Villas Dallas

Mens jeg passerer de pastelfarvede småhuse og det lysende blå vand, kredser mine tanker om aftenens bestemmelse, Villas Dallas. Min ferie på Epirus har indtil nu bragt mig mange fantastiske oplevelser, så nu er jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvad der venter mig på dette sted. Lige nu sidder jeg dog og nyder de smukke bakkeskråninger omkring mig. Lidt længere fremme dukker der pludselig en masse cypresser og oliventræer op i landskabet, og jeg beslutter mig for at tage et lille stop, så jeg rigtig kan nyde udsigten. Jeg kører ind til siden og stiger ud af bilen. Wauw, hvor er her pragtfuldt!

Da jeg ankommer til min ferieadresse, får jeg øje på en mand, der vinker til mig; det er ejeren, der står parat for at give mig en varm velkomst. Han byder mig velkommen med en drink, og bagefter følges vi ad hen til villaerne. Han begynder med det samme at fortælle mig om sin baggrund. Han var oprindelig fårehyrde, men nu er hans store drøm gået i opfyldelse: han ejer Villas Dallas!

Jeg står og betragter omgivelserne. Det er en moderne bygning med en lyserød mur hist og her. Da hr. Dallas viser mig min villa, er jeg forelsket ved første øjekast. Swimmingpoolen ligger og glimter i solen, og jeg kan ikke vente med at få mig en dukkert. Indimellem fortæller hr. Dallas mig alt om omgivelserne, og hvilke oplevelser, han kan anbefale. Jeg kan fx få et madlavningskursus hos ham i morgen, det lyder som alletiders ide. Jeg ser også med det samme, at jeg kan prøve alle de nye tips af i villaens køkken. Det tegner til at blive en skøn uge i Villas Dallas!
 • Moderne villa
 • Tag en afkølende dukkert i swimmingpoolen
 • Gave ved ankomst
 • Deltag i en madlavningsworkshop

Værelsestyper

Villas Dallas byder på rummelige, moderne villaer i Epirus. Villaerne har en hyggelig, nutidig indretning. Du finder en velkomstpakke ved ankomsten, og derudover byder ejeren på ægte, græsk gæstfrihed. Det er muligt at deltage i et madlavningskursus (aftales i forvejen). Villas Dallas er beliggende i rolige omgivelser, der er velegnet til skønne vandreture. Det er også muligt at tage på jeep safari eller på en tur med en speedboot.
3-værelses villa med privat swimmingpool
1-4 personer
Den 3-værelses villa med privat swimmingpool har hyggelig indretning. Villaen er udstyret med to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Villaen har to badeværelser. Det første badeværelse har brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer, det andet har bad, håndvask, toilet og hårtørrer. Endvidere har villaen en opholdsstue (med spise- og siddehjørne) samt køkken. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Endvidere er der aircondition, strygebræt og strygejern. Der står solsenge samt en parasol omkring poolen (ferskvand).

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Rengøring af værelset 2 gange pr. uge
 • turistskat: 0,50 € pr. person pr. nat
Børn
 • Babyseng

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbin
Ja
Skyldig i offentliga och öppna utrymmen
Covid-test inden afrejse
Ja
Alle passagerer over 10 år. Fra den 17. august skal alle passagerer fra Sverige, Den Tjekkiske Republik, Belgien, Spanien og Holland indsende en negativ test (PCR-test) inden ankomst, hvilket kan tages op til 72 timer før ankomst til Grækenland. Certifikaterne skal være skrevet på engelsk og indeholde rejsendes navn og pas/nationale ID-nummer. PCR-test bør kun udføres på certificerede laboratorier (National Reference Laboratories, National Public Health Laboratories eller private laboratoriers akkrediteret af respektive nationale akkrediteringsorganer). Certifikater, der ikke opfylder ovenstående kriterier, vil ikke blive accepteret. Det er forbudt at forfalske certifikater.
Covid-test på destinationen
Afhængig
Tilfældig test mulig ved ankomsten
Sundhedserklæring
Ja
De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen restriktioner
Maks. 9 personer på følgende destinationer: Kreta, Zakynthos, Poros, Mykosos, Chalkidiki, Lesbos
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja
Der er udgangsforbud efter kl.19
Restauranter
Lukket
Kun udendørs borde med sikker afstand mellem bordene.Der kan være 1 gæst pr. to kvadratmeter. Maks. 6 gæster ved et bord (På Poros maks. 4), bortset fra familier med mindreårige børn. Personale er pålagt at bære mundbind. Dette er anbefalet, men ikke obligatorisk for gæster. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Barer
Lukket
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. Barer og restauranter lukker på forskellige tidspunkter: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (lukket fra 01:00 - 05:00), Chalkidiki (lukket fra 00:30 - 05.00), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (lukket fra 00:00 - 05:00)
Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Butikker
Åbent
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. I indkøbscentre er 1 person pr. 20 kvadratmeter tilladt og i mindre butikker er 1 person pr. 15 eller 10 kvadratmeter tilladt. Det anbefales at bruge mundbind.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Nej
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
 Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Lufthavn
Åbent
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret.
Regler for transfer
Ja
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)
Offentlig transport og taxi
Ja
På følgende destinationer er visse kapaciteter tilladt: Parga, Rethymnon, Chania & Lassithi på Kreta (bus/metro maks. 65%, båd maks. 80% og Taxi/bil normal kapacitet), Chalkidiki (bus/metro maks. 50%, båd maks 65%, Taxi maks. 3 personer og bil normal kapacitet), Heraklion-området (fra Fodele til Malia) og Athen (bus/metro maks. 50%, båd maks. 50%, Taxi maks. 2 personer og bil maks. 4 personer)
Tankstationer
Åbent
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular senest 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Du skal senest 24 timer før afrejse have udfyldt denne form. Hvis du ikke har udfyldt formen, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.