Anemolia

Da jeg åbner øjnene, ser jeg en fiskestime svømme forbi mig. Jeg kan ikke holde vejret længere, så jeg svømmer op til overfladen. Jeg kommer op for at trække vejret og mærker solen skinne på mit ansigt. En bølge bringer mig lidt tættere på stranden, og jeg kan igen nå bunden med mine tæer. Jeg kigger ind på Sarakinikos kridhvide sandstrand og beslutter mig for, at det er tid til at gå ind på land og finde noget at spise. Heldigvis har jeg hørt, at man også kan få lækker mad der, hvor jeg skal sove i nat…

Da jeg ankommer ved Anemolia, bliver jeg modtaget med åbne arme af Kleopatra. Sammen med sin mand Christos og søn Nikos driver de dette dejlige hotel. ”Eliza, jeg tænker, at du har lyst til noget lækkert”, siger Kleopatra og læser mine tanker. Hun tager mig med hen til sin restaurant og anbefaler mig at prøve hendes favorit fra menukortet – en ret som bliver bagt i træovnen. Jeg lader mig overraske!

Med en god følelse i kroppen, efter et fantastisk måltid, vil jeg finde mit værelse. Men først går jeg lige en runde ved hotellet. De autentiske bygninger er bygget med fine detaljer, natursten og hvide farver. På de hyggelige balkoner hænger der hvide gardiner, der kan give lidt skygge fra solen. Da jeg kommer ind på mit værelse, bliver jeg overrasket over den moderne, men stemningsfyldte indretning. Senere ligger jeg i min seng og falder i søvn til lyden af havet og drømmer om en frisk dukkert i swimmingpoolen. Dét er det første, jeg vil gøre i morgen!

 • Stemningsfyldt hotel
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Direkte ved havet
 • Smag autentiske retter i restauranten

Værelsestyper

Anemolia er et autentisk hotel med moderne indrettede værelser. Udover en dejligt kølende swimmingpool, er der også en strand lige ved siden af indkvarteringen. Ved swimmingpoolen står der liggestole og parasoller, der kan benyttes gratis. Swimmingpoolen er en offentlig pool. Den må bruges af personer, der ikke bor på hotellet, men der er aldrig specielt travlt. Hotellet er børnevenligt.

Anemolia har en bar og en restaurant, hvor du kan spise traditionelle græske retter. Hvis du hellere vil spise på dit værelse, kan du benytte dig af roomservice. Mod betaling kan du bestille en massage. Receptionen er åben fra kl. 11 til 19. Du kan benytte dig af pengeskabe på dit værelse og ved receptionen. Hvis du en dag ikke har lyst til at køre selv, kører der en shuttlebus til byen Parga fra hotellet. Wi-fi er gratis. Anemolia er tilgængelig for personer med handicap.
Dobbeltværelse
1-4 personer
Dobbeltværelset er beregnet til to voksne og to børn til og med 12 år. På værelset står der en enkeltpersonssovesofa og en dobbeltseng. For barn nummer to kan der blive sat en ekstra sammenklappelig seng ind på værelset. På badeværelset er der brusebad, vask og toilet. Du kan benytte dig af en føntørrer, badesandaler og en badekåbe. I køkkenet er der køleskab med fryseboks. Desuden er der kaffe- og te-faciliteter samt strygejern og -bræt. Værelset har et siddehjørne med tv og telefon. Der er en balkon, hvor du kan sidde og nyde solen. Værelset er røgfrit, og til nedkøling er der en aircondition.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 11:00 - 19:00)
 • Safetybox (på værelset; i receptionen)
 • Roomservice
 • Shuttlebus ( til centrum af til Parga)
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • Turistskat (betales kontant)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. dag
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Græsk restaurant
 • Barer: Udendørs bar
Børn
 • Babyseng (begrænset antal)
 • Barnestol (begrænset antal)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: ca. 3,00 € pr. enhed pr. nat betales kontant (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, liggestole, parasol)
Wellness
 • Massage (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbin
Ja
Skyldig i offentliga och öppna utrymmen
Covid-test inden afrejse
Ja
Alle passagerer over 5 år skal påvise en negativ test (PCR-test) ved ankomst, hvilket kan tages op til 72 timer før ankomst til Grækenland. Certifikaterne skal være skrevet på engelsk og indeholde rejsendes navn og pas/nationale ID-nummer. PCR-test bør kun udføres på certificerede laboratorier (National Reference Laboratories, National Public Health Laboratories eller private laboratoriers akkrediteret af respektive nationale akkrediteringsorganer). Certifikater, der ikke opfylder ovenstående kriterier, vil ikke blive accepteret. Det er forbudt at forfalske certifikater.
Covid-test på destinationen
Afhængig
Tilfældig test mulig ved ankomsten
Sundhedserklæring
Ja
De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Karantæne
Ja
7 dages karantæne ved ankomst med undtagelse af destinationer med følgende lufthavne: Athen, Thessaloniki, Heraklion, Chania, Rhodos, Kos, Mykonos, Santorini og Korfu.
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen restriktioner
Maks. 9 personer på følgende destinationer: Kreta, Zakynthos, Poros, Mykosos, Chalkidiki, Lesbos
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Der er udgangsforbud efter kl.19
Restauranter
Lukket
Kun udendørs borde med sikker afstand mellem bordene.Der kan være 1 gæst pr. to kvadratmeter. Maks. 6 gæster ved et bord (På Poros maks. 4), bortset fra familier med mindreårige børn. Personale er pålagt at bære mundbind. Dette er anbefalet, men ikke obligatorisk for gæster. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Barer
Lukket
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Butikker
Åbent
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. I indkøbscentre er 1 person pr. 20 kvadratmeter tilladt og i mindre butikker er 1 person pr. 15 eller 10 kvadratmeter tilladt. Det anbefales at bruge mundbind.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Nej
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
 Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Lufthavn
Åbent
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret.
Regler for transfer
Ja
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)
Offentlig transport og taxi
Ja
På følgende destinationer er visse kapaciteter tilladt: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (bus/metro maks. 65%, båd maks. 80% og Taxi/bil normal kapacitet), Chalkidiki (bus/metro maks. 50%, båd maks 65%, Taxi maks. 3 personer og bil normal kapacitet), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (bus/metro maks. 50%, båd maks. 50%, Taxi maks. 2 personer og bil maks. 4 personer)
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular senest 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Du skal senest 24 timer før afrejse have udfyldt denne form. Hvis du ikke har udfyldt formen, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.