Daphnis Villas

Jeg tager en slurk af min vin, mens solen langsomt forsvinder ude i horisonten. Jeg nyder udsigten over poolen, havet og bjergene. Kreta viser sig fra sin allersmukkeste side! Min villa er måske endda endnu mere idyllisk om aftenen end om dagen, for den nedgående sols stråler hyller villaerne i et pragtfuldt skær. ”Kommer du og griller sammen med os i aften, Eliza?” spørger min søde værtinde. Jeg nikker, ”jeg kommer lige om lidt!” Jeg vil nyde de allersidste stråler, inden solen går ned i havet. Lidt efter går jeg hen til grillen. ”Eliza! Du kommer lige til tiden, maden er ved at være færdig.” Den skønne duft af stegt kød kombineret med græske krydderurter finder vej til mine næsebor, og først nu går det op for mig, at jeg er hundesulten. Jeg sætter mig og nyder den gode mad og det hyggelige selskab. Kan man ønske sig en skønnere aften …
 • Stemningsfulde villaer
 • Gåafstand til stranden
 • Tæt på hyggelige restauranter
 • De venlige ejere står altid klar

Værelsestyper

Daphnis Villas består af fire villaer: Chloe, Ioli, Fedra og Danae, der alle er beliggende omkring swimmingpoolen. De har en pragtfuld udsigt over havet og bjergene, og hver villa har egen parkeringsplads. Stedet kan byde på fitness- (gratis) og saunafaciliteter (mod betaling). Det er også muligt at leje cykler. Swimmingpool med jacuzzi. For de mindste er der et børnebassin. Daphnis Villas har en stor have med legeplads til børnene og bordtennisbord. Det er også muligt at grille. Daphnis Villas’ ejer vil gøre alt for, at du får et fantastisk ophold med unikke oplevelser.
4-værelses villa
1-6 personer
Hver villa har tre soveværelser,  badeværelse og toilet. Villaerne er i tre etager. Overalt er der smukke egetræsgulve af fineste kvalitet. I stuen er der opholdsstue, spisestue, køkken og toilet. Stuen er udstyret med fladskærms-tv med satellitforbindelse samt cd- og dvd-afspiller. Spisestuen ligger ved siden af stuen, og herfra er der en skøn udsigt over swimmingpoolen. Fuldt udstyret køkken med køleskab, gaskomfur med 4 blus, (mini)ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine samt vaskemaskine. I stueetagen er der også et toilet. På 1. sal finder du to soveværelser og et badeværelse. Det ene soveværelse har dobbeltseng, rummeligt garderobeskab samt fladskærms-tv, det andet har to enkeltsenge, garderobeskab samt balkon med skøn udsigt over swimmingpoolen. Badeværelset af marmor har bad, brusebad, toilet samt hårtørrer. På 1. sal er der også en stor veranda med sofahjørne til seks personer. Herfra har du en fantastisk udsigt over havet og Lefka Ori. På 2. sal er der et hyggeligt ’loft’ med to enkeltsenge og et garderobeskab.

Hver villa har egen terrasse med swimmingpool. Her finder du et bord med seks stole samt solsenge og en parasol. 

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Samlet antal værelser: 4
 • Safetybox
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • bager (i nærheden)
 • Rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Tilkøb
 • ekstra sæt håndklæder: på forespørgsel (betales lokalt)
 • ekstra lagensæt: på forespørgsel (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • Børnepool
 • udendørs swimmingpool (længde: 12 meter, bredde 8 meter, dybde mellem 0,7 og 1,5 meter)(ferskvand, liggestole, parasol, udendørs møbler)
Sportsfaciliteter
 • Bordtennis
 • Cykeludlejning
 • Cykeludlejning (gratis)
Wellness
 • Sauna (mod betaling)
 • Fitnessrum

Omgivelser

Adresse

pirgos psilonerou, Chania, Greece

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
12ºC
15ºC
17ºC
20ºC
25ºC
30ºC
32ºC
31ºC
29ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
16ºC
13ºC
8ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.