Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
  1. Home
  2. Grækenland
  3. Korfu
Korfu

Ferie Korfu

Ferier på Korfu

Øen Korfu i det Ioniske hav bliver jeg aldrig træt af. Det er en hel særlig del af Grækenland! De hundredvis af små bugter, de hyggelige landsbyer, den smukke natur og den rige historie gør, at øen altid lokker dig tilbage. Det bakkede landskab med de mange cypresser, de blomstrende oleanderbuske og oliventræerne udfordrer til aktive cykelture med mountainbiken. Og efter en lang dag med billedskønne udsigter smager et glas ouzo på en typisk græsk taverna bare himmelsk!

Rejser med seværdigheder på Korfu

Korfu stjal mit hjerte i det øjeblik, jeg kørte ind på landsbyernes brolagte gader. Her ser man de gamle koner sidde med deres komboloi-kæde, hvilket ikke er det samme som en rosenkrans. De lader perlerne glide langsomt gennem fingrene, hvilket virker afslappende. Da jeg også selv holder af afslappende gøremål, er Korission-søen et af mine favoritsteder. Det fredede naturområde er det perfekte sted at slappe af. Vidste du, at den berømte kejserinde Sissi valgte den græske ø Korfu til sit helt private ferieparadis? Hvis du er nysgerrig efter at se kejserindens sommerresidens, skal du tage til Achilleion-paladset. Paladset er omgivet af en pragtfuld have, og herfra har du en mageløs udsigt over øen. Den allersmukkeste udsigt er fra Korfus højeste punkt, Pantokrator-bjerget. Herfra kan man endda skimte Albanien i det fjerne!

Kulinariske rejser på Korfu

Korfu kan byde på de lækreste græske specialiteter som fx feta, snacks med spinat og græske salater. Men Korfu har også lækkerier som sofrito og pastitsáda. Når jeg rejser på Korfu, leder jeg altid efter restauranter, hvor den lokale specialitet bourdéto serveres. Denne rige, sammenkogte ret, med bl.a. hvidfisk, løg og olivenolie, er en fest for alle sanser!

Vejret på Korfu

Korfu befinder sig i det Ioniske hav, ligesom Lefkas og Zakynthos, og har på grund af den lidt mere nordlige beliggenhed et lidt køligere klima end de fleste andre græske øer. Somrene er dog varme med temperaturer over 30 grader. Det fryser næsten aldrig om vinteren, og gennemsnitstemperaturen befinder sig omkring de 13 grader.

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
15ºC
19ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
34ºC
27ºC
23ºC
18ºC
14ºC
Min. temp.
2ºC
7ºC
8ºC
10ºC
14ºC
19ºC
21ºC
21ºC
17ºC
13ºC
10ºC
5ºC