Yades Instyle Villas

Hver gang jeg er på Kreta, bliver jeg mere og mere forelsket i denne græske ø. Havet har en særlig blå farve, landsbyerne er autentiske og den lokale befolkning yderst gæstfri. Det er også tilfældet med Georges, ejeren af Yades Instyle Villas, som jeg mødte under en festlig aften i landsbyen Mochlos. Vi faldt i snak, og det varede ikke ret længe, før han med stolthed i stemmen fortalte mig om sit sted. Og da jeg er nysgerrig anlagt, ville jeg selvfølgelig gerne se det med egne øjne.

Vi kørte gennem øens bakkede landskab, og inden længe stod jeg foran et par unikke villaer. Vandet i de private swimmingpools spejlede aftenhimlen, og jeg mærkede, at der var en rar, afslappet atmosfære. Så faldt mit blik på udsigten fra swimmingpoolen – en vidunderlig havudsigt! Georges viste mig rundt i en af villaerne, der – som navnet siger – er særdeles stilfuld. Der var et lækkert wellness-rum, og også fra soveværelset var der en utrolig udsigt over havet. Han fortalte, at jeg kunne blive, hvis jeg havde lyst, og det lod jeg mig ikke sige to gange.

Her til morgen vågnede jeg ved, at den græske sol tittede ind ad vinduet, og jeg besluttede mig for at tage en dukkert i min private pool. Georges kiggede forbi for at fortælle mig, at der var yogatime lige om lidt, og at jeg kunne deltage, hvis jeg ville. I eftermiddag går jeg mig en god travetur til Richtis Gorge, et idyllisk vandfald. Eller jeg bliver liggende her. Det er det skønne  ved en ferie på Kreta: alt er muligt…
  • Moderne feriebolig
  • Swimmingpool med udsigt over havet
  • Pragtfuld solnedgang
  • Luksuriøse wellnessfaciliteter

Værelsestyper

Slap fuldstændigt af på en ferie på Kreta i Georges´ Yades Instyle Villas. Her kan du nyde den græske sol eller tage dig en dukkert i den private swimmingpool. Du kan også deltage i vinsmagning eller komme på madlavningskursus. Eller snup dig en yogatime, det hører nemlig også med til mulighederne.

På gåafstand finder du landsbyen Mochlos, hvor du kan opleve det autentiske, græske landliv. Landsbyens grotter er ligeledes et besøg værd. Når du tager på opdagelse på øen i din lejebil, vil du opleve en masse ældgamle oliventræer og fortryllende udsigter. Ejer Georges har i hvert fald masser af gode tips til dig, hvis du skulle løbe tør for ideer.
4-værelses villa
1-6 personer
Nyd ferien på Kreta i denne 4-værelses villa. Villaen har tre soveværelser, alle med dobbeltseng. De tre badeværelser har alle eget brusebad. Opholdsstue med hyggelige spiseplads og siddehjørne, hvor du kan nyde dit hjemmelavede måltid. Fuldt udstyret køkken med køleskab, kogeplader, fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister og opvaskemaskine. Der er en kælder med vaskemaskine og tørretumbler, og her finder du også en sauna og fitnessudstyr. Villaen er endvidere udstyret med tv, radio, aircondition, varme, strygejern og strygebræt. På terrassen kan du nyde udsigten over havet eller tage dig en dukkert i din private swimmingpool.

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Ja
Obligatorisk i det offentlige rum og på offentlige steder.
Covid-test inden afrejse
Ja
Alle passagerer over 5 år skal påvise en negativ test (PCR-test) ved ankomst, hvilket kan tages op til 72 timer før ankomst til Grækenland. Certifikaterne skal være skrevet på engelsk og indeholde rejsendes navn og pas/nationale ID-nummer. PCR-test bør kun udføres på certificerede laboratorier (National Reference Laboratories, National Public Health Laboratories eller private laboratoriers akkrediteret af respektive nationale akkrediteringsorganer). Certifikater, der ikke opfylder ovenstående kriterier, vil ikke blive accepteret. Det er forbudt at forfalske certifikater.
Covid-test på destinationen
Afhængig
Tilfældig test mulig ved ankomsten
Sundhedserklæring
Ja
De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Karantæne
Ja

Fra d. 15 maj er der ingen karantæne.

7 dages karantæne ved ankomst med undtagelse af destinationer med følgende lufthavne: Athen, Thessaloniki, Heraklion, Chania, Rhodos, Kos, Mykonos, Santorini og Korfu.

Maksimalt antal personer udendørs
Ja
3 personer sammen.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Fra kl. 22 - 05.
Restauranter
Åben
Kun udendørs borde med sikker afstand mellem bordene.Der kan være 1 gæst pr. to kvadratmeter. Maks. 6 gæster ved et bord (På Poros maks. 4), bortset fra familier med mindreårige børn. Personale er pålagt at bære mundbind. Dette er anbefalet, men ikke obligatorisk for gæster. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Barer
Åben
Kun åben udendørs. Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Butikker
Åbent
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. I indkøbscentre er 1 person pr. 20 kvadratmeter tilladt og i mindre butikker er 1 person pr. 15 eller 10 kvadratmeter tilladt. Det anbefales at bruge mundbind.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Nej
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Lufthavn
Åbent
Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret.
Regler for transfer
Ja
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)
Offentlig transport og taxi
Ja
På følgende destinationer er visse kapaciteter tilladt: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (bus/metro maks. 65%, båd maks. 80% og Taxi/bil normal kapacitet), Chalkidiki (bus/metro maks. 50%, båd maks 65%, Taxi maks. 3 personer og bil normal kapacitet), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (bus/metro maks. 50%, båd maks. 50%, Taxi maks. 2 personer og bil maks. 4 personer)
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular senest 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Du skal senest 24 timer før afrejse have udfyldt denne form. Hvis du ikke har udfyldt formen, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Godt at vide
Besøg denne hjemmeside her for opdateret info.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.