Kulinarisk

Eliathos

De sidste par dage har jeg følt mig helt lyksalig. Det er ikke kun, fordi jeg er på Kreta, en af mine personlige favoritter, men fordi jeg i dag tager til en landsby, jeg kender ud og ind: Archanes. Den her gang overnatter jeg i Eliathos. Her findes alle de ingredienser, der skal være til stede for at have en problemløs og afslappet ferie. De naturlige omgivelser omkring komplekset er idylliske og alt ånder fred og ro. Husene med de grønne og brune skodder for vinduerne er rummelige, hyggelige og smagfuldt indrettet i de traditionelle farver, der er kendetegnende for Archanes-regionen. Da jeg efter en forfriskende dukkert i swimmingpoolen vil installere mig i en af liggestolene, bliver jeg pludselig overvældet af den fantastiske udsigt. Der er grønt overalt, og oliventræerne og bjerget Giochtas står i skarp silhuet mod den lysende blå himmel. Jeg griber mit kamera og tager et par panorama-fotos. Dem hænger jeg op, så snart jeg er kommet hjem, så jeg kan bevare dette lyksalige øjeblik for altid.
 • Charmerende lejligheder
 • Smag autentiske retter i restauranten
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Deltag i et madlavningskursus

Opdag det lokale køkken ved denne kulinariske indkvartering

Man kan selv svinge grydeskeen i Eliathos-lejlighederne, men hvis du hellere vil slappe af og forkæles lidt om aftenen, er Eliathos-restauranten ‘the place to be’! Her tilbereder man superlækre, græske retter, der er inspireret af det kretensiske køkken. Er du lidt misundelig på de lokale kokke? Lad dem give dig en masse gode tips på en af de mange madlavningsworkshops, der bliver afholdt her.

Kulinarisk

Kulinarisk

Ved mine kulinariske ferieboliger kan du, for eksempel, bage hjemmelavet brød i en stenovn, plukke vindruer i markerne omkring en agriturismo til den hjemme-producerede vin, eller kokken i den traditionelle restaurant kan hente friske grøntsager fra haven. Løber dine tænder også allerede i vand?

 • Ferieboliger med atmosfære
 • Kulinariske smagsoplevelser
 • Prøv det lokale køkken
 • Lad dig overraske af unikke råvarer

Værelsestyper

Eliathos er et unikt kompleks beliggende ved foden af Giouchtas let skrånende bjergskråninger på et af de smukkeste steder på Kreta. På området ligger otte maleriske små huse med hvert deres eget inspirerende græske navn. Husene er delvist anlagt som rækkehuse og bygget i venetiansk stil, som er så kendetegnende for Archanes’ til kulturarv udråbte landsbykerne. Husene har en usædvanlig charmerende udstråling både indvendig og udvendig og er udstyret med al moderne komfort. Det er mod betaling muligt at booke morgenmad, der nydes i et fællesrum. Der kan mod betaling gøres brug af vaskeservicen.

Den omkringliggende have er fuld af krydderurter og forskellige slags frugter. Og er du vild med kulinariske oplevelser, så er det også muligt at deltage i et madlavningskursus! Derudover tilbyder de pilates og ridning. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
3-værelses lejlighed type B
2-4 personer
Husene Cassiope og Orion har begge et areal på 111 m2. De har smagfuldt indrettet stue med sofahjørne, pejs, komplet udstyret køkken med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel og ovn. På 1. sal er der et soveværelse med enkeltsenge, badeværelse og balkon. På 2. sal er der endnu et soveværelse med enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad. Husene har aircondition, safe, WIFI, kabel internetforbindelse (gratis), bøger samt satellit-tv. Fra din egen møblerede terrasse har du udsigt til haven, landsbyen Archanes og Heraklion-bugten. Det er ikke alle husene der har egen parkeringsplads, men der er parkeringspladser til rådighed ved hotellet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type C
2-6 personer
Lejlighederne Select, Vereniki og Andromeda, Pegasos og Perseas er på 96 m2 eller 116 m2. Lejlighederne ligger delvis under jorden og består af en hyggelig opholds-/spisestue med en komfortabel 2-personers sovesofa og et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser ovn og kaffemaskine. Badeværelset, og der er to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse. Du har aircondition, safe, WIFI, bøger, kabelinternet og satellit-tv. Fra din private terrasse, som du når via en smal trappe, har du udsigt til haven, landsbyen Archanes og Heraklion-bugten. Det er ikke alle husene der har egen parkeringsplads, men der er parkeringspladser til rådighed ved hotellet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type A
2-6 personer
Husene Iridanos og Sirios har begge et areal på 108 m2. De har smagfuldt indrettet stue med sofahjørne, pejs, komplet udstyret køkken med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel og ovn. I stueetagen er der endvidere et badeværelse og et soveværelse med to enkeltsenge. På det halvåbne loft er der endnu et badeværelse med brusebad og soveværelse med to enkeltsenge. Derudover er der på 1. sal også et åbent værelse med enkeltsenge. Husene har aircondition, safe, WIFI, kabel internetforbindelse (gratis), bøger samt satellit-tv. Fra den møblerede terrasse har du udsigt til haven, landsbyen Archanes og Heraklion-bugten. Det er ikke alle husene der har egen parkeringsplads, men der er parkeringspladser til rådighed ved hotellet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Studio i to etager
1-3 personer
Husene Avgerinos og Aposperites er begge på 57 m2. De har en hyggelig stue med sovesofa, der er soveplads for en evt. tredje person. Endvidere minikøkken med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel og ovn. Badeværelset er udstyret med brusebad og hårtørrer. En åben trappe i stuen fører op til 1. sal, hvor der er soveværelse med to enkeltsenge. Dit studio har aircondition, safe, WIFI, kabel internetforbindelse (gratis), bøger samt satellit-tv. Fra din egen møblerede terrasse har du udsigt til haven, landsbyen Archanes og Heraklion-bugten. Det er ikke alle husene der har egen parkeringsplads, men der er parkeringspladser til rådighed ved hotellet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: 4 nøgler
 • samlet antal værelser: 10
 • reception
 • ingen elevator
 • safetybox (på værelset: gratis)
 • lobby
 • parkeringsplads (begrænset antal)
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • have
 • solterrasse
 • vaskeriservice
 • rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant, à la carte-restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 0,50 € pr. enhed pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool (længde: 10 meter, bredde 6 meter, dybde mellem 1,5 og 1,5 meter)(ferskvand, liggestole)
Wellness
 • Massage

Omgivelser

Adresse

POBOX 6, Arhanes, Greece

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.