Yades Instyle Villas

Hver gang jeg er på Kreta, bliver jeg mere og mere forelsket i denne græske ø. Havet har en særlig blå farve, landsbyerne er autentiske og den lokale befolkning yderst gæstfri. Det er også tilfældet med Georges, ejeren af Yades Instyle Villas, som jeg mødte under en festlig aften i landsbyen Mochlos. Vi faldt i snak, og det varede ikke ret længe, før han med stolthed i stemmen fortalte mig om sit sted. Og da jeg er nysgerrig anlagt, ville jeg selvfølgelig gerne se det med egne øjne.

Vi kørte gennem øens bakkede landskab, og inden længe stod jeg foran et par unikke villaer. Vandet i de private swimmingpools spejlede aftenhimlen, og jeg mærkede, at der var en rar, afslappet atmosfære. Så faldt mit blik på udsigten fra swimmingpoolen – en vidunderlig havudsigt! Georges viste mig rundt i en af villaerne, der – som navnet siger – er særdeles stilfuld. Der var et lækkert wellness-rum, og også fra soveværelset var der en utrolig udsigt over havet. Han fortalte, at jeg kunne blive, hvis jeg havde lyst, og det lod jeg mig ikke sige to gange.

Her til morgen vågnede jeg ved, at den græske sol tittede ind ad vinduet, og jeg besluttede mig for at tage en dukkert i min private pool. Georges kiggede forbi for at fortælle mig, at der var yogatime lige om lidt, og at jeg kunne deltage, hvis jeg ville. I eftermiddag går jeg mig en god travetur til Richtis Gorge, et idyllisk vandfald. Eller jeg bliver liggende her. Det er det skønne  ved en ferie på Kreta: alt er muligt…
  • Moderne feriebolig
  • Swimmingpool med udsigt over havet
  • Pragtfuld solnedgang
  • Luksuriøse wellnessfaciliteter

Værelsestyper

Slap fuldstændigt af på en ferie på Kreta i Georges´ Yades Instyle Villas. Her kan du nyde den græske sol eller tage dig en dukkert i den private swimmingpool. Du kan også deltage i vinsmagning eller komme på madlavningskursus. Eller snup dig en yogatime, det hører nemlig også med til mulighederne.

På gåafstand finder du landsbyen Mochlos, hvor du kan opleve det autentiske, græske landliv. Landsbyens grotter er ligeledes et besøg værd. Når du tager på opdagelse på øen i din lejebil, vil du opleve en masse ældgamle oliventræer og fortryllende udsigter. Ejer Georges har i hvert fald masser af gode tips til dig, hvis du skulle løbe tør for ideer.
4-værelses villa
1-6 personer
Nyd ferien på Kreta i denne 4-værelses villa. Villaen har tre soveværelser, alle med dobbeltseng. De tre badeværelser har alle eget brusebad. Opholdsstue med hyggelige spiseplads og siddehjørne, hvor du kan nyde dit hjemmelavede måltid. Fuldt udstyret køkken med køleskab, kogeplader, fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister og opvaskemaskine. Der er en kælder med vaskemaskine og tørretumbler, og her finder du også en sauna og fitnessudstyr. Villaen er endvidere udstyret med tv, radio, aircondition, varme, strygejern og strygebræt. På terrassen kan du nyde udsigten over havet eller tage dig en dukkert i din private swimmingpool.

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.