20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Villas Dallas

Mens jeg passerer de pastelfarvede småhuse og det lysende blå vand, kredser mine tanker om aftenens bestemmelse, Villas Dallas. Min ferie på Epirus har indtil nu bragt mig mange fantastiske oplevelser, så nu er jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvad der venter mig på dette sted. Lige nu sidder jeg dog og nyder de smukke bakkeskråninger omkring mig. Lidt længere fremme dukker der pludselig en masse cypresser og oliventræer op i landskabet, og jeg beslutter mig for at tage et lille stop, så jeg rigtig kan nyde udsigten. Jeg kører ind til siden og stiger ud af bilen. Wauw, hvor er her pragtfuldt!

Da jeg ankommer til min ferieadresse, får jeg øje på en mand, der vinker til mig; det er ejeren, der står parat for at give mig en varm velkomst. Han byder mig velkommen med en drink, og bagefter følges vi ad hen til villaerne. Han begynder med det samme at fortælle mig om sin baggrund. Han var oprindelig fårehyrde, men nu er hans store drøm gået i opfyldelse: han ejer Villas Dallas!

Jeg står og betragter omgivelserne. Det er en moderne bygning med en lyserød mur hist og her. Da hr. Dallas viser mig min villa, er jeg forelsket ved første øjekast. Swimmingpoolen ligger og glimter i solen, og jeg kan ikke vente med at få mig en dukkert. Indimellem fortæller hr. Dallas mig alt om omgivelserne, og hvilke oplevelser, han kan anbefale. Jeg kan fx få et madlavningskursus hos ham i morgen, det lyder som alletiders ide. Jeg ser også med det samme, at jeg kan prøve alle de nye tips af i villaens køkken. Det tegner til at blive en skøn uge i Villas Dallas!
 • Moderne villa
 • Tag en afkølende dukkert i swimmingpoolen
 • Gave ved ankomst
 • Deltag i en madlavningsworkshop

Værelsestyper

Villas Dallas byder på rummelige, moderne villaer i Epirus. Villaerne har en hyggelig, nutidig indretning. Du finder en velkomstpakke ved ankomsten, og derudover byder ejeren på ægte, græsk gæstfrihed. Det er muligt at deltage i et madlavningskursus (aftales i forvejen). Villas Dallas er beliggende i rolige omgivelser, der er velegnet til skønne vandreture. Det er også muligt at tage på jeep safari eller på en tur med en speedboot.
3-værelses villa med privat swimmingpool
1-4 personer
Den 3-værelses villa med privat swimmingpool har hyggelig indretning. Villaen er udstyret med to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Villaen har to badeværelser. Det første badeværelse har brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer, det andet har bad, håndvask, toilet og hårtørrer. Endvidere har villaen en opholdsstue (med spise- og siddehjørne) samt køkken. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Endvidere er der aircondition, strygebræt og strygejern. Der står solsenge samt en parasol omkring poolen (ferskvand).

Pris udelukkende baseret på ophold uden morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • moderne indrettet
 • børnevenligt
 • adresse for nøgleafhentning
 • parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 2 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 2 gange pr. uge
 • rengøring af værelset 2 gange pr. uge
 • turistskat: 0,50 € pr. person pr. nat
Børn
 • babyseng

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 800 meter
afstand til centrum: ca. 800 meter
afstand til lufthavn ca. 93 kilometer
afstand til busstoppested ca. 600 meter
afstand til pengeautomat ca. 800 meter
afstand til nærmeste butikker ca. 600 meter
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 600 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 600 meter
afstand til nærmeste læge ca. 800 meter
afstand til nærmeste hospital ca. 60 kilometer

Adresse

megala chorafia/aptera parga, 46100, sivota, greece

Kort

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.