kørt forkert, så stille var der på grusvejen til Ktima Kares. Stilheden blev dog hurtigt brudt, da Emmanouil Kampinis, ejeren af dette skønne lille kompleks kom ud og tog højlydt og hjerteligt imod mig.

Med et glas ouzo inden for rækkevidde begynder Monoli, som hans venner kalder ham, lidt senere at fortælle. Om hvor stolt han er over sin familie og Ktima Kares, der ligger midt ude i naturen med en storslået udsigt over bjergene og havet i det fjerne. At han har bygget sine ferielejligheder, en græsk taverna og en smukt beliggende villa (med privat swimmingpool) således, at alle gæster kan nyde de fantastiske, græske solnedgange, det gør ham bare endnu mere sympatisk i mine øjne. Det eneste råd, jeg kan give dig, er derfor: ’Oplev Monolis paradis med egne øjne og nyd det i fulde drag!’
 • Komfortabel feriebolig
 • Rolig beliggenhed
 • Omringet af vidunderlig natur
 • Swimmingpool med fantastisk udsigt
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Ktima Kares villaer og lejligheder ligger i stille og rolige omgivelser på den skønne ø Kreta. Stedet kan byde på en vidunderlig udsigt over bjergene, og i det fjerne skimter man det azurblå hav. Lejlighederne er hyggeligt og smagfuldt indrettet. Ifølge ejeren skal komforten altid være helt i top, og derfor har han sørget for, at du ikke kommer til at mangle noget. Ønsker du at udforske omgivelserne på cykel, kan du gøre brug af en af de gratis cykler, der står til din rådighed. Du kan også træne gratis på de forskellige fitnessapparater. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
4-værelses villa egen swimmingpool
2-12 personer

Den 4-værelses villa (Villa Kleopatra) på ca. 160 m2 med en spektakulær udsigt over bjergene, ligger helt uforstyrret nederst på bjerget og har en privat swimmingpool. Her er derfor helt fredeligt og roligt. I stueetagen finder du en dobbeltseng, en sovesofa, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med brusebad. På første sal finder du et soveværelse med dobbeltseng med en suite badeværelse med brusebad, en spisestue og et fuldt udstyret køkken. I et andet værelse er en sovesofa. På anden sal finder du stuen med en sovesofa, pejs og et fuldt udstyret køkken. På denne etage finder du også to badeværelser med brusebad og Hydro massage. Der er også to kvistværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge.

Køkkenerne er udstyret med køleskab med fryser, ovn og elkedel. Villaen har Wi-Fi, satellit-tv, DVD afspiller og aircondition. Der er to verandaer, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet og bjergene. 

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Studio
1-4 personer
De hyggelige studios befinder sig i stueetagen og har åbent opholdsrum med fuldt udstyret køkken. Der er et soveværelse med dobbeltseng. Endvidere badeværelse med brusebad og toilet, hårtørrer, jacuzzi, satellit-tv og dvd-afspiller, aircondition og stor veranda. Denne studio er beregnet til max fire voksne og en baby.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed
2-5 personer
Lejligheden befinder sig i en af rækkehusvillaerne og er indrettet i to etager. I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med brusebad og toilet. Endvidere fuldt udstyret køkken samt stue med pejs, fjernsyn, dvd-afspiller, badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer, aircondition og to verandaer. På 1. sal er der endnu et (åbent) soveværelse med dobbeltseng, aircondition og to verandaer. Du kan fra terrassen nyde den panoramiske udsigt over bjergene og mærke den indre ro brede sig. Lejligheden er beregnet til maksimalt fire voksne og et barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed
2-7 personer
Lejligheden befinder sig i en af rækkehusvillaerne og er indrettet i tre etager. I underetagen er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med brusebad, toilet og aircondition. Stueetage med fuldt udstyret køkken samt stue med pejs, fjernsyn, dvd-afspiller, og et soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltsenge, badeværelse med brusebad og toilet samt to verandaer. På den øverste etage er der et stort soveværelse med dobbeltseng, aircondition og to verandaer. Fra din veranda og terrasse kan du nyde den panoramiske udsigt over bjergene og mærke den indre ro brede sig.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Safetybox
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • Vaskeriservice: vaskeriservice: på stedet
 • Husdyr tilladt (kun små dyr / hunde)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 0,50 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(ferskvand)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Sauna

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.