Yades Instyle Villas

Hver gang jeg er på Kreta, bliver jeg mere og mere forelsket i denne græske ø. Havet har en særlig blå farve, landsbyerne er autentiske og den lokale befolkning yderst gæstfri. Det er også tilfældet med Georges, ejeren af Yades Instyle Villas, som jeg mødte under en festlig aften i landsbyen Mochlos. Vi faldt i snak, og det varede ikke ret længe, før han med stolthed i stemmen fortalte mig om sit sted. Og da jeg er nysgerrig anlagt, ville jeg selvfølgelig gerne se det med egne øjne.

Vi kørte gennem øens bakkede landskab, og inden længe stod jeg foran et par unikke villaer. Vandet i de private swimmingpools spejlede aftenhimlen, og jeg mærkede, at der var en rar, afslappet atmosfære. Så faldt mit blik på udsigten fra swimmingpoolen – en vidunderlig havudsigt! Georges viste mig rundt i en af villaerne, der – som navnet siger – er særdeles stilfuld. Der var et lækkert wellness-rum, og også fra soveværelset var der en utrolig udsigt over havet. Han fortalte, at jeg kunne blive, hvis jeg havde lyst, og det lod jeg mig ikke sige to gange.

Her til morgen vågnede jeg ved, at den græske sol tittede ind ad vinduet, og jeg besluttede mig for at tage en dukkert i min private pool. Georges kiggede forbi for at fortælle mig, at der var yogatime lige om lidt, og at jeg kunne deltage, hvis jeg ville. I eftermiddag går jeg mig en god travetur til Richtis Gorge, et idyllisk vandfald. Eller jeg bliver liggende her. Det er det skønne  ved en ferie på Kreta: alt er muligt…
 • Moderne feriebolig
 • Swimmingpool med udsigt over havet
 • Pragtfuld solnedgang
 • Luksuriøse wellnessfaciliteter

Værelsestyper

Slap fuldstændigt af på en ferie på Kreta i Georges´ Yades Instyle Villas. Her kan du nyde den græske sol eller tage dig en dukkert i den private swimmingpool. Du kan også deltage i vinsmagning eller komme på madlavningskursus. Eller snup dig en yogatime, det hører nemlig også med til mulighederne.

På gåafstand finder du landsbyen Mochlos, hvor du kan opleve det autentiske, græske landliv. Landsbyens grotter er ligeledes et besøg værd. Når du tager på opdagelse på øen i din lejebil, vil du opleve en masse ældgamle oliventræer og fortryllende udsigter. Ejer Georges har i hvert fald masser af gode tips til dig, hvis du skulle løbe tør for ideer.
4-værelses villa
1-6 personer
Nyd ferien på Kreta i denne 4-værelses villa. Villaen har tre soveværelser, alle med dobbeltseng. De tre badeværelser har alle eget brusebad. Opholdsstue med hyggelige spiseplads og siddehjørne, hvor du kan nyde dit hjemmelavede måltid. Fuldt udstyret køkken med køleskab, kogeplader, fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister og opvaskemaskine. Der er en kælder med vaskemaskine og tørretumbler, og her finder du også en sauna og fitnessudstyr. Villaen er endvidere udstyret med tv, radio, aircondition, varme, strygejern og strygebræt. På terrassen kan du nyde udsigten over havet eller tage dig en dukkert i din private swimmingpool.

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Safetybox (på værelset)
 • Roomservice
 • Parkeringsgarage
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • Bagageopbevaring
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på værelset: gratis
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 0,50 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool (saltvand, liggestole (gratis), parasol (gratis))
Sportsfaciliteter
 • Vandski (mod betaling)
 • Vandsport
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter anbefalet
Offentlig transport
Tilladt
Brug af godkendte masker er påkrævet
Max antal personer samlet udendørs
Ubegrænset
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Borde skal være udenfor og med afstand imellem. Der må være 1 gæst per 2 kvadratmeter. Det maksimale antal gæster ved et bord er 6, undtagen ved familier med små børn. Personale skal bære masker. Dette er også anbefalet til gæster, men ikke påkrævet.
Barer
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter.
Butikker
Åbent
Antal gæster afhænger af antal personer per kvadratmeter. I shopping centre er 1 person per 20 kvadratmeter tilladt, og i mindre butikker er 1 person per 10-15 kvadratmeter tilladt. Masker er anbefalet.
Vandland (offentlige)
-
Ingen informationer
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ikke tilladt
Museer
Åbent
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Samme regler som normalt
Diskoteker / natteliv
Maks. 30% af den tilladte kapacitet.
Casinoer
Lukket
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Fra 1. juli flyves der til alle rejsemål i Grækenland. Der bliver taget stikprøver af coronatest i lufthavnene. Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Sundhedserklæring
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret. De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Du skal indenfor 24 timer udfylde dette skema: https://travel.gov.gr/#/. Hvis du ikke udfylder det, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Regler for transfer
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.