Bryllupsrejse

Cressa Ghitonia Hotel & SPA

Jeg er på vej til Cressa Ghitonia på Kreta, et ophold, som jeg har booket for den kommende uge. Jeg følger skiltene ‘Cressa Ghitonia' gennem de smalle eventyrlige gader. Endelig ankommer jeg til en parkeringsplads og parkerer bilen, hvorefter jeg fortsætter videre til fods op mod landsbyen. Det er egentlig ret romantisk!

Vandreturen mod Cressa Ghitonia er dejligt beroligende. Efter et stykke tid ser jeg spaen på min venstre side. Jeg kan ikke vente på den massage, jeg har bestilt! Lidt længere fremme ser jeg et lille skilt, hvorpå der står ’reception’. Alt er bygget i autentisk stil, men det ser samtidig også meget luksuriøst ud. Jeg bliver hjerteligt modtaget af en venlig ung græsk kvinde: ejeren Maira.

Inden vi går ind, får jeg et glimt af poolen og glæder mig til at tage en forfriskende svømmetur i det kølige vand. Jeg følger med Maria ind i receptionen. Hun siger ’din svigermor vil komme til at holde af dig’ og forklarer mig, at dette er en græsk talemåde, de bruger når nogen ankommer ved spisetid. Jeg kan heller ikke vente på, at jeg får lov til at smage alle de lokale lækkerier! Jeg tager plads og indtager et glas Raki mens jeg smager på de græske retter og nyder solnedgangen. Hvis du gerne vil have en følelse af at forsvinde fra resten af verden for en tid, så er dette det helt rette sted!

 • Stemningsfyldt boutique hotel
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Unik indretning i alle værelser
 • Føl dig som en ven af huset
Bryllupsrejse

Bryllupsrejse

Den smukkeste dag i dit liv inkluderer også en unik bryllupsrejse. Derfor har jeg udvalgt en række specielle steder, der har den smule ekstra romantik og charme du leder efter til en bryllupsrejse. Når du foretager bookingen, så angiv at det er din bryllupsrejse. Jeg kan ofte arrangere lidt ekstra med ejeren!

 • Eventyrlige ferieboliger
 • En romantisk getaway for to
 • Med sans for detaljerne
 • En oase af ro for par

Værelsestyper

Cressa Ghitonia betyder 'Det græske kvarter' og er et helt specielt sted på Kreta. Højt oppe i den hyggelige bjerglandsby Sfaka har den græske familie Folia tryllet en del af deres charmerende, traditionelle bymiljø om til et unikt boutique hotel. De 15 idylliske byhuse fra 1800-tallet er hver især helt forskellige hvad angår både arkitektur og indretning. De er beliggende omkring et hyggeligt torv med turkis swimmingpool og familierestaurant, hvor man kan nyde både morgenmad og en lækker middag. Ikke alle huse har egen terrasse, men der er forskellige hyggekroge med havemøbler spredt over komplekset.
Cressa Ghitonia har også en traditionel SPA, hvor du (mod betaling) kan gøre brug af sauna, jacuzzi, hammam eller slappe af med en massage (skal reserveres). Der er endvidere en forretning, hvor du kan købe souvenirs og lokale produkter. Måske ikke nogen dårlig ide at tage en lille gave med til dem derhjemme?
Cressa Ghitonia er stedet for enhver, der ønsker at tilbringe ferien i unikke og autentiske omgivelser, men med alle moderne faciliteter, man kan ønske sig.
I restauranten serveres der morgenmad og middag (kan reserveres på stedet). Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel. Denne indkvartering er ikke egnet til gangbesværede. Obs! Alle sikkerhedsbokse befinder sig på værelserne, undtagen ved dobbeltværelserne. Her benytter du dig af en sikkerhedsboks i receptionen.
Dobbeltværelse superior (superior traditionelt værelse)
2-3 personer
De lyse og hvidkalkede værelser i autentisk stil har vidunderlig panoramaudsigt over havet og bjergene. Med dobbeltseng, sovesofa til en person og badeværelse. Satellit-tv, minibar og aircondition.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite type I (Cressa suite)
2-4 personer
De rummelige Cressa-suiter med detaljer i sten og træ er udført i hvert deres helt unikke design. Suiterne har en forhøjet dobbeltseng, komfortabel stue, badeværelse, minibar, satellit-tv og aircondition. Nogle af suiterne har en antik pejs eller brændeovn. Fra terrassen har du en vidunderlig panoramaudsigt.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type E (vintage house)
2-5 personer
Vintage-husene har alle autentiske stenhvælvinger eller pejse, der er restaureret, så den historiske udstråling er bevaret gennem tiderne. Endvidere sørger også de håndlavede møbler for en helt speciel og stemningsfuld udstråling. Hvert hus har et stort soveværelse og et lidt mindre soveværelse med dobbeltseng eller enkeltsenge eller en køjeseng til børnene. Der er et eller to badeværelser samt opholdsrum. Der er ikke noget køkken. Huset har aircondition, Wi-Fi og fjernsyn.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Dobbeltværelse standard (traditionelt værelse)
2 personer
Værelserne i autentisk stil ligger i et stort stenhus med unik atmosfære. Værelserne har hyggelig, landlig indretning med trælofter og murede vægge. Med dobbeltseng og badeværelse. Nogle af værelserne har terrasse med udsigt over bjergene, hvorfra du kan nyde de vidunderlige solnedgange. Værelset har aircondition og Wi-Fi. Du kan gratis gøre brug af en sikkerhedsboks, som du kan finde i receptionen.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Roomservice
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • souvenirbutik
 • Rengøring lejlighedshotel (lejligheder2 gange om ugen, hotelværelser2 gange om ugen)
 • safetybox på værelset: gratis
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant
 • Barer: Pool/snackbar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool (liggestole, parasol)
Wellness
 • Hamam (mod betaling)
 • Jacuzzi (mod betaling)
 • Sauna (mod betaling)
 • Massage (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter anbefalet
Offentlig transport
Tilladt
Brug af godkendte masker er påkrævet
Max antal personer samlet udendørs
Ubegrænset
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Borde skal være udenfor og med afstand imellem. Der må være 1 gæst per 2 kvadratmeter. Det maksimale antal gæster ved et bord er 6, undtagen ved familier med små børn. Personale skal bære masker. Dette er også anbefalet til gæster, men ikke påkrævet.
Barer
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter.
Butikker
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter. I shopping centre er 1 person per 20 kvadratmeter tilladt, og i mindre butikker er 1 person per 10-15 kvadratmeter tilladt. Masker er anbefalet.
Vandland (offentlige)
-
Ingen informationer
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Museer
Åbent
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Samme regler som normalt
Diskoteker / natteliv
Maks. 30% af den tilladte kapacitet.
Casinoer
Lukket
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Fra 1. juli flyves der til alle rejsemål i Grækenland. Der bliver taget stikprøver af coronatest i lufthavnene. Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Sundhedserklæring
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret. De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Du skal indenfor 24 timer udfylde dette skema: https://travel.gov.gr/#/. Hvis du ikke udfylder det, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Regler for transfer
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.