Perler

Megalithari Villas

“Jeg har altid drømt om sådan et sted.” Min vært Spyros peger på sine Megalithari Villas. Den her uge overnatter jeg i en af villaerne. Vi sidder sammen i solen ved min private swimmingpool og har lige tændt for grillen. “At jeg engang kunne bygge en villa omgivet af gamle oliventræer tæt ved havet. Hvor man hørte cikaderne om aftenen og kunne sidde og se op på stjernehimlen. Hvor der er fred og ro. Hvor enhver er velkommen til at kigge forbi, fordi der er masser af plads.” Spyros ler stolt. Villaerne er muret op af ældgamle sten, der er fundet i omgivelserne, og der er anvendt naturlige materialer i den afsluttende byggefase. Indretningen er Spyros’ bud på autentisk Korfu-stil i en moderne udformning.

Det er med rette, at Spyros er stolt som en pave. Han voksede op i en fattig familie, og hver gang han kørte langs kysten, tænkte han: Når jeg engang bliver voksen…. Han lærte at bygge huse. Som succesfuld entreprenør er hans drøm gået i opfyldelse nøjagtigt på det sted, hvor jeg befinder mig her og nu. “Der er ingen grænser for dine drømme! Den, der drømmer, lever intenst,” tilføjer Spyros med et drømmende blik.
 • Moderne villaer
 • Spring i din private swimmingpool
 • En fantastisk solnedgang
 • Lys og frisk indretning
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Megalithari Villas består af seks pragtfulde villaer beliggende på den nordvestlige del af øen Korfu et par kilometer fra de kendte sandstrande ved Arillas, St. Georges Bay og San Stefanos Beach. Rolig, lidt mere afsides beliggenhed, men med en lille bil til rådighed har du alt inden for rækkevidde. Villaerne er bygget op ad bjergskråningerne og er omgivet af ældgamle oliventræer. Du har en imponerende udsigt over dalen, det blå hav og de fantastiske solnedgange. Indretningen er tilpasset øens traditionelle græske stil, fx er det typiske, mørke træ kombineret med hvid, moderne komfort. Villaerne er i ét plan og har privat swimmingpool. Ved ankomst finder du en velkomstpakke med mælk, frisk frugt samt en lækker flaske vin i din villa!
Klik på billederne for at se de forskellige værelsestyper. Under billederne ser du en beskrivelse af, hvilken værelsestype det er.

Megalithari Villas har 12 elcykler, hvoraf 6 er til voksne og 6 er i børnestørrelse. Disse kan I leje mod betaling på stedet. Her er kørestol-venlige værelser. Skulle du være interesseret i disse værelser, så angiv dette ved booking.
3-værelsesvilla almindelig
2-6 personer
Villaerne (75m2) har alle privat have med egen swimmingpool på 42m2, liggestole samt muret grill. Poolen er egnet til børn. Hver villa har en royal stue med pejs, to sofasenge, fladskærms-tv, satellit-tv samt dvd-afspiller. Køkkenniche med bl.a. køleskab, fryser, kaffemaskine, mikroovn, toaster, ovn samt opvaskemaskine. To soveværelser til to personer (et med dobbeltseng og et med enkeltsenge) og to badeværelser, det ene med jacuzzi/bad, det andet med brusebad. Begge badeværelser har hørtørrer samt Hydro massage. Villaerne har aircondition, varme, sikkerhedsboks, strygebræt og strygejern, hårtørrer og Wi-Fi. To af de tre 3-værelses villaer har en seperat børnepool.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelsesvilla luksus
2-6 personer

Disse seks nye villaer (90 m2) har alle privat have med egen swimmingpool på 42m2, liggestole samt muret grill. Villaerne har en rummelig stue med pejs, to sovesofaer, fladskærms satellit-tv, radio samt dvd-afspiller. Der er et åbent køkken med køleskab, fryser, komfur, kaffemaskine, elkedel, mikroovn, brødrister og opvaskemaskine. Der er to soveværelser til to personer. Det første soveværelse har en dobbeltseng og fladskærms-tv. Det andet soveværelse har to enkeltsenge. Der er to badeværelser, det ene med jacuzzi og det andet med bruser. Begge badeværelser har Hydro massage, toilet og hårtørrer. Villaerne er udstyret med aircondition, varme, pejs, pengeskab, strygejern og strygebræt og Wi-Fi.

 

Disse tre nye villaer er ideelle til familier med børn. I poolen er en særlig lavvandet børnepool bygget ind.

Luksus villaerne tilbyder mere privatliv end de almindelige villaer. De tre luksus villaer ligger ca. 15 meter fra hinanden, og er beliggende 50 meter fra de generelle villaer.

 

Luksus villaerne er stadig under opbygning. I begyndelsen af 2016 står de klar. De sidste billeder fra indkvarteringsbillederne er for, at give et indtryk af de nye villaer.


Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: 4 stjerner
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception
 • Safetybox (på værelset)
 • Parkeringsgarage
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • trådløs internet på værelset (gratis), log på med op til 1 enheder
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Bagageopbevaring
 • Rengøring af værelset 6 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • Børnepool(separat, ferskvand)
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, liggestole, parasol)
Wellness
 • Jacuzzi

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.