Villas Dallas

Mens jeg passerer de pastelfarvede småhuse og det lysende blå vand, kredser mine tanker om aftenens bestemmelse, Villas Dallas. Min ferie på Epirus har indtil nu bragt mig mange fantastiske oplevelser, så nu er jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvad der venter mig på dette sted. Lige nu sidder jeg dog og nyder de smukke bakkeskråninger omkring mig. Lidt længere fremme dukker der pludselig en masse cypresser og oliventræer op i landskabet, og jeg beslutter mig for at tage et lille stop, så jeg rigtig kan nyde udsigten. Jeg kører ind til siden og stiger ud af bilen. Wauw, hvor er her pragtfuldt!

Da jeg ankommer til min ferieadresse, får jeg øje på en mand, der vinker til mig; det er ejeren, der står parat for at give mig en varm velkomst. Han byder mig velkommen med en drink, og bagefter følges vi ad hen til villaerne. Han begynder med det samme at fortælle mig om sin baggrund. Han var oprindelig fårehyrde, men nu er hans store drøm gået i opfyldelse: han ejer Villas Dallas!

Jeg står og betragter omgivelserne. Det er en moderne bygning med en lyserød mur hist og her. Da hr. Dallas viser mig min villa, er jeg forelsket ved første øjekast. Swimmingpoolen ligger og glimter i solen, og jeg kan ikke vente med at få mig en dukkert. Indimellem fortæller hr. Dallas mig alt om omgivelserne, og hvilke oplevelser, han kan anbefale. Jeg kan fx få et madlavningskursus hos ham i morgen, det lyder som alletiders ide. Jeg ser også med det samme, at jeg kan prøve alle de nye tips af i villaens køkken. Det tegner til at blive en skøn uge i Villas Dallas!
 • Moderne villa
 • Tag en afkølende dukkert i swimmingpoolen
 • Gave ved ankomst
 • Deltag i en madlavningsworkshop

Værelsestyper

Villas Dallas byder på rummelige, moderne villaer i Epirus. Villaerne har en hyggelig, nutidig indretning. Du finder en velkomstpakke ved ankomsten, og derudover byder ejeren på ægte, græsk gæstfrihed. Det er muligt at deltage i et madlavningskursus (aftales i forvejen). Villas Dallas er beliggende i rolige omgivelser, der er velegnet til skønne vandreture. Det er også muligt at tage på jeep safari eller på en tur med en speedboot.
3-værelses villa med privat swimmingpool
1-4 personer
Den 3-værelses villa med privat swimmingpool har hyggelig indretning. Villaen er udstyret med to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Villaen har to badeværelser. Det første badeværelse har brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer, det andet har bad, håndvask, toilet og hårtørrer. Endvidere har villaen en opholdsstue (med spise- og siddehjørne) samt køkken. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Endvidere er der aircondition, strygebræt og strygejern. Der står solsenge samt en parasol omkring poolen (ferskvand).

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • moderne indrettet
 • børnevenligt
 • parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • rengøring af værelset 2 gange pr. uge
 • turistskat: 0,50 € pr. person pr. nat
Børn
 • babyseng

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åbne
Maks. kapacitet på 85 %. Maks. 10 personer pr. bord. Kun servering for siddende gæster.
Fremvisning af digitalt eller printet EU COVID-certifikat på vaccination (min. 14 dage efter færdigvaccination),  immunitet (min. 30 dage og maks. 3 måneder siden positiv test) eller negativ PCR- eller antigentest er påkrævet for alle over 17 år. Børn mellem 4 og 17 år skal fremvise en negativ selvtest foretaget 24 timer før besøg (med udfyldt
selvdeklaration)
Barer
Åbne
Maks. kapacitet på 85 %. Maks. 10 personer pr. bord. Kun servering for siddende gæster.
Fremvisning af digitalt eller printet EU COVID-certifikat på vaccination (min. 14 dage efter færdigvaccination),  immunitet (min. 30 dage og maks. 3 måneder siden positiv test) eller negativ PCR- eller antigentest er påkrævet for alle over 17 år. Børn mellem 4 og 17 år skal fremvise en negativ selvtest foretaget 24 timer før besøg (med udfyldt
selvdeklaration)
Klubber, Natteliv
Åbent
Maks. kapacitet på 85 %. Maks. 10 personer pr. bord. Kun servering for siddende gæster. Fremvisning af digitalt eller printet EU COVID-certifikat på vaccination (min. 14 dage efter færdigvaccination),  immunitet (min. 30 dage og maks. 3 måneder siden positiv test) eller negativ PCR- eller antigentest er påkrævet for alle over 17 år. Børn mellem 4 og 17 år skal fremvise en negativ selvtest foretaget 24 timer før besøg (med udfyldt selvdeklaration)
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Udendørs: biografer og arkæologiske steder åbne med begrænset kapacitet.
Indendørs: Biografer og museer kræves fremvisning af officielt bevis for færdigvaccination (min. 14 dage siden sidste stik), immunitet (mellem 30 dage og 3 måneder siden positiv test) eller negativ PCR- eller antigentest. Børn under 18 skal foretage selvtest. Digitalt eller printet certifikat godkendes. Kun servering for siddende gæster.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket

Live events (f.eks. teaterforestillinger, danseopvisninger o.l.) afholdes udendørs, kun med siddende gæster.
Indendørs begivenheder afholdes med maks. kapacitet på 85% og kræver fremvisning af EU Covid-certifikat på vaccination (14 dage efter færdigvaccination), immunitet (min. 30 dage og maks. 3 måneder siden positiv test) eller negativ PCR- eller antigentest. E-billet skal købes. Mundbind er påkrævet, og gældende sundheds- og sikkerhedsretningslinjer skal følges.

Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide
Personer fra 60 år betragtes som ikke vaccinerede 7 måneder efter 2. stik, hvis de ikke har modtaget deres booster-stik (3. vaccinedosis)

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.